İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ayrica bu sene icin cubuklu forma cikacak mi acabaTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ben hadi erken olsun en erken perşembe günü ts club'a özellikle sordum çubukluların fiyatını üstüne basa basa 69 ytl dedi .
Hatta onu bırak 2 sene önceki Ts Club çubuklu formasının fiyatına bile 59 milyon dediler . Bide marifetmiş gibi bu forma eski bunda yardımcı olabiliriz dedi. Kan beynime sıçradı vallaha ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ayrica bu sene icin cubuklu forma cikacak mi acaba
Yorum
-
İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hadi erken olsun en erken perşembe günü ts club'a özellikle sordum çubukluların fiyatını üstüne basa basa 69 ytl dedi .
Hatta onu bırak 2 sene önceki Ts Club çubuklu formasının fiyatına bile 59 milyon dediler . Bide marifetmiş gibi bu forma eski bunda yardımcı olabiliriz dedi. Kan beynime sıçradı vallaha .
eski ts club formaları 30-35 lira civarı.düz bordo ts club uzun kol bir kaç parça kalmış formalar ise 30 liraTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
Resimler için teşekkürler. Evet resimlerden fazla belli olmuyor ama mavi yine koyu sanırım başlayacam yaBizim renklerimiz koyu bordo-açık mavi bu kadar basit.
Bıktım şu koyu mavi sevdasından..En son Erkin tarafından düzenlendi; 09.07.2007, 01:35.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Trabzonspor.com.tr ' den baktım şimdi 40. yıl formasıyla normal cubuklu forma arasında bi fark göremedim. İkisininde her bedeninden sipariş verilebiliyor. İkiside çubuklu bordo-mavi işte nedir bu fark anlamadaım vallahaİnat ettim almayacam
Şu parçalı forma hoşuma gitti belki renklerin üzerinde oynarlar o zaman da çok güzel olur.
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
renk tonunu tutturamamışlar.geçen sezonun pumaları daha iyiydi.bu formaların tek artısı yakaları
ayrıca geçen yılın şortları 29 ytl idi bu yılın yeni şortları 40 ytlEn son Misina tarafından düzenlendi; 09.07.2007, 04:34.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
Ne derseniz deyin.
1. forma renklerimiz belli , tonuna kadar. numaralarıda belli.her sene her sene ton mu değişir. değişiklik iyiymiş. hadi ordan hangi büyük takımda gördün her sene farklı tonda forma.
2. numaralar , avea yazısı okunmuyor uzaktan. rahatca okunmaları lazım. boyutu bile rahat okunacak şekilde olmalı. bence buna izin vermezler.uyarı gelebilir. kim kaç numara belli değil. okuyabilen beri gelsin.
3. bırakın artık bu ne olursa olsun alırım muhabbetını alan alıyo zaten, alınıyo dıye illa kötü mi yapılacak bir senede iyi olsun anasını satim. herkes hala seneler evvelki kappa yı sayıklıyo. neden acaba.
Yorum
-
Yeni sezon formalarımıza kısmetse bu hafta içinde online olarak ulaşabilceğiz arkadaşlar. Bu seneki formalarımız yukarıda gözüken formalarımızdan hariç bir de çubuklu olmak üzere 4 adet olup bordo renkli forma üretilmeyecekmiş. BiliginizeHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum