Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal Formalari yapilsin derim bnde
    13 Vitor Hugo

Yorum

• KAPPA çok iyiydi, şuan ki puma formalarından hiç memnun değilim, keşke tekrardan Trabzonspora, gelmiş geçmiş en iyi formları yapan KAPPA ile tekrar anlaşılsa.

Yorum

• arkadaslar bence Puma'dan sonra... Trabzonspor su sponsor ile anlasmasi lazim..

1, Kappa
        2, Diadora
        3, Nike
        4, Umbro

Yorum

• bence kabahati puma'da değil, yönetim'de aramak gerek!

Eğer yönetim puma'ya ''bizim renklerimiz böyle, formanın şekli'de şöyle olacak'' diyebilseydi, bence hiç problem olmazdı,
          çünkü puma, nike, adidas, kappa, diadora, umbro........ bunların hepsi formasını yaptığı takımların klasik formalarında ufak tefek değişiklik hariç pek oynamıyorlar!

Bence bizim klasik formamız aynen Aston Villa'nın forması gibi olmalı, takip ediyorum hummel, umbro, nike gibi firmalarlın formalarıyla oynadılar, ama klasik forma hep aynı oldu!!
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• puma formalar güzel olmaması yanında kalitesiz de(hatta dünya kupasında bile bir çok takım şikayette bulundu)

keşke kappa geri dönse ama olmadı diadora da çok iyi bi seçenek
            Tribün denildiğinde;
            GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• nike, adidas, puma ve formalar icin kappa gerisi yalan....bence bizim formalar cok güzel renkler keske bitane de acik mavi-bordo cubuklu bi forma olsaydi insallah seneye olur
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• geçen yılın çubuklusu ve geçen yılın mavi şortunu aldım.

şortlar 16 ytl ye düşmüş.kaçılrmayın
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaslar bence su forma bize cok yakisir... renkler zaten Bordo-Mavi Cok hos!

Boyle bir beyaz formamiz olsun derim... birde Turuncu Isterim... Ozledik Turuncu formalarimizi..

Yorum

• Kappa'yi istemeyenler su Formaya bir baksin lutfen...

Mukemmel!!!

Yorum

• ADIDAS üretsin ve sadece cibikli forma isteriz.
                      Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• bence renklerimizin artık bir standarta oturması lazım...her sene forma renklerimiz değişiyor bu ne iş yaaa.....bir ton işini bile beceremiyorlar...bizim kurucuların dediğine göre bizim forma rengimiz aston villa ve westhamınki gibi......bence o tonlar birbirleriyle çok uyumlu...formaların sürekli o tonda yapoılması lazım

Yorum

• Yorum

• Seneye guzel bir Siyah forma yapmamis lazim.. Bordo Mavimiz ne kadar da yirtar o siyahi... ahh mukemmel olur

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pumayı eleştirdiğimiz yönlerden birisi bir formaya 3 logo birden koymasıydı ama bu yanlışı kappada yapıyor . ne yani bir tane yetmiyormu ki 3 kate kocaman logoyu milletin gözüne sokuyosunuz.
                              Puma Avrupa'da bazı kulüplere bunu yapamıyor ne hikmetse. Puma ile sponsorluğu derhal sona erdirip stratejik açıdan da bizim için çok daha iyi olacak adidas'la acilen anlaşmamız gerekir.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Puma Avrupa'da bazı kulüplere bunu yapamıyor ne hikmetse. Puma ile sponsorluğu derhal sona erdirip stratejik açıdan da bizim için çok daha iyi olacak adidas'la acilen anlaşmamız gerekir.
                                katiliyorum... Puma olmasin'da ne olursa olsun!

Bu arada... biliyorum daha cok erken ama Fifa gibi oyunlari olanlar, seneye Puma'nin nasil bi dizayn dusundugunu biliyor mu?..

Simdiden merak etmeye basladim... bari son senesinde guzel birsey yapsin Puma!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X