Dün görüştüğüm tsclup mağazası gri formaya vestel yazısının beyaz renkte yazılmasının satışlarını azalttığını ve insanların vestel yazısı olmayan forma aradıklarını söyledi
Dün görüştüğüm tsclup mağazası gri formaya vestel yazısının beyaz renkte yazılmasının satışlarını azalttığını ve insanların vestel yazısı olmayan forma aradıklarını söyledi
Ben de gördüm gri formaya beyaz basıyorlar bordo formaya da beyaz mı yapıyorlar acaba
Gri formada bir kalitesizlik hissi var insanlar nasıl bu kadar ilgi gösterdi anlamadım galiba hikayesi olduğu için.
Forma dikiş hatalarıyla dolu ve beyaz iplik tercih etmişler parça dikişlerinde bu çok sırıtıyor.
Kumaş kalite hissini parçalıya göre kötü buldum. Ben bu işten anlamıyor olabilirim belkide.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benimde başıma geldi bu hatta geri yolladım yenisi geldi yenisininde dikiş izleri var görsel açıdan beğenilen kumaş açısından dikiş açısından diğer formaların yanına yaklaşamaz
Gri formada bir kalitesizlik hissi var insanlar nasıl bu kadar ilgi gösterdi anlamadım galiba hikayesi olduğu için.
Forma dikiş hatalarıyla dolu ve beyaz iplik tercih etmişler parça dikişlerinde bu çok sırıtıyor.
Kumaş kalite hissini parçalıya göre kötü buldum. Ben bu işten anlamıyor olabilirim belkide.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamamıyla haklısın. xxl forma aldım ilk gün 1 sefer giydim. direk deforme oldu. kumas yırtıldı resmen. daha önceki sayfalarda resmi var paylaştım burdada.
değişime götürdüm yenisiyle değiştirdim.
kızımada forma alırken sordum benden başka aynı sorunla getiren varmı diye. özellikle xl ve üstü formalarda 4-5 defa daha rastlamıslar aynı soruna (ankamall ts clup)
ufaklığada gri alacaktım. aynı sorunu baskalarının da yasadığını duyunca ufaklığa parcalı formayı aldım. bizde yıpranıyorsa forma cocukta bastan asağı yırtılır diye güvenemedim gri forma için.
Bu Vestelin beyaz rengini değiştirmek için hangi devlet kurumuna başvurmamız gerek yada mahkemeye falanmı verelim ? Bu nedir ya Forma satışlarını %100 etkiler.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
En son beğendiğim formamız buydu heralde. Çok mu zor biraz göze hitap eden şeyler yapmak merak ediyorum? Nike'ı da aynı, adidas'ı da macron'u da. bize ehemmiyet vermiyorlar.
Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, özellikle 2011'den sonra, ben hiçbir formamızı sevemedim bir iki istisna hariç.
[ATTACH]17821[/ATTACH]
En son beğendiğim formamız buydu heralde. Çok mu zor biraz göze hitap eden şeyler yapmak merak ediyorum? Nike'ı da aynı, adidas'ı da macron'u da. bize ehemmiyet vermiyorlar.
Yorum