Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca ;

Misina hocam 40 liraya çubuklu nerde hocam ? ben tsclupa daha hafta içi ya perşembe yada cuma günü sordum 69 milyon fiyat söyledi bana çubuklu forma için .
    usta bugün özellikle dikkat ettim çubuklunun etiketine 40 lira idi
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar ayrica bu sene icin cubuklu forma cikacak mi acaba
      evet çubuklu olup olmadığnıda sordum gelecek dendi.yani geçen yılki gibi bi rezalete hazırlıklı olalım.ligin 8-9.haftasına doğru çubuklu hazırlanır

Yorum

• Ben hadi erken olsun en erken perşembe günü ts club'a özellikle sordum çubukluların fiyatını üstüne basa basa 69 ytl dedi .

Hatta onu bırak 2 sene önceki Ts Club çubuklu formasının fiyatına bile 59 milyon dediler . Bide marifetmiş gibi bu forma eski bunda yardımcı olabiliriz dedi. Kan beynime sıçradı vallaha .
        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar ayrica bu sene icin cubuklu forma cikacak mi acaba
          evet cikicak ince cubuklu hemde (nasil oluyor ince cubuklu onu bilmiyorum ama bende cok merak ediyorum)

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hadi erken olsun en erken perşembe günü ts club'a özellikle sordum çubukluların fiyatını üstüne basa basa 69 ytl dedi .

Hatta onu bırak 2 sene önceki Ts Club çubuklu formasının fiyatına bile 59 milyon dediler . Bide marifetmiş gibi bu forma eski bunda yardımcı olabiliriz dedi. Kan beynime sıçradı vallaha .
            usta sanırım 69.5 ytl lik çubuklu ile 40.yıl ayağına yapılan formalar farklı.fiyatlarıda farklı

eski ts club formaları 30-35 lira civarı.düz bordo ts club uzun kol bir kaç parça kalmış formalar ise 30 lira

Yorum

• Resimler için teşekkürler. Evet resimlerden fazla belli olmuyor ama mavi yine koyu sanırım başlayacam ya Bizim renklerimiz koyu bordo-açık mavi bu kadar basit.
              Bıktım şu koyu mavi sevdasından..
              En son Erkin tarafından düzenlendi; 09.07.2007, 01:35.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Trabzonspor.com.tr ' den baktım şimdi 40. yıl formasıyla normal cubuklu forma arasında bi fark göremedim. İkisininde her bedeninden sipariş verilebiliyor. İkiside çubuklu bordo-mavi işte nedir bu fark anlamadaım vallaha İnat ettim almayacam Şu parçalı forma hoşuma gitti belki renklerin üzerinde oynarlar o zaman da çok güzel olur.

Yorum

• O Mavi renk neydi ya hayatımda gördüğüm en kötü Trabzonspor formasıydı İnşallah bi daha giymeyiz tek kelimeyle iğrençti......

Yorum

• Haklisiniz kardeslerim...

Bence Bundan Yonetimi Haberdar edelim.. ama gec midir?... Formalar Cikti bile!..

Yorum

• Armamızda ki renkler daha da vahim. Bordo lacivert!
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Haklısın Murat Abi , armasındaki renk ile formasının rengi farklı olan dünyadaki tek takım bizimkiler olsa gerek .

Yorum

• yarı bordo yarı mavi olanı dışında beğenmedm

Yorum

• renk tonunu tutturamamışlar.geçen sezonun pumaları daha iyiydi.bu formaların tek artısı yakaları

ayrıca geçen yılın şortları 29 ytl idi bu yılın yeni şortları 40 ytl
                            En son Misina tarafından düzenlendi; 09.07.2007, 04:34.

Yorum

• Ne derseniz deyin.

1. forma renklerimiz belli , tonuna kadar. numaralarıda belli.her sene her sene ton mu değişir. değişiklik iyiymiş. hadi ordan hangi büyük takımda gördün her sene farklı tonda forma.

2. numaralar , avea yazısı okunmuyor uzaktan. rahatca okunmaları lazım. boyutu bile rahat okunacak şekilde olmalı. bence buna izin vermezler.uyarı gelebilir. kim kaç numara belli değil. okuyabilen beri gelsin.

3. bırakın artık bu ne olursa olsun alırım muhabbetını alan alıyo zaten, alınıyo dıye illa kötü mi yapılacak bir senede iyi olsun anasını satim. herkes hala seneler evvelki kappa yı sayıklıyo. neden acaba.

Yorum

• Yeni sezon formalarımıza kısmetse bu hafta içinde online olarak ulaşabilceğiz arkadaşlar. Bu seneki formalarımız yukarıda gözüken formalarımızdan hariç bir de çubuklu olmak üzere 4 adet olup bordo renkli forma üretilmeyecekmiş. Biliginize
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X