Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç gerek Yok Twitter'da yapmışlar, karşıyım bedava reklama isteyen gelsin sponsor olsun. Dünya genelindeki 10 milyon görüntülenmeyi kaçırdılar, bu reklam fırsatını kaçıranlar düşünsün şimdi
    Çok haklısın,bedava reklam yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şort çok güzelmiş ya. Bu arada gri forma yakında biter, umarım stok sıkıntısı yaşanmaz.
      Az önce tvitırda büyük bedenin de tükendiğini konuşuorlardı.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Forma alırken arkasına Ufuk yazdırırken ekstra ücret ok ama Sosa yazdırırken ne gerek var?

Birde seçeneklerde Olcay, Toure falan var hala. Abdülkadir hala 61 gözüküyor. Bunların güncellenmesi lazım.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yöresel motif kullanmak iyi güzel de olmamış işte. Bunu gördükten sonra aklı başında birisinin onay vermesine imkan yok gerçekten.

Ben olsam bu motifi koltuk altından formanın aşağısına doğru bir şerit şeklinde yapardım.

Göğüs kısmında hiç güzel durmamış maalesef.
          İnternete sızan ilk fotoğraflardan sonra şöyle bir yorum yapmıştım. Formanın tanıtımını öyle bir şekilde yaptık ki artık beğenmeme şansımız yok.

Şortlarda yukarıda bahsettiğim şeridin bir bölümünü kullanmışlar, bence gayet güzel olmuş. İlerleyen yıllardaki formalarımız bu motifi kullanmaya devam edebiliriz.

Yorum

• Formalar bitmiş bile en fazla 1 haftaya tüm bedenler biter. Devamı vardır diye umuyorum.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kasada onumdekiler fenerliydi. Cok begenmisler. Ohhaa oldum.kiyamet alameti
              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Keşanlı Hamsi Destanı
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada 7.12 milyondu en son izlenme sayısı...
                  Şort bayaaaa iyiymiş

Yorum

• Keşke kontrast daha yüksek olsaydı...

Reklam bu kadar başarılı olmuşken forma da daha güzel olsa.

Yorum

• Video 8 milyon oldu, 10'u görür herhalde.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ulas Özdemir:gri forma 25 bin satti, parcali ve bordo 20 bin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• oha iki tsclup a gittim hiçbirinde m beden yok.
                          bu arada mesela formayı şimdi alsam acaba sponsor logosunu basabilirler mi?
                          belki sponsorlu daha efsane olur. bu arada formayı gördüm çok güzel olmuş ama eleştirdiğimiz ufak detaylar konusunda haklıymışız..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen bir eksiklik hissediliyor ama tam çözemedim. Yaka değil de kollara bir detay olabilirmiş. Yada keşan daha da aşağıya mi inse bilemedim. Sponsor eklenince de tamamlanabilir belki. Göğüsten aşağısı boş gözüküyor bu haliyle.

aşağıya inse hoş durmaz çok bayan işine kaçardı bence ancak o ögeyi bütünleyecek bir şey şart mesela şortta yan tarafına yapılan bir detay var keşan o detay sırt enseden ve belde de olacak şekilde çok hoş olabilirdi.

Yorum

• sponsor adayımız ağlıyordur şimdi..
                              belki sponsor olsa reklam ona göre biraz daha etkileyeci şeyler eklenebilir daha da efsane olurdu neyse hayırlısı olsun.
                              45 rakamı fena değil ama artık diğer formaların satışında çok değişiklik olmaz bence bordo ve parçalı tahmini 40-50 bini bulur ama bu formanın rahat 150 bini var
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oha iki tsclup a gittim hiçbirinde m beden yok.
                                bu arada mesela formayı şimdi alsam acaba sponsor logosunu basabilirler mi?
                                belki sponsorlu daha efsane olur. bu arada formayı gördüm çok güzel olmuş ama eleştirdiğimiz ufak detaylar konusunda haklıymışız..
                                Açıklama yapılmıştı sponsorla anlaşıldığında bedava yaptırabilirsiniz logoyu
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X