Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, özellikle 2011'den sonra, ben hiçbir formamızı sevemedim bir iki istisna hariç.

[ATTACH]17821[/ATTACH]

En son beğendiğim formamız buydu heralde. Çok mu zor biraz göze hitap eden şeyler yapmak merak ediyorum? Nike'ı da aynı, adidas'ı da macron'u da. bize ehemmiyet vermiyorlar.
    bu forma da ilk olarak özerin üstünde tots makinesinden hallice bir telefon kamerasıyla medyaya dusmustu .
    forumda forma iğrenc buulunmustu
    renklerıne karabukspor renklerı denmişti .
    forma cıkmadan once efsane guzellıkte bır forma gelıyor herkes cok begenecek diyen afs abi ye de baya yuklenılmıstı .
    "bu mu guzel dedıgın forma?" diye elestırılmıstı
    61

Yorum

• Merhaba beden değişimi yapiyormusunuz. Hediye forma geldi Keşanlı ama beden büyük hiç giymedim etiketi duruyor.. Lütfen yardımcı olun formayı terziye verip mahvetmek istemiyorum.Burdan M alıp dar olanlarla da değişebilirim. Veya L almayı düşünen varsa M alsın bana yollasin L yi yollayım��
      En son 14TS61 tarafından düzenlendi; 15.08.2019, 19:50.

Yorum

• Bende de dar M beden geçen senenin çubuklu forması var onla takas yapabilirm üstüne para da verebilirim. ben de hiç kullanmadım hediye geldi etiketi üstünde yada değişmek isteyen varsa değişebilirim.Hediye bir formamız oldu dedik giyemiyorum ��
        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende de dar M beden geçen senenin çubuklu forması var onla takas yapabilirm üstüne para da verebilirim. ben de hiç kullanmadım hediye geldi etiketi üstünde yada değişmek isteyen varsa değişebilirim.Hediye bir formamız oldu dedik giyemiyorum ��
          Çok bekledim valla gri formayi
          Bakalım çıkacak mı yardımcı olacak kişi ☺️ Mağazalar da yokmu tanıdığı olan veya değiştirebilecek Sadece beden değişecek

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, özellikle 2011'den sonra, ben hiçbir formamızı sevemedim bir iki istisna hariç.

[ATTACH]17821[/ATTACH]

En son beğendiğim formamız buydu heralde. Çok mu zor biraz göze hitap eden şeyler yapmak merak ediyorum? Nike'ı da aynı, adidas'ı da macron'u da. bize ehemmiyet vermiyorlar.
            Bu forma yakalı olması dışında iyiydi bence de. O seneki setimiz iyiydi zaten sonra malum iho'nun başımıza getirdikleri...

Yorum

• Bordo formada vestel yazısı mavi renk olmalı. Ve çok ince bir detay olsa da; sırttaki numaranın altındaki küçük logomuz beyaz değil bordo olmalı...
              7

Yorum

• Gri formayi aldim cok guzel bence. Durusu kumasi bekledigimden iyiydi. Bordoyuda alacaktim ancak maddi durum ona yetmedi.

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhaba beden değişimi yapiyormusunuz. Hediye forma geldi Keşanlı ama beden büyük hiç giymedim etiketi duruyor.. Lütfen yardımcı olun formayı terziye verip mahvetmek istemiyorum.Burdan M alıp dar olanlarla da değişebilirim. Veya L almayı düşünen varsa M alsın bana yollasin L yi yollayım��
                  Siz ts club mağazasına gidin oradan alışveriş yapan birine rica edin aldığı formaya değişim kartı ya da hediye kartı istesin size versin. Rica etseniz bir kişi yardımcı olur illa ki.
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bugün meydan da gezerken insanların üstündeki formaları inceledim formanın sırt kısmındaki file kumaş hep tüylenme yapmış. Çok dikkatli kullanmak gerek.

Gerçekten bu sene kalite çok düşük olmuş. Bu konuda bana dert oldu nedense.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• VESTEL yazısında harf yüksekliği 1/3 oranında artmalı.

Yorum

• Pique’nin hediye formalarını unutmadık umarım. Sponsor işi de halledildi şu formaları gönderseler de biraz daha reklam yapsak.

Yorum

• Antreman ürünlerini artık gri görmekten gına geldi başka renk yok mu yahu sezon başından beri aynı renk giyiyoruz

Yorum

• Formanın bir kolu dolu intercity yazıyor ki ondan da para almiyoruz bazı ürün desteğini sağlıyordu yanlış bilmiyorsam. Diğer kol da boş kalacağına visittrabzon falan düşünülemez mi. Böyle bir site var. İngiltere de visit Malezya felan gördüm. Bence çok hoş olurdu özellikle Avrupa da yola devam edilirse.
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Formaların numara fontu şartı var falan deniyordu bir ara, beşiktaşta fenerde falan kendi fontları var, yok öyle dediğiniz gibi bir zorunluluk.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beko, Barcelona'nın sponsoruyken çıkıp vestel olan formayla poz vermez. Haa olursa Vestel parasını çıkarır şimdiden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X