Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Puma hiç sevmem. Keşke reebok olsa.

Yorum

• Ara Transfer dönemini yaklaşmışken Taraftar, Camia olarak forma satışlarında rekoru yükseltmeliyiz.Ne kadar forma satışı olursa o kadar kardır.İnşAllah Şampiyonluk yolunda Trabzonspor'umuza her zaman her alanda destek olmalıyız.Kış ürünlerinde geldi.Haydi İmkanı olanlar hepberaber TS CLub'lara gidip Trabzonspor'umuza Destek Olalım...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Puma hiç sevmem. Keşke reebok olsa.
        kardeşim puma diyince aklıma 2016 avrupa şampiyonasında fransa-isviçre maçı gelir o maçta isviçreli 3-4 futbolcunun forması yırtılmıştı maçtan sonra isviçreli futbolcu şakiri şöyle demişti umarım puma prezervatif üretmiyordur. bende umarım yeni sezon formamız umro olur puma olmaz diyorum. umbro şuan göztepe ye sponsor renk uyumu olsun forma görseli olsun gayet başarılı ,ayrıca umbro premier ligde bizle aynı renklere sahip burnley ve westham unıted takımlarınada gayet güzel formalar üretiyor .

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Burnley çok iyiymiş.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tonlar çok çok iyi olmuş. Omuzlar da muazzam.

macron forma konusunda gayet iyiydi. Neden vazgeçtik acaba

Yorum

• Benim düşüncem yönetim forma konusunda yine sponsor arıyor sadece ürünlerini tedarik edeceği bir firma değil. Bunu Macron ile başarmıştı yönetim, 14.175.000 TL reklam bedeli ve 24.000 ürün karşılığında anlaşma sağlanmıştı. Hazır takım da başarılı gidiyorken yine aynı beklenti içinde olacaktır kulüp, bu beklentileri de yazılanlar içinde Umbro'dan başkası karşılamaz gözüküyor. Kalite konusunda üst düzey bir şey beklemiyorum çünkü kalite olduğu zaman fiyat inanılmaz yükselecektir. Gs bile bu sezon 1000 TL'den satıyor profesyonel futbolcu formasını seneye ne kadar olur tahmin bile edemiyorum. Bu yüzden tasarım olarak bizi özel hissettirecek her firma bizim için iyidir bence.
                  En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 01.12.2021, 08:44.

Yorum

• Kim sponsor olursa olsun bu döviz kuruyla kumaş kalitesi ancak naylon olur başka da bişey olmaz. Avrupadaki kumaşla aynı olmasi imkansız artık bizim formalarin.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kim sponsor olursa olsun bu döviz kuruyla kumaş kalitesi ancak naylon olur başka da bişey olmaz. Avrupadaki kumaşla aynı olmasi imkansız artık bizim formalarin.
                      Hani tekstil ülkesiyiz ya kendimize faydamız yok
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sanirim herkes farkina varmisdir.. renkleri bizim ile ayni olan tüm takimlarin ana formalari ayni modeldir. cünkü bu renklere cok yakisiyor.
                        bizde cubukludan artik vazgecmemiz lazim

Yorum

• Yöneticilerin neyi istediği ve onayladığı önemli
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yöneticilerin neyi istediği ve onayladığı önemli
                            Kesinlikle haklısınız. Aston Villa güzel örnek. Marka değişiyor renkler aynı. Mahalledeki terziye bile yaptırsalar aynı kalıp çıkacağına eminim. Bizdeyse peş peşe iki sezon aynı şey çıkmıyor nedense.

( ゚д゚)

Yorum

• Hepsi macron, hepsi birbirinden farklı.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Göğüs sponsorumuz Socios olabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X