Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla geçen seneki ve bu seneki formalarin kalitesini çok bilemiyorum, ama bu senekilerin tasarimi iyi, duyguduma göre de kumas kalitesi de fenâ degil
    2-3 sene önceki masmâvi macron formasi var bende, gâyet kaliteli, 10dk giydikten sonra les gibi kokmuyor nike'in naylon formalari gibi, nasil kaliteli oluyor nike anlamiyorum
    ama böyle tanidiklar var farkinda olmadan marka hastasi, ondan kaynaklaniyor bu düsünce...
    avrupa'da sokakta gezerken macron forma garip duruyor, hattâ yeni logo çikmadan koskoca macron yazili esofmanlar vardi arkadasin biriyle bisiklet sürüyorduk sagdan soldan geçenler saka da olsa macroncu musunuz falan diyordu... psikolojik iste yoksa nike'in bize yaptigi formalari tasarim olsun kalite olsun hiçbir sekilde savunamam...
    aston villa formasi vardi, bi o gerçekten kaliteli gibiydi, en azindan durusu vardi formanin, bir de 2014 mâvi forma var açiktan koyuya giden, o iyiydi ama o da dümdüz bambasit bir forma, benzer kumas bulur terziye yaptiririm...

aslinda macron da geçen seneden beri sinirimi bozmaya basladi, sayfalarinda abidik gubidik takimlari paylasiyorlar bizi es geçiyorlardi bi ara, ama herifler biraz kafa yoruyor laf dinliyor, nike ne ya adidas da ayni ikisi de rezil, puma desen o da çakacak çakma bi forma herkese aynisindan yaptigi gibi, ne gerek var... bir de artik fb ile özdeslesmis sayilirlar ne gerek var yaa at çöpe... umbro iyidir diger ürünleri de iyi yapar, korkmasinlar....

bizimkiler degisimi bence diger ürünlerden dolayi istiyor sanki, macron ürünleri pek satilmiyor gibi... diger daha çok bilinen markalara geçsek daha çok esofman satariz saniyorlar ki bu dogru olabilir ama fiyatlari simdikinden de daha yukariya çekmek zorunda kaldiktan sonra o da hayal olur
    Macron'un internet sitesinde Trabzon diye aratınca hiçbir şey çıkmıyor. Macronturkey diye bir site var, fake mi orjinal mi anlaşılmıyor. Orada da takımlar kısmında yokuz. Bilcee macron'u kullandı, piyasa yaptı sonra saldı muhtemelen. Bizim sözleşmeyi de bilcee kendine falan geçirdiyse o yüzden hiçbir aramada çıkmıyor olabilir. Çünkü önceden takımlar kısmında vardı, paylaşımlar yapıyorlardı. Bilcee sitesinde takımlar kısında Trabzonspor da var.

fiyat olarak da şu anda tsnin macron ürünleriyle, fbnin puma ürünleri arasında pek fark yok. bizde yağmurluk 440 tl onlarda 500 tl. yeni sezonda 800-900 falan olur herhalde artık.
    ( ゚д゚)

Yorum

• dedigim gibi elimde bizim macron formalariyla, Hannover 96'nin macron formasi var. Bizimkisi pazarda aldigin forma kalitesinde.
      Bunun marka takintisiyla bir alakasi yok. Fiyati düsük olsun diye en dandik kumas kullaniliyor.
      Formalar haric Antrenman setleri, Sweatshirt'ler filan hepsi Nike ile bin kat daha kaliteliydi. Hele bir Sweatshirt cikarmislardi 2015 de filan aldim. bomba gibi ürün okadar senedir giydigim halde yeni gibi.

Evet Macronun formalari tasarim olarak bize özel ve güzel görünüyor. Ama Türkiyede Bilcee tarafindan üretildigi icin hep en dandik kalitede ürün giydik.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dedigim gibi elimde bizim macron formalariyla, Hannover 96'nin macron formasi var. Bizimkisi pazarda aldigin forma kalitesinde.
        Bunun marka takintisiyla bir alakasi yok. Fiyati düsük olsun diye en dandik kumas kullaniliyor.
        Formalar haric Antrenman setleri, Sweatshirt'ler filan hepsi Nike ile bin kat daha kaliteliydi. Hele bir Sweatshirt cikarmislardi 2015 de filan aldim. bomba gibi ürün okadar senedir giydigim halde yeni gibi.

Evet Macronun formalari tasarim olarak bize özel ve güzel görünüyor. Ama Türkiyede Bilcee tarafindan üretildigi icin hep en dandik kalitede ürün giydik.
        Normal, adam orada 80 euroya forma satıyor, burada ise 20 Euro. Başka ne olabilir ki.

Yorum

• macron türkiye'den çekiliyor zaten tam olarak da girmemişti. hasan tüncel haberine göre de ya puma olacak ya da umbro

Yorum

• lütfen umbro

Yorum

• macron görsel olarak göze güzel gelebilir ama kumaş kalitesi olarak sıfırın bile altında. maç izlerken dikkatli bakın bizim futbolcuların üzerine sanki tonlarca su dökülmüş gibi duruyor göze hiç de hoş gelmiyor.

Yorum

• Yorum

• Her markada aynı muhabbet. Forma kalitesi kötü.

ülkedeki Euro/dolar yüksekliğinden ucuz kumaş kullanmak zorunda olduklarından olabilir mi?

puma da umbroda o beklediğimiz kaliteyi getirmeyecek emin olun.

macron gayet iyiydi. Gidince kıymetini anlarız bence.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ya Macron sabaha kadar özel forma üretse kac yazar, ne kalite olarak ne de görüntü olarak büyük sponsorlarin katalog formalarinin bile yanina yaklasamaz. Dacia ile Mercedes BMW bir olabilir mi. Dünyada büyük kulüplerin hemen hemen hepsi bosuna Nike Adidas Puma formasi giymiyor.

Aday sayisi ikiye düsmüs umarim Puma olur. Ama Umbro da her türlü Macron'dan iyidir.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya Macron sabaha kadar özel forma üretse kac yazar, ne kalite olarak ne de görüntü olarak büyük sponsorlarin katalog formalarinin bile yanina yaklasamaz. Dacia ile Mercedes BMW bir olabilir mi. Dünyada büyük kulüplerin hemen hemen hepsi bosuna Nike Adidas Puma formasi giymiyor.

Aday sayisi ikiye düsmüs umarim Puma olur. Ama Umbro da her türlü Macron'dan iyidir.
                      Vallahi ben bmw'nin böylesine binecegime dacia'yi tercih ederim.
                      3c936114887ed270a01361b408f3fe13.jpg Trabzonspor-15-16-Drittes-Trikot.jpg

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallahi ben bmw'nin böylesine binecegime dacia'yi tercih ederim.
                        [ATTACH]21007[/ATTACH] [ATTACH]21008[/ATTACH]
                        Bu rezil formaları giymemiz Nike'ın değil bizim kabahatimiz. Nike sevdiğim için söylemiyorum.

___________________________________________________________

Umbro istiyordum umarım olur gayet güzel forma üretiyorlar.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu rezil formaları giymemiz Nike'ın değil bizim kabahatimiz. Nike sevdiğim için söylemiyorum.

___________________________________________________________

Umbro istiyordum umarım olur gayet güzel forma üretiyorlar.
                          Ben Nike yetkilisi olacağım, bir takım şu formaları isteyecek parayla bile vermem. Kendileri için de kötü bir etkisi var. Rezil bir şey. Antrenman kiti için bile vasat.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yukarıda paylaştığım formaların neredeyse tamamı dümdüz forma. Deseni, detayı vs yok. Renkler muhteşem, doğru kullandığında çuvala bile yakışıyor.
                            aynen öyle bizim de artık 2000 li yılların başındaki formalarımıza geri dönmemiz lazım. şu son bir kaç senedir çıkarılan formalar hiç güzel değil.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Haberdeki detaylar sözleşme ile ilgili ipuçları veriyor.

Puma armasız formaları belli kulüplere yaptı. Fener bu konuda övünüyordu bizi özel takımlar kategorisine aldı diye. Ama forma kültürüne ters bir tasarım. Maç önü veya lisanslı ürün olabilir ama armasız tasarıma federasyon izin vermemeliydi. Sezon başında formada öpecek arma arayan fenerli futbolcu olayı vardı hatırlarsanız.Her markanın kendi marka çizgisi var, her sezon kumaş teknolojileri ve modeller güncelleniyor. Modeller çok önceden onaylanıp üretiliyor.Burada iş yönetime düşüyor, marka kadar kendi kurumsal kimliğimizi, renklerimizi, forma kültürümüzü koruyacak, geliştirecek modeller seçmeliyiz.Haberdeki formada Türk bayrağı ve Şampiyonlar Ligi ve Puma modeli dikkat çekiyor.

Eski içimize sinmeyen modellerin hepsinin ayrı hikayesi var. Son anda uzatılan sözleşmeler, üretim için zaman kalmaması, yöneticilerin zevkleri v.s. v.s.

İHO zamanında Nike ile sözleşmemiz sürerken 3 forma üreten Adidas'tan 4 model isteyen bir kulübüz.

Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı model yeni koleksiyonda olur umarım.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Tatava yapmayıp Umbro’yu tercih etmeliyiz.

Nike’ın yıllarca bize hakaret etmesinin ardından gelen macron ile oldukça güzel formalarımız oldu(geçen sene hariç, bence geçen seneki formalar da kulübe hakaret niteliğindeydi)

Puma’yı ise geçmiş tecrübelerimizden ve malum aşağılık takıma yakışır iğrençlikteki formalarından ötürü kesinlikle tercih etmezdim. Eğer tercih edilirse yine özensiz, kulübün değerleriyle, yöreyle vs alakasız saçma sapan formalara hazırlıklı olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Umbro en azından oturup bir üzerinde düşünür gibi geliyor formaların.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X