Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İğrenç Halit hatta Puma'nınkinden bile beter. Bu renk cümbüşüne Atay AKTUĞ son verdiydi ama herkes demek ki Atay AKTUĞ kadar duyarlı olmuyor.

Bu arada Puma'yla bu 6. sezonumuz

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Murat abi bu resimleri gördükten sonra Puma'nın elinde Açık Mavi tonunun bulunmadığını farkettim

Hepsi muşamba, hepsi lacivert, 40.yıl forması biraz olmuş gibi
      Hatta 3. resimde işin cıvığını çıkarmışlar. Siyah mı o yoksa ben mi öyle görüyorum

Yorum

• Evet siyah Hatta eğer yanlış hatırlamıyorsam ya o yıl yada sonraki sezon tozluklarımız bazı maçlarda siyah beyazdı.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avea logosu neredeyse sırtına varıyo adamın az daha büyük yapsaydınız insan giyecek bunları.
          hepsi olmasada bi kısmından şüphep var
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İğrenç Halit hatta Puma'nınkinden bile beter. Bu renk cümbüşüne Atay AKTUĞ son verdiydi ama herkes demek ki Atay AKTUĞ kadar duyarlı olmuyor.

Bu arada Puma'yla bu 6. sezonumuz

bence yukardan aşağı ikinci forma güzel üçüncü formada yedek renk olarak güzel olabilir
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bugun tanıtımı yapılan bjk ve fb formalarına bakın burda bahsetme diyebilirsiniz ama ben bazı dizaynlarını beğendim tanıtımıda güzel yaptılar daha biz tanıtım bile yapmadık bu işler show dur ama bizim iş bilmez yönetim bunuda yüzlerine bulaştırdılar

Yorum

• Selman bizimkilerin bir dediği bir dediğine tutmuyor fakat bizim forma defilesi 2 ağustosta. Ayrıca febenin açık mavi forması sanki bize inat çıkmış. Daha geçen bir arkadaşla konuşurken adam bana 'hiç febeyi açık mavi formayla gördün mü' diye yakınıyordu
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selman bizimkilerin bir dediği bir dediğine tutmuyor fakat bizim forma defilesi 2 ağustosta. Ayrıca febenin açık mavi forması sanki bize inat çıkmış. Daha geçen bir arkadaşla konuşurken adam bana 'hiç febeyi açık mavi formayla gördün mü' diye yakınıyordu
                  Murat abi yaşlandın sen, ne Selman'ı?Sanırım uzun zamandır düşündüğüm kullanıcı adımı değiştirme işini gerçekleştirmeliyim

Yorum

• formaları güzel fb nin

Yorum

• lan adam gib iforma yapsınlar ilk kez niyetlendim yok arkadaş alma diyorlar illa klasik olsun bizim olusn bordo mavi rengimiz... ge.en yılki çubuklu çok iyiydi..

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat abi yaşlandın sen, ne Selman'ı?Sanırım uzun zamandır düşündüğüm kullanıcı adımı değiştirme işini gerçekleştirmeliyim
                        Selman bugün itibariyle 33 Bencede değiştir artıkın
                        Murat

Yorum

• 40.yıla özel nostaljik formalar çıkacak mı acaba
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 40.yıl formaları çıktı ya nostalji forması felan çıkmaz bence

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              40.yıl formaları çıktı ya nostalji forması felan çıkmaz bence
                              Baba 40.yıl falan değil sezonun çubuklu forması işte, fiyatını indirdiler adını da yaptılar 40.yıl

Adam şöyle eskiyi anımsatacak bir forma yapar da
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• eskiyi anımsatacak forma yapacaklarına eski formaları satsınlar daha çok gelir elde edilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X