İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRender ve texture eklemek hakkında bilgi verir misinEn son tarikkaragul tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 22:36.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın sana kötü bir haberim var... Evet, maalesef "yöneticiler falan" bilmiyor.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
bu video malesef olmamış .
seneler önceki efsane formayla ,
bu kardeşimizin arasında kurulmaya çalışılan bağı ,
izleyiciye tam anlamıyla aktaramamışlar .
ayrıca bu kadar duygu sömürüsüne gerek var mıydı ?
insanların hassas noktalarına vurgu yapmaları hiç hoş olmamış .
ayrıca ,
forma da , bildiğin forma işte .
hiç bir artısı , öne çıkan özelliği yok .
desen sıradan ,stil sıradan ,kesim sıradan ,
müşteriyi hiç heyecanlandırmayan ,
vasat kalitede bir ürün olmuş .
kısaca videoda duygu sömürüsü yapılmış ,
forma ise aceleye gelmiş gibi , yani olmamış .
teşekkürler makron !
teşekkürler video birimi !
bir iş ancak bu kadar batırılabilirdi !En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 22:49.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15-16 sezonundaki “ açık mavi “ atletten giyelim hep beraber o zaman. Tam kurumsal rengimiz o. Bi de ironi yaptığına inandırmak istiyorum kendimi yöneticilerin esas rengimizi bilmediği yorumuna?
Yorum
-
Bu efsane muhabbeti artık o kadar ele ayağa düştü ki. Her şey efsane. 3 maç iyi oynayan efsane, 2 gol atan zaten efsane, belki imkansızlıktan yanlış renklerde yapılmış forma efsane, o efsane bu efsane.
Varsa sebebini duymak lazım bu renk seçiminin. Bir de stüdyo formatında fotoğraf çekimlerini görüp öyle değerlendirmek lazım.
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15-16 sezonundaki “ açık mavi “ atletten giyelim hep beraber o zaman. Tam kurumsal rengimiz o. Bi de ironi yaptığına inandırmak istiyorum kendimi yöneticilerin esas rengimizi bilmediği yorumuna?
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu efsane muhabbeti artık o kadar ele ayağa düştü ki. Her şey efsane. 3 maç iyi oynayan efsane, 2 gol atan zaten efsane, belki imkansızlıktan yanlış renklerde yapılmış forma efsane, o efsane bu efsane.
Varsa sebebini duymak lazım bu renk seçiminin. Bir de stüdyo formatında fotoğraf çekimlerini görüp öyle değerlendirmek lazım.
Bence çok iyimsersin dostum
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo, gerçekten bilmiyorlar. Kulübün "kurumsal kimlik" dosyasındaki renklere bakarsan anlarsın. Hakezâ "açık mavi atlete" bakarsan da anlarsınEn son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 28.07.2020, 22:58.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak tarikkaragul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCLO3D programı ile kol, yaka, ön,arka tek tek oluşturup diktim. Texture kütüphanesi mevcut. Render ise programa entegre şekilde iniyor.
tasarımı yapıyorum ancak texture konusunda epey kötüyüm
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım hiç ama hiç olmamış maalesef, engelli bir kardeşimizi forma tanıtımında kullanmak farkındalık yaratmak mı yoksa acıtasyon mu bilemedim.
biraz duygu sömürüsü var yalan yok geçen sene tutunca yine devam ettiler
Yorum
-
CE757C57-1904-4C73-AFFE-1803A0FFC34C.jpg
konumuzdan bağımsız Milanın yeni çubuklusu. İnsanın bakmaya doyamıyor.
Yorum
-
Çubuklu ile beyaz forma giyileceğini sanmıyorum çünkü beyaz formanın iç yaka ve kollardaki desenler büyük ihtimal şortta da vardır dolayısıyla uyumsuz bir görüntü çıkabilir ortaya.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Mt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19008[/ATTACH]
konumuzdan bağımsız Milanın yeni çubuklusu. İnsanın bakmaya doyamıyor.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum