Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu formaları yalanlayan zat kim bilmiyorum ama birisi o twiti fav'lasında vakti gelince bulması kolay olsun.Niye yalan söylediğini kanıtıyla sorarız..
    yAlCiN

Yorum

• ahahahha yav abicim normal nike antreman tişörtleri yada formalarına bizim amblem basılmış sizde yeni formamı sandınız burda sözde spoiler veren arkadaş iyi keklenmiş ahahah bikere amblem gayet kaliteli duruyor ama bu kadar kaliteli bir amblem bu şekilde dikişlenmez iyi güldüm gece gece
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tanitimi bekleyin.Hemen öyle asip kesmeye gerek yok.Sizan iki formada bu sene ilkdefa Nike kullandigi omuzdaki delikler ve kenardaki Laser delikler mevcut.Katalog formalarda bunlar yok.Benimde mavi disinda beyazi hosuma gitmedi, ama o TS amblemi oldugu her formayi alirim.Bosuna bahane üretmesin kimse.Gecen sezonda ayni muhabbet vardi.
        gecen seneki formalarda elit forma görünümlü ama normal kumasdi.
        sizan mavi formada aynisi. lazer deligi filan yok o formada.

beyaz formada gecen seneki katalog formasi. katalog formasindaki lazer deligi onlar.

herseyi gectim arma resmen berbat ya. böyle yönetimin, böyle amatörlerin eline nasil düstük arkadas? adam akilli yöneticimiz hicmi olmiyacak? böyle forma secenlere yaziklar olsun.
        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor a zarar verenler aslen kendileridir beyfendilerin. Canhan beymiş pehh. Nevzat aydın bu ne süveter demişti iki sene önceki forma için ertesi hafta süveter dediği forma çıkmıştı. Bunun gibiler anca taraftarla dalga geçerler.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gecen seneki formalarda elit forma görünümlü ama normal kumasdi.
            sizan mavi formada aynisi. lazer deligi filan yok o formada.

beyaz formada gecen seneki katalog formasi. katalog formasindaki lazer deligi onlar.

herseyi gectim arma resmen berbat ya. böyle yönetimin, böyle amatörlerin eline nasil düstük arkadas? adam akilli yöneticimiz hicmi olmiyacak? böyle forma secenlere yaziklar olsun.
            Bilgi icin sag ol renkdas. Eminmisin mavi formanin Laser delikleri olmadindan.Omuz kismindaki havalandirma Nike busezon kullanmaya basladigini biliyorum. Ayrica katalog formada ben hic Laser kullanildini görmedim.Yanilmisda olabilirim.Bildim tek sey bizim mavi forma Galatasarayin siyah formasi ile ayni kalip....en azindan benziyor.

Yorum

Bilgi icin sag ol renkdas. Eminmisin mavi formanin Laser delikleri olmadindan.Omuz kismindaki havalandirma Nike busezon kullanmaya basladigini biliyorum. Ayrica katalog formada ben hic Laser kullanildini görmedim.Yanilmisda olabilirim.Bildim tek sey bizim mavi forma Galatasarayin siyah formasi ile ayni kalip....en azindan benziyor.
              Benziyor ama laser delikler yok. Sadece elit kategori olanlarda var.

Yorum

• Hayaller

Hayatlar

Sadece şu renk tonunu tutturabilseler yapacakları en düz forma bile güzel görünecek ama bizim formalar ancak ıslanınca bu renge az biraz yaklaşabiliyor

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ve çok şükür formalar yalanlandı...

Bu adam TFF seçiminden bir gün öncesi "Biz Y.D.i desteklemiyoruz" dedi

Ya formalar bunlardi ve korkup hemen alternatiflere yöneldiler, yada lafını yine yeniden yiyecek. Bu yönetimde normal böyle şeyler

Yorum

• Yaw he he diyesim geldi bu dayıya

Yorum

o mavi formanin arkasi mesela komple delikli kumas. bordo mavi gecisli barca formasinin arka kismida öyleydi mesela.
                      mavi forma gesenin siyah formasinin kalibindan evet. ama onlarinki elit kategori formasi. onlarin sirtindaki kumas bizimki gibi degil mesela. omuzlarda lazer deligi var bizde yok filan.
                      beyaz formada mesela braunschweig giydi gecen sene katalogdan. onlardada lazer deligi vardi.

bu yazdiklarim sadece resimlerde gördügümden ibaret. yani kendim formalari görmedim. zaten görecegim varsada görmim
                      En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 05:57.
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Şöyle bi çizgili manyak olurdu bizim tonlarda. Hem de bizim Nike yapıyor bunu.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Son çizgili Nike efsane olmuş.
                          Keşke bizim çubuklu da bunun gibi olsa.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mavi formamız

Beyaz Akhisar formamız
                            bunlarin ensesinde ücgen amblem yok
                            beyazin sirti delikli, öyle mac formasi ben hic görmedim
                            bence bunlar diger antrenman kitlerimizdir

ve öyle birkac arkadasin dedigi gibi bu saatten sonra tepkiler yüzünden forma secimi degistiremezler

1 simdiye kadar üretilen formalarin bütün giderleri kulüp karsilama mecburiyeti tasir
                            2 simdi verilen siparisler eylülden önce yetismez, imkani yok
                            nike bizim icin bütün üretim planlarini degistirmez, degistiremezde
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              OOOO forma buysa efsane olur ya. herkesin alması lazım... en şık forma bu olur.

şaka şaka bu ne lan.

Yorum

• [QUOTE=ibrahim;1920122392]Şöyle bi çizgili manyak olurdu bizim tonlarda. Hem de bizim Nike yapıyor bunu.

iste bu, bizim renklerle süper olurdu ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X