Sıra geldi esorfman takımlarına. En çok merak ettiğim bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakalara bakın. Harika.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Çubukluyu beğendim, diğerleri için detaylı bakmak lazım. Beğenmediğimiz forma sahada çok iyi oluyor bazen.
Mavi formayı beğenmeyenler gözünü kapatıp beyaz forma hayal etsin bir anda ne güzel forma ya diyecekler
Bu arada çubuklu beyaz şortla havası çok farklı olmuş. Umarım beyaz şortla da giyeriz. Edgar'a çok yakışmış maşallah( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu forma + beyaz şort
[ATTACH]20537[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
iyi yeterli bizeBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bu işte, evetYakalara bakın. Harika.
Yorum
-
Kendi renklerimizde bir cubuklu ve beyaz sort uyumu muthis ya. Boyle yapin iste abi.
Lacivert forma cok şık olmus bence.
Bu sette en dusuk kalan mavi forma olmus bence ama dumduz beyaz giymekten cok daha iyidir.
Bu sete notumuz 10/10 [emoji1]
Bu yila iddaali giriyoruz sanirim.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
üç formayı da beğendim.
çubukluyu sonunda beyazla kombinlemeyi başardık galiba, buna da ayrı sevindim.
bunu bir gelenek yapıp, bu kombini hafızalara kazıtmak lazım diye yıllardır söylüyoruz. artık bundan geri dönülmez umarım.En son danger00 tarafından düzenlendi; 25.05.2021, 21:12.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum