Avrupa maçlarında neden Arial font kullanıyoruz anlayabilmiş değilim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa maçlarında neden Arial font kullanıyoruz anlayabilmiş değilim.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Trabzon belediyesi suya %10 zam yapsa ve geliri Trabzonspora bıraksa mükemmel olmaz mı Ankara büyükşehir belediyesi Ankaragücüne sponsor olduEkli dosyalar@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Vestel’in rengi gerçekten beyaz mı kalacak ? Bunu kim belirliyor ?
Beyaz formamız olduğunda da kırmızı Vestel yazacak muhtemelen.. Bordo detaylı bir beyaz formada kötü gözükecektir umarım bunlar düşünülür..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 harfli sponsor ismi parçalı formada yine iki eşit şekilde değil
Screen Shot 2019-08-20 at 12.47.05.jpg
Yorum
-
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVestel'in web sitesindeki logonun orta noktasını görsel üzerinde gösterdim. Forma üzerindeki logonun biraz sola çekilmesi gerekiyordu.
[ATTACH]17858[/ATTACH]Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba beden değişimi yapiyormusunuz. Hediye forma geldi Keşanlı ama beden büyük hiç giymedim etiketi duruyor.. Lütfen yardımcı olun formayı terziye verip mahvetmek istemiyorum.Burdan M alıp dar olanlarla da değişebilirim. Veya L almayı düşünen varsa M alsın bana yollasin L yi yollayım😀TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher hangi bir tsclup tan formanı değiştirebilirsin kardeşim forma alacak birine ulaşmana gerek yok
Yorum
-
Kaç aydın sponsoru bekliyorum forma almak için sonunda Vestel açıklandı sipariş verdim yine sponsor yapıştırılmadan yollanmış.
Bizim kulüp adam olmazÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum