Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben tff nin sitesine baktım formalar ile alakalı bizimkiler hariç bana en güzel kasımpaşa forması ve göztepe forması hoş geldi

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz ve gs dahil 14 takım tff nin dayatması klasik arial fontu kullanıyor. fb arial rounded, bjk, gaziantep, karabük, başakşehir, konya kontörlü klasik arial kullanıyor.

Bjk bence en güzeli.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben tff nin sitesine baktım formalar ile alakalı bizimkiler hariç bana en güzel kasımpaşa forması ve göztepe forması hoş geldi
        adana demir'in dünki forması çok hoşuma gitti benim. new balance hayranlığım bunda etkili olabilir. geçen sene lille formasını da çok seviyordum
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Merhaba renkdaşlar,

Izmirde nerede Formalarımızı bulabilirim, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı aramızda acaba?

Yorum

• İlk olarak Murat_K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merhaba renkdaşlar,

Izmirde nerede Formalarımızı bulabilirim, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı aramızda acaba?
            Ara ara Ts Club mobil mağazası geliyor (tır değil). Onun haricinde tek yöntem internet alışverişi.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Formayı internetten almaya cesaret edemiyorum.

Arkasına yazı yazdırcaz o zaman iade olmuyor. Normalde L beden giyiyorum ama kalıpları nasıl emin olamıyorum.

Fırsat bulup mağazaya da gidemedim.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yine bol bol beyaz kullanmışlar sanki başka renk yokmuş gibi. beyaz şort giymemizi zorlaştıracak bu durum

Yorum

• arkadaşlar 1 senede satılan forma rekorumuz kaç bilen var mı?
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Her formaya yaka ekleme takıntısından vazgeçilmesi lazım. Bir sette en fazla bir tane yakalı forma olmalı.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her formaya yaka ekleme takıntısından vazgeçilmesi lazım. Bir sette en fazla bir tane yakalı forma olmalı.
                        Sonuna kadar katılıyorum. Benim gibi günlük hayatında yakalı giysileri tercih etmeyen insanlar için çok konforsuz oluyor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonuna kadar katılıyorum. Benim gibi günlük hayatında yakalı giysileri tercih etmeyen insanlar için çok konforsuz oluyor
                          Yakıştığını da düşünmüyorum oyunculara. Macronla beraber çıkan 12 formanın 10 tanesi yakalıydı. Tadını kaçırdılar artık.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yorum

• İnternetten aldığım forma ve şort 5 gün oldu hala elime ulaşmadı. Bir link üzerinden süreci takip edebiliyorsun, iki gün önce faturası kesilmiş ama hala kargoya verilmemiş.

Önemli değil bekleriz ama internet alışverişi böyle bir şey değil, adam sattığı ürünü aynı gün kargoya veriyor. Bizde 1-5 iş günü diyor bu çok uzun bir süre ve bence büyük bir beceriksizlik.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Video çok güzel olmuş.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X