çubuklu dehşet. alternatif forma işinden gına geldiği için soğuğum ama lacivert de dehşet. açık mavi sahada en çok görmek istediğimiz forma olur ama az satılır
Ben de bundan bahsediyorum, şimdi şu formanın aynısı çıksa muhtemelen yine Karabükspor vs diye dalga geçilecekti ama bizim koyu mavi renkli çok sayıda formamız var. Bence biz bile rengimiz koyu mavi mi açık mavi mi emin değiliz.
Bence emin olmayan sadece sensin Samet Nizamettin amcayı dinle tarihimiz videosunda, tüzüğümüzü oku renklerimizi. Daha neyin emini recebi memedi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Lazio'nun 120. yıl formasına benzemiş mavi formamız. Çubuklar daha küçük olsa hoş olabilirmiş, böyle biraz kaba duruyor sanki.
Ayrıca bu haliyle de biraz antrenman kiti havası veriyor. Bu kadar takılmamın sebebi harika bir forma olmanın kıyısından dönmüş gibi hissediyor olmam. Ama çubuklu ve monokrom armalı lacivert formamız şahane olmuş, kesin alırım bu ikiliyi.
En son B61 tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:15.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
2019'daki gibi prodüksiyon içeren bir tanıtım olmasa da seçilen oyuncular isabetli olmuş. İnce çubuklu formaları pek tutmam ancak renk tonu istediğimiz gibi duruyor. Lacivert forma ise yıllardır avatarımda yer alan 00-01 formasını andırıyor...
Lacivert muazzam. 10 numara olmus. Hatta lacivert forma icin iyi bir tanitim yaparsak moda'yi takip edenler (özellikle vintage tarzi) ve yabanci influencerler'den rağbet görebilir. Tarihimizin en iyi alternatif formasi olabilir. Cok şık olmus yani günlük hayatta bile giyeilebilir bir forma olmus
Buna benzer profesyonel bir tanitim yapilirsa lacivert forma patlar
Bir forma seti ancak bu kadar uyumlu olur
Bu çubuklu maçlara 1-0 önde başlar
Ayrıca en çok lacivert satılır
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum