ben tff nin sitesine baktım formalar ile alakalı bizimkiler hariç bana en güzel kasımpaşa forması ve göztepe forması hoş geldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz ve gs dahil 14 takım tff nin dayatması klasik arial fontu kullanıyor. fb arial rounded, bjk, gaziantep, karabük, başakşehir, konya kontörlü klasik arial kullanıyor.
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben tff nin sitesine baktım formalar ile alakalı bizimkiler hariç bana en güzel kasımpaşa forması ve göztepe forması hoş geldiistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Murat_K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba renkdaşlar,
Izmirde nerede Formalarımızı bulabilirim, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı aramızda acaba?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer formaya yaka ekleme takıntısından vazgeçilmesi lazım. Bir sette en fazla bir tane yakalı forma olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuna kadar katılıyorum. Benim gibi günlük hayatında yakalı giysileri tercih etmeyen insanlar için çok konforsuz oluyor#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İnternetten aldığım forma ve şort 5 gün oldu hala elime ulaşmadı. Bir link üzerinden süreci takip edebiliyorsun, iki gün önce faturası kesilmiş ama hala kargoya verilmemiş.
Önemli değil bekleriz ama internet alışverişi böyle bir şey değil, adam sattığı ürünü aynı gün kargoya veriyor. Bizde 1-5 iş günü diyor bu çok uzun bir süre ve bence büyük bir beceriksizlik.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum