Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Barcelona'nın seneye giyeceği deplasman ve alternatif formaları.

Mavi forma 2019 da kataloğa eklenir biz giyeriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yıllardır şu bordo forma gibi, roma gibi bir bordo forma yapamadık, giyemedik gerçekten çok üzücü.

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yıllardır şu bordo forma gibi, roma gibi bir bordo forma yapamadık, giyemedik gerçekten çok üzücü.
      ..

Nike tarafından özel forma yapılmayınca bu yola gidilmiş.Allahım inşallah böyle şeyler yaşamayız.Koca klüp 125. Yılına özel forma yaptıramamamış taraftarın oylamasına sundukları katalog formalarının hepsi de facia böyle Nike olacaksa olmaz olsun Muharrem Usta yönetimi tarafından geldiğinden beri forma konusunda heveslendirildik inşallah kursağımızda kalmaz.
      Ekli dosyalar
      En son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 05.05.2017, 14:47.

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ..

Nike tarafından özel forma yapılmayınca bu yola gidilmiş.Allahım inşallah böyle şeyler yaşamayız.Koca klüp 125. Yılına özel forma yaptıramamamış taraftarın oylamasına sundukları katalog formalarının hepsi de facia böyle Nike olacaksa olmaz olsun Muharrem Usta yönetimi tarafından geldiğinden beri forma konusunda heveslendirildik inşallah kursağımızda kalmaz.
        Hertha Berlin'e nike güzel formalar yapıyor.Her sene 1 forması Elit kategorisinden oluyor. Şu formayı bize yapmalarını çok istiyorum.Mavi üzerine bordo çubuklar efsane olur.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Hertha Berlin'e nike güzel formalar yapıyor.Her sene 1 forması Elit kategorisinden oluyor. Şu formayı bize yapmalarını çok istiyorum.Mavi üzerine bordo çubuklar efsane olur.

herta berlin formalari herzaman efsane olmustur cok dogru yazdin renktasim ....keske bu formanin bordo mavisi yapsalar keske ben inanmiyorum bordo mavi pijama cikacaktir büyük ihtimal
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bu seneki çubukluyu az çok herkes sevdi bence seneye olacak çubuklu yadırganabilecek bir tasarım olacak ama diğer formalardan ümitliyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu Teyzemiz vefat etmediyse Ts Club'a tasarımcı olarak alınmalı.Ciddiyim!

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Tam bizlik forma.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Bu Teyzemiz vefat etmediyse Ts Club'a tasarımcı olarak alınmalı.Ciddiyim!

özellikle şort harika düşünülmüş
                  Nike yanında halt etmiş

Yorum

• Oha, bu formalar el örmesi mi?

Cidden çok güzelmiş.

Yorum

• Çok yetenekli

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok yetenekli
                        İddialara göre 2017/2018 sezonundaki 3. Formamız.
                        Doğruluğu nedir acaba ? Şahsi fikrim beğenmedim.
                        Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İddialara göre 2017/2018 sezonundaki 3. Formamız.
                          Doğruluğu nedir acaba ? Şahsi fikrim beğenmedim.
                          Bu tasarım burdan çıkmadımı?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Bu tasarım burdan çıkmadımı?

Twitter da "Trabzon Dergi "sayfası paylaşmış haberi ama inşallah asparagastır..Biz daha iyilerini bekliyoruz..Bu ne böyle milli takım kalıbı gibi bence güzel değil...

Yorum

• afs abimiz siyah forma olmayacak diye söylemisti galiba, onun için pek kâle almiyorum

Yorum

• Ya renkdaslar boyle bir forma cikarmi sizce ustu inter alti milan tabiki asparagas

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X