Forma gercekten buysa hic bosuna cikarmasinlar suan 3 tane forma var zaten. Bunu hicbir akli yerinde olan insan gidip almaz. Resmen üc sene önceki formanin aynisi. Bu yönetime daha hic sallamadim ama cok pis küfür etmeye hazirim gercek olursa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biraz taraftarı enayi yerine koymak bu eğer gerçekten de forma bu ise. Keşanlı forma zaten kumaş kalitesi bakımından çok kötüydü. Aşırı koyu olması sebebiyle iç karartıyordu ve de formanın detayları anlaşılmıyordu. Sadece reklam olayı çok tuttu diye sükse yapmıştı.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylendiği gibi o formada rötuş var. Çünkü teyit ettirdiğim üzere bildiğin aynı formayı giyecekmişiz, aynı tonla...
Bu işin sorumlularına ciddi ve büyük bir tepki olmalı, hesap sorulmalı. Rezillik.
Yazık, bu taraftarı enayi yerine koyanlara birşey denilmeli.
Yorum
-
Hedef göstermek gibi algılanmasın ama taraftarın aklıyla alay eden TS Club Direktörünün adı Özlem Durgun. Kesinlikle tepki olmalı.
Yorum
-
Keşanlı forma zaten çok iyi bir forma değilken aynı hataya bile bile ikinci kez düşülmesi ne denli rezil bir yönetim anlayışının olduğunun bir ifadesi. Koca bir kulübü yönetmek iki kişi ile olmuyor maalesef. O yönetim kurulu listesi süs diye oraya konarsa olacağı budur.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Kepazelik ya
Bari [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION]'in çalıştığı gibi siyah-bordo yapsalarmış olacak iş değil. Şampiyon senemizde gördüğümüz mükemmel muameleEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 17.07.2022, 09:32.
Yorum
-
Biz şampiyon olduk ama macron / veya bilcee konuyu tam anlamamış. Laf olsun torba dolsun diye forma yapılmaz. Şampiyon ünvanıyla başlayacağımız yılda mavi forma hariç öylesine yapılan formalar. Tabiiki bunda maliyetler nedeniyle kulübün de tercihi var.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Çubuklu formada bordo ve mavi kullanımı yine doğru değil. Macron beceremiyor mu bu işi, bizim mi işgüzarlığımız anlamadım. Arma ve logo yerleştirmesi kötü duruyor Vestel yazısı boyut olarak sırıtmış kollarda ki bölünme ve düz sırt formayı iyice leş etmiş.
Mavi forma olabildiğince düz bir forma, kumaş kalitesi hoşuma gitti. Bu sezon almak isteyeceğim tek forma.
Şampiyonluk forması içinse duygusal olmanının anlamı yok iho dönemi kalın çubuklu leş formadan farkı altın rengi detaylar. Kumaş kalitesi ne kadar güzel olsada tasarımı tamamen rezalet. Bu kadar ehemmiyet isteyen bir forma için bu tasarımı hangi zeka yoksunu seçti çok merak ediyorum?? Ek olarak çok sevgili sponsorumuz Vesteli bu formada dahi kırmızı ve beyaz yazı sevdasından vazgeçiremedik mi??
Alternatif formamızı zaten 2-3 yıl önce giydik %99 aynı. şampiyonluğun ertesi yılı bu süper tercihleri kim yada kimler yaptı çok merak ediyorum. Yetkili isimlerin Trabzonsporlu olmadıkları söylentisi doğru herhalde.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Acaba Macron “size sadece üç forma özel yaparız” demiş olabilir mi?
Keşke Çubuklunun yerine şampiyonluk formasını kullansaydık.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHedef göstermek gibi algılanmasın ama taraftarın aklıyla alay eden TS Club Direktörünün adı Özlem Durgun. Kesinlikle tepki olmalı.
https://www.linkedin.com/in/%C3%B6zl...alSubdomain=tr
Yorum
-
Formayı bu kadın mı seçti. Yok mu yönetimde bu işten sorumlu kişi? Elbet vardır.
ya da her şeye vakıf olan Başkan veya Ertuğrul doğanın bilgisi olmadan mı seçildi?ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
hani kulüplerin sembol olmuş formaları olur hersene ufak dokunuşlarla yenisini satışa çıkarır görseller doğruysa bizde öyle yapmışız keşanlı formayı ufak dokunuşlarla satışa çıkaracAğız.
Hersene yeni bir keşanlı formamız olacak demekki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum