yani yapılmalıydı bjk yapmıştı güzel olurdu bu arada fenerin yeni formalarını gördüm bir forması bizim eski kappanın yeşil formasıyla aynı renkte onlarda bizimle aynı sorunu yaşarlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani yapılmalıydı bjk yapmıştı güzel olurdu bu arada fenerin yeni formalarını gördüm bir forması bizim eski kappanın yeşil formasıyla aynı renkte onlarda bizimle aynı sorunu yaşarlar
Yorum
-
Maviyi fenere bordoyu gs ye kaptıracagız.
intertoto macında serdar bali yapılacak maçta yanlış hatırlamıyorsam 77 yılının forması mıydı neydi eski formalardan biriyle çıkılacakmış.yönetim o formalardan yaptırmış dizayn olarak belki onlar 2 ağustostan sonra satışa çıkabilir.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaviyi fenere bordoyu gs ye kaptıracagız.
intertoto macında serdar bali yapılacak maçta yanlış hatırlamıyorsam 77 yılının forması mıydı neydi eski formalardan biriyle çıkılacakmış.yönetim o formalardan yaptırmış dizayn olarak belki onlar 2 ağustostan sonra satışa çıkabilir.
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskiyi anımsatacak forma yapacaklarına eski formaları satsınlar daha çok gelir elde edilirEn son Erkin tarafından düzenlendi; 31.07.2007, 21:49.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Nihayet formaları yakından görme şansı buldum.
Formaların tek kötü yanı kullanılan mavi tonu.Bu da Kappa'nın ilk sezonundakinden kötü değil yani.
Onun dışında tasarımları ve kalıpları gayet güzel.Kumaşları da bazı arkadaşların dediği gibi dandik falan değill.
Geçen yıl ki kumaşın aynısı ama renkten dolayı farklı görünüyor.
Özellikle çubuklu forma çok hoş olmuş.Fiyatı 67 YTL.
Resimleri görüp forma almaktan vazgeçen arkadaşlara tavsiyem birde yakından bakmaları
Yorum
-
İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepumanın resmi sitesine girip "our teams" kısmına tıklarsanız pumanın takımlarını görüyorsunuz, mısır, gana gibi ülkeler ve takımları yer alırken tahmin edin bakalım hangi lig ve dolayısıyla hangi takım yok orda
Kulüp takımlarıyla ilgili birşey yok.
Zaten 20 tane falan takım gösteriyor halbuki Puma dünyanın dörtbir yanında yüzlerce kulübe forma yapıyordur
Yorum
-
Online satış sitemize yoğunluktan dolayı çubuklu formalar pazartesi konabilirmişBu hafta, bu hafta diye diye 3. haftaya girdik. Şimdi de belki pazartesi. Aklıma hemen benim bi denecik Zİya hocam geldi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum