Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu fikrime kızan da olacaktır illaki ama, keşan nedir be abi?
    Yok hocam beğenmemen normal

Zaten karışık bir forma olmuş

Ama aksine benim de çok hoşuma gitti

En çok da bize hasın hası oluşu

Ha nedir tasarım babında renk bütünlüğü anlamında eleştiri olacaktır gayet de normal

Bir risk alındı öyle böyle de değil alınan risk şaka maka keşan koydular formaya ama ben bu devrimci özgün ve cesaretli tasarım için kutluyorum macronu beni şahsen mutlu ettiler

Yorum

• Bir şu formalara bakın bir de bizimkilere. Üstelik geçen sezon tarihin en iyi formaları olmuşken. Nedir mevzu acaba? Maliyet mi? Yoksa seçenlerin zevkleri mi? Macron mu?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• wwwww.JPGaaa.JPG

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paylaşılan formanın benzer olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle formanın kendisi bu değil arkadaşlar. Pc ile oynamalar yapılmış bunda ya da direk söylenene göre dizayn edilmiş pcde zannımca. orjinal çekimden bir fotoğraf var elimde evet benziyor ama elimdeki fotoğraf çok ama çok daha kaliteli duruyor.
          Kesan deseni sadece formanin üst kisminda mi yoksa ortalara dogru gidiyormu?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Gri forma tam olarak açıklanınca bir çok kişinin beğeneceğini düşünüyorum.

tek endişem kolda ki logo ile ön yüzdeki logonun renginin resimdeki gibi farklı olması.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forma bu kardeşim.

Yorum

• antrenmanlarda kullanılan gri setten hiç farkı yok keşke onunla çıksaydık maça beklentiyi yükselttiler çok kötü görünüyor.

Yorum

• Gri terleyince kötü oluyor

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gri forma ilk çıkan tasarımlardaki gibi beyaza yakın bir gri olsaydı keşke.

Yorum

• Maliyetten başka olasılık gelmiyor aklima sonuçta forma fiyatları genelde 59 ila 69 euro arasında sanirım. Bizim formaların euro bazlı fiyatı 30 euro şu anda...Kârı arttırmak için böyle seçimler yapılmış gibi geliyor.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yöresel kadın kıyafetindeki bir desenin erkek formasında detay olarak kullanılması da ayrıca garip! Renk uyumu, futbolcu üzerindeki görkemi, forma geleneği ile gri forma beklentilerin çok altında kalacak. Beşiktaş gri kullanabilir ama bizim tercih edeceğimiz ton bu olmamalıydı. İlk giydiğimiz gri forma Arsenal tarzı ve bordo mavi ile uyumlu bir setti. Kumaş kalitesi dokusu rengi daha farklı gösteriyordu. Gri forma diye paylaşılan görüntüdeki kalıp forma kalıbı.

Trabzonspor için ideal forma seti kendi rengini doğru gösterecek model ve renk uyumu ile kullanılmalı. Senelerce tekrarladık durduk bu özlemimizi. Bu sezon yapılacak olan mavi ağırlıklı ince çubuklu forma, Aston Villa tarzı bordo ağırlıklı parçalı forma ve illa gri kullanılacaksa çok daha açık bir gri veya tam da bu yazının zemindeki ton ve renkte bir forma. Formaların içinde bordo mavi ve beyaz detaylar, bordo mavi beyaz şort ve çorap seçenekleri ile birbirleri ile uyumlu modelde forma seti bu kadar basit.

Antreman ürünleri de bordo mavinin dışında lavicert ve mavinin tonlarında koyu renkler içinde bordo mavi detaylar.
                        Formalaramız her halükarda ligin en şık formaları olacaktır, sahada oyuncu üzerinde görünce gözümüze oturacaktır elbette ama birazcık özen çok daha iyi hale getirecek her şeyi.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bendeki fotoğrafın da sadece üst kısmı gözüküyor. omuzdan itibaren yusuf'un üzerinde hatta forma fakat dediğim gibi formanın biraz sansürlenmiş fakat köşelerden ve sansürün altından desenlerin bununla çok benzer olduğu gözüküyor. omuzlardaki mavi şeritler üçlü gözüküyor. kola en yakın kısım bordo yine bu sızandaki gibi fakat dediğim gibi çok daha kaliteli duruyor bendekinde. sızan fotoğraf ya çok kaltesiz ya da pcde vs oynanmış çok yapay duruyor.

bekleyip görelim. ben benzer ama daha kaliteli olmasını öngörüyorum.

Yorum

• Sponspor olmadan butun formalar tshirt gibi oluyor.

Su isi halletselerde bizde alsak formalarimizi

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Macron dalga geçmiş bizimle ilk senemiz güzeldi ancak bu sene tamamen fiyasko.. Forma diye bunları piyasaya sürmüşler enteresan..

Gri forma için profesyonel çekim filan diyenler de olmuştur muhtemelen ne profu ya forma değil bu bunu tasarlayan adamı işten atmak gerek..

Yorum

• Yöresel motif kullanmak iyi güzel de olmamış işte. Bunu gördükten sonra aklı başında birisinin onay vermesine imkan yok gerçekten.

Ben olsam bu motifi koltuk altından formanın aşağısına doğru bir şerit şeklinde yapardım.

Göğüs kısmında hiç güzel durmamış maalesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X