Korkunç. korkunç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çok özel diye itelenen formaya bak ya. Ya buna video çeksen ne olacak. Bu açıkça taraftara ne yapsak iteleriz Zihniyeti. Her sezon yeğen kuzen akraba derken en az 15 forma alıyorum ama bu sezon kimse gidişatı beğenmemiş.
Bir takım ayrıca neden 3 sezon arka arkaya çubuklu giyer ki.
Yorum
-
dostum içimizi kararttın
inşallah dediklerin çıkmaz
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük zarar edeceğiz"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
İlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum içimizi kararttın
inşallah dediklerin çıkmaz
Yorum
-
Bu sene formalar rezalet. Yönetim bi sezon iyi iş yapıp iki sezon batırıyor.
Şampiyonluk forması 2015 sezonunda giydiğimiz formaya birkaç motif ve gold detayı uygulanarak özensizce sunuldu.
Çubuklu forma BAL ligi formasından hallice.
Mavi forma aşırı sade. Madem nostaljiye atıfta bulunuluyor tek bir tanıtım dahi yapılmadı. Sıradan bir ürün gibi çıkarttılar gitti.
Koyu gri keşanlı forma ise bardağı taşıran son damla. 2 sezon öncenin formasını ısıtıp önümüze sunacaklar. Bahane olarak da, 'siz çok sevdiniz, biz de tekrar çıkarttık' gibi bir şeyler sunacaklar.
Kısaca şampiyon olunan sezonun ardından nasıl bu kadar rezil işlere imza atılır şaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Tsclub ürünleri hakkında bir tepki koymamız lazımTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Şampiyonluk forması nike'ın o kara günlerde bize itelediği iğrenç formanın ayınsıydı.Hadi şampiyonluk sevinci vs. yedik.Çubuklu forma önden güzel ama arka taraf fecaat onu da yuttuk.Nostalji forma hadi ona sözümüz yok ama şu keşanlı işinde iyice sıvadılar bence..Ağaoğlu böyle bir tufaya nasıl düştü ki Macron'a geçtiğimizden beri o koyu mavi bordo forma haricinde macron güzel formalar tasarlamıştı bize..Bu sene ne oldu anlayamadım.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk forması nike'ın o kara günlerde bize itelediği iğrenç formanın ayınsıydı.Hadi şampiyonluk sevinci vs. yedik.Çubuklu forma önden güzel ama arka taraf fecaat onu da yuttuk.Nostalji forma hadi ona sözümüz yok ama şu keşanlı işinde iyice sıvadılar bence..Ağaoğlu böyle bir tufaya nasıl düştü ki Macron'a geçtiğimizden beri o koyu mavi bordo forma haricinde macron güzel formalar tasarlamıştı bize..Bu sene ne oldu anlayamadım.
Abi bahsettiğin koyu mavi bordo karabük formasını seçmek için renk körü olmak lazım.
Böyle bu işleri bir iki kişinin ihtiyarına bırakmak amatörlük bile değil.
Formayı bana satıyorsan nasıl olacağını da bal gibi bana soracaksın. 2 2 4.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum