Puma hiç sevmem. Keşke reebok olsa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ara Transfer dönemini yaklaşmışken Taraftar, Camia olarak forma satışlarında rekoru yükseltmeliyiz.Ne kadar forma satışı olursa o kadar kardır.İnşAllah Şampiyonluk yolunda Trabzonspor'umuza her zaman her alanda destek olmalıyız.Kış ürünlerinde geldi.Haydi İmkanı olanlar hepberaber TS CLub'lara gidip Trabzonspor'umuza Destek Olalım...
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuma hiç sevmem. Keşke reebok olsa.
Yorum
-
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
macron forma konusunda gayet iyiydi. Neden vazgeçtik acaba
Yorum
-
Benim düşüncem yönetim forma konusunda yine sponsor arıyor sadece ürünlerini tedarik edeceği bir firma değil. Bunu Macron ile başarmıştı yönetim, 14.175.000 TL reklam bedeli ve 24.000 ürün karşılığında anlaşma sağlanmıştı. Hazır takım da başarılı gidiyorken yine aynı beklenti içinde olacaktır kulüp, bu beklentileri de yazılanlar içinde Umbro'dan başkası karşılamaz gözüküyor. Kalite konusunda üst düzey bir şey beklemiyorum çünkü kalite olduğu zaman fiyat inanılmaz yükselecektir. Gs bile bu sezon 1000 TL'den satıyor profesyonel futbolcu formasını seneye ne kadar olur tahmin bile edemiyorum. Bu yüzden tasarım olarak bizi özel hissettirecek her firma bizim için iyidir bence.En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 01.12.2021, 08:44.
Yorum
-
Kim sponsor olursa olsun bu döviz kuruyla kumaş kalitesi ancak naylon olur başka da bişey olmaz. Avrupadaki kumaşla aynı olmasi imkansız artık bizim formalarin.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim sponsor olursa olsun bu döviz kuruyla kumaş kalitesi ancak naylon olur başka da bişey olmaz. Avrupadaki kumaşla aynı olmasi imkansız artık bizim formalarin.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yöneticilerin neyi istediği ve onayladığı önemli
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.