Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vestel olsam şunu görünce daha çok pişman olurum daha erken vermedim reklamı diye
    Vestel zaten pişman sponsorluğa el mahkum

Yorum

• Dün görüştüğüm tsclup mağazası gri formaya vestel yazısının beyaz renkte yazılmasının satışlarını azalttığını ve insanların vestel yazısı olmayan forma aradıklarını söyledi

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün görüştüğüm tsclup mağazası gri formaya vestel yazısının beyaz renkte yazılmasının satışlarını azalttığını ve insanların vestel yazısı olmayan forma aradıklarını söyledi
        Ben de gördüm gri formaya beyaz basıyorlar bordo formaya da beyaz mı yapıyorlar acaba

Yorum

• Beyaz font hiç güzel durmuyor sponsorda
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de gördüm gri formaya beyaz basıyorlar bordo formaya da beyaz mı yapıyorlar acaba
            3 forma modelindede sponsor beyaz renkli şekilde uygulanmış.

Parçalı formada güzel duruyor ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Sponsorsuz forma arıyorsanız kulübün kendi işlettiği dışında ki mağazalara bakmanızı öneririm
            En son TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 12.08.2019, 11:45.

Yorum

• Yeni Forma Teknik Sponsorumuz 'Macron' ve Ürünleri

Gri formada bir kalitesizlik hissi var insanlar nasıl bu kadar ilgi gösterdi anlamadım galiba hikayesi olduğu için.

Forma dikiş hatalarıyla dolu ve beyaz iplik tercih etmişler parça dikişlerinde bu çok sırıtıyor.

Kumaş kalite hissini parçalıya göre kötü buldum. Ben bu işten anlamıyor olabilirim belkide.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 13.08.2019, 18:50.

Yorum

• Bugün gri formalarımızı aldık, forma gerçekten çok hoş ama beyaz vestel yazısı da bi o kadar kötü.

Canım formaya yazık ettiler küçük bi ayrıntıyla

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gri formada bir kalitesizlik hissi var insanlar nasıl bu kadar ilgi gösterdi anlamadım galiba hikayesi olduğu için.

Forma dikiş hatalarıyla dolu ve beyaz iplik tercih etmişler parça dikişlerinde bu çok sırıtıyor.

Kumaş kalite hissini parçalıya göre kötü buldum. Ben bu işten anlamıyor olabilirim belkide.

Benimde başıma geldi bu hatta geri yolladım yenisi geldi yenisininde dikiş izleri var görsel açıdan beğenilen kumaş açısından dikiş açısından diğer formaların yanına yaklaşamaz

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tamamıyla haklısın. xxl forma aldım ilk gün 1 sefer giydim. direk deforme oldu. kumas yırtıldı resmen. daha önceki sayfalarda resmi var paylaştım burdada.
                    değişime götürdüm yenisiyle değiştirdim.

kızımada forma alırken sordum benden başka aynı sorunla getiren varmı diye. özellikle xl ve üstü formalarda 4-5 defa daha rastlamıslar aynı soruna (ankamall ts clup)
                    ufaklığada gri alacaktım. aynı sorunu baskalarının da yasadığını duyunca ufaklığa parcalı formayı aldım. bizde yıpranıyorsa forma cocukta bastan asağı yırtılır diye güvenemedim gri forma için.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bu Vestelin beyaz rengini değiştirmek için hangi devlet kurumuna başvurmamız gerek yada mahkemeye falanmı verelim ? Bu nedir ya Forma satışlarını %100 etkiler.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, özellikle 2011'den sonra, ben hiçbir formamızı sevemedim bir iki istisna hariç.

121998.jpg

En son beğendiğim formamız buydu heralde. Çok mu zor biraz göze hitap eden şeyler yapmak merak ediyorum? Nike'ı da aynı, adidas'ı da macron'u da. bize ehemmiyet vermiyorlar.
                          #

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, özellikle 2011'den sonra, ben hiçbir formamızı sevemedim bir iki istisna hariç.

[ATTACH]17821[/ATTACH]

En son beğendiğim formamız buydu heralde. Çok mu zor biraz göze hitap eden şeyler yapmak merak ediyorum? Nike'ı da aynı, adidas'ı da macron'u da. bize ehemmiyet vermiyorlar.
                            Bu forma çok güzeldi gerçekten.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 20190815_170645.jpg
                              Bunlardan kullanan veya mağazada göreniniz var mı kalıpları formalar ile aynı mı internetten alacağım da bu yüzden soruyorum

Yorum

• hayalim v yada bisiklet yaka full bordo ama bu da fena değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X