formamız güzel. ankara ankamall ta club dan aldım. bubsefer yeterli stok var diyorlar.
boyum 1.82
kilo 98
xxl beden aldım. kalıp olarak gecen senekinden 1tik daha dar gibi geldi gözüme.
Gri forma müthiş sükse yarattı ülkede bütün sosyal mecrada diğer bütün takımların taraftarları övgüler yağdırıyor bizim formaya, videoyu 200 kere izledim yemin ederim çok güzel hele o arkadaki kemençe kaydesi müthiş Ekin Uzunlar çalmıştır büyük ihtimal harika olmuş.Bütün takımların taraftarları imreniyor gri formamıza süper yorumlar var çoğu almayı düşünüyor bizim formayı duygulanmamak elde değil.Bu keşan deseni her sene ikinci forma olmalı özdeşleşmeli Sampdoria, River, vb forması gibi gördüğünde herkes bu Trabzonspor forması demeli harika bir düşünce oldu inşallah devam eder. Teşekkürler yönetim teşekkürler Macron.
Yav he he. Sana ne koçum. Sen Trabzonlusun diye ben de Trabzonlu mu olmaliyim? Begenmedigi nazikçe elestiriyorum nasil ki bu 3 güzel formayi elestirenler gibi.
Diyorum yine kulüple alakali birsey tanitilirken böyle yöresel dokular olabildigince az ele alinmali.
Arka sayfada ben de Keşan tercihini ilk anda anlayamadığımı belirtmiştim.
Fakat seninki başka bir şey.
Senin gibi koçlara tavsiyem yöresel motif barındırmayan kulüpler var mesela FB gibi. Başakşehir gibi. Onlarla ilgilen. Senin gibi koçlara da yakışır.
Trabzon'un yöresel motiflerinden değerlerinden rahatsızlık duyuyorsan ne işin var burada.
Herkes beğenmek zorunda değil ama herkes saygı göstermek zorunda.
Öte yandan, mesajımın neresinde Trabzonlu olmak zorundasın yazıyor. Böyle bir faşizan yaklaşımı koç şahsına iade ediyorum.
*
Son olarak, Trabzonspor'u sadece Trabzonlular tutmuyor diye Trabzonspor değerlerinden uzaklaşamaz.
az önce formaları deneme fırsatım oldu. Kumaş kaliteleri ve vücuttaki duruşları gözüme gayet iyi geldi. Özellikle gri formaya önyargılı yaklaşan renktaşlar deneme fırsatına sahipse bir ts cluba uğrayıversinler.
Trabzonspor yönetimi, forma göğüs sponsorluğu için VakıfBank ile anlaştı. VakıfBank, 3 yıl için Trabzonspor'a yaklaşık 80 milyon TL sponsorluk ücreti verecek. (61trabzonhaber)
Bjk bile Vodafone'den, 2 yil icin 36 milyon Tl kazanacak.
Rakamlar dogruysa, su ekonomik ortamda cok iyi..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=37246]Bayraktaroğlu[/MENTION] 3 sezon için 7.500.000 $
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Trabzonspor yönetimi, forma göğüs sponsorluğu için VakıfBank ile anlaştı. VakıfBank, 3 yıl için Trabzonspor'a yaklaşık 80 milyon TL sponsorluk ücreti verecek. (61trabzonhaber)
Bjk bile Vodafone'den, 2 yil icin 36 milyon Tl kazanacak.
Rakamlar dogruysa, su ekonomik ortamda cok iyi..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıllık 4 milyon euro yapıyor sanırım doğruysa harika para.
Yorum