Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Korkunç. korkunç.

Yorum

• Çok özel diye itelenen formaya bak ya. Ya buna video çeksen ne olacak. Bu açıkça taraftara ne yapsak iteleriz Zihniyeti. Her sezon yeğen kuzen akraba derken en az 15 forma alıyorum ama bu sezon kimse gidişatı beğenmemiş.
      Bir takım ayrıca neden 3 sezon arka arkaya çubuklu giyer ki.

Yorum

• İnternette 2-3 yaş cubuklu yok ankara tsclub ta bulabilirmiyim.formaları eleştirebilirsiniz ama güçü yeten herkesin şampıyon takımım formasını alması gerekir.

Yorum

• Alabilirsem/bulabilirsem eğer geçen sezon formasından almayı düşünüyorum. Fakat sanmıyorum tekrar ürün çıkaracaklarını... (Şampiyonluk forması teknik olarak geçen sezonun formaları oluyor çünkü. )

Yorum

• büyük zarar edeceğiz

Yorum

• dostum içimizi kararttın

inşallah dediklerin çıkmaz

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              büyük zarar edeceğiz
              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak Metehans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dostum içimizi kararttın

inşallah dediklerin çıkmaz
                umarım tepkileri görüp vazgeçerler

Yorum

• Bu sene formalar rezalet. Yönetim bi sezon iyi iş yapıp iki sezon batırıyor.

Şampiyonluk forması 2015 sezonunda giydiğimiz formaya birkaç motif ve gold detayı uygulanarak özensizce sunuldu.

Çubuklu forma BAL ligi formasından hallice.

Mavi forma aşırı sade. Madem nostaljiye atıfta bulunuluyor tek bir tanıtım dahi yapılmadı. Sıradan bir ürün gibi çıkarttılar gitti.

Koyu gri keşanlı forma ise bardağı taşıran son damla. 2 sezon öncenin formasını ısıtıp önümüze sunacaklar. Bahane olarak da, 'siz çok sevdiniz, biz de tekrar çıkarttık' gibi bir şeyler sunacaklar.

Kısaca şampiyon olunan sezonun ardından nasıl bu kadar rezil işlere imza atılır şaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu Tsclub ürünleri hakkında bir tepki koymamız lazım
                    Cokdan yapmamız lazımdı. Böyle rezillik yokdur
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İnşallah fazla sipariş vermemişlerdir yoksa 2_3 sene daha indirimli satış için stok yapılmış olur.

Yorum

• geçen sene ne kadar coşkulu bir bekleyiş varsa bu sene de taraftar heyecansız forma konusunda.

şampiyonluk sonrası oluşan hava ve yapılanlar "başarı nasıl yönetilemez" örneği.

Yorum

• Şampiyonluk forması nike'ın o kara günlerde bize itelediği iğrenç formanın ayınsıydı.Hadi şampiyonluk sevinci vs. yedik.Çubuklu forma önden güzel ama arka taraf fecaat onu da yuttuk.Nostalji forma hadi ona sözümüz yok ama şu keşanlı işinde iyice sıvadılar bence..Ağaoğlu böyle bir tufaya nasıl düştü ki Macron'a geçtiğimizden beri o koyu mavi bordo forma haricinde macron güzel formalar tasarlamıştı bize..Bu sene ne oldu anlayamadım.

Yorum

• TS Club can çekişiyor.

Bir şampiyonluk ancak böyle rezil edilir.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonluk forması nike'ın o kara günlerde bize itelediği iğrenç formanın ayınsıydı.Hadi şampiyonluk sevinci vs. yedik.Çubuklu forma önden güzel ama arka taraf fecaat onu da yuttuk.Nostalji forma hadi ona sözümüz yok ama şu keşanlı işinde iyice sıvadılar bence..Ağaoğlu böyle bir tufaya nasıl düştü ki Macron'a geçtiğimizden beri o koyu mavi bordo forma haricinde macron güzel formalar tasarlamıştı bize..Bu sene ne oldu anlayamadım.
                              Artık 21 yy dünyasında bu işlerin şeffaf olması formaları taraftarın seçmesi lazım.

Abi bahsettiğin koyu mavi bordo karabük formasını seçmek için renk körü olmak lazım.

Böyle bu işleri bir iki kişinin ihtiyarına bırakmak amatörlük bile değil.

Formayı bana satıyorsan nasıl olacağını da bal gibi bana soracaksın. 2 2 4.

Yorum

• Gecen sezon cubukluya bakin bu senenin cubuklusuna bakin. 100 Yil fark var. Okadar dogru isler yap sonra hepsini bos et.

Sampiyon olduk. Düzgün ürün yok. 25 Tl Tshirte inadiyla Sampiyon. Yauw He He anladik.

Bide hangi akilli cubuklu formaya bayaz numara koyduruyor??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X