Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu pumanın bu sene lazio için tasarladığı forma..

bu resimde de en sağda aynı tarz formadan görüyoruz..demek ki bu sene pumanın standart formasından biri bu..benim hoşuma gitti..bir adet bu formadan alırım yapılırsa

Yorum

• arkadaşlar 2001-2002 sezonundada pumanın formaları vardı hatırlayın,bu kadar adi gözüken bir forma yok ya,seten den yapıyo adamlar,buda adi gösteriyo,hazırlık maçlarındaki uyum igrençti,mavi çorap yapmışlar o formanın altına.çok uyumsuzdu.busezon kesin forma satışları düşecek!görürsünüz bak!!

Yorum

• bence formalar iğrenç tek kelimeyle ama renkleri kurtarıyo
        bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İnşallah beklediğimize değer.Ama bir Gerçek varki fiyatlar fırlayacak
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Janjanlı formalarımızla artık gece kaybolmalarına PAYDOS...

Yorum

• Formaların fiyatları belli oldu mu peki?
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi
                arkadaşlar 2001-2002 sezonundada pumanın formaları vardı hatırlayın,bu kadar adi gözüken bir forma yok ya,seten den yapıyo adamlar,buda adi gösteriyo,hazırlık maçlarındaki uyum igrençti,mavi çorap yapmışlar o formanın altına.çok uyumsuzdu.busezon kesin forma satışları düşecek!görürsünüz bak!!

kesınlık le butıp formalar yuzunden dusecek satıslar.bu neya saten gıbı(belkıde saten.) ıgrenc ya bunlar.valla bence bunlar gece ve stad ıcınde bıle ıgrenc durur.saha ıle alakası oldugunu sanmıorum.

Yorum

• ya belkı gec yazılmıs bır sey olacak ama bence puma nın bu sene yaptıgı formalar cok kotu yaa bouyle forma mı olur.forma ruhu dene sey bence bu formalarda kaybolacak.bılmem sız ne dusunursunuz bu konuda.ben bu formaları hıc sevemdım.keske ts club ıle devametselerdı.

Yorum

• gelen gideni aratmaz inşallah...

Yorum

• Formaları Bu hafta Tanıtacaklar
                      Büyük ihtimalle cuma günüOrdu maçından Önce bir lansman düşünülüyor
                      inşallah istediğimiz güzellikte olur formalar

Yorum

• Valla Bursasporun Bu sezonki Puma formaları çok güzel olmuş. Ulan herkesin Puma forması güzel olacak bi bizimki kötü olacak.

Yorum

• iğrenç formalar

İlk olarak seveho61 tarafından gönderildi
                          bence formalar iğrenç tek kelimeyle ama renkleri kurtarıyo
                          evet arkadaşlar bence bu formalarda, 'puma markası' da iğrenç hatırlıyorsanız 2001-2002 sezonunda da forma sponsorumuz puma idi ve o zaman kumaş kalitesi ve dizayn olarak türkiyenin en kötü formalarını bize yapmışlar hatta bu da yetmezmiş gibi bize 3. sınıf kumaştan idman malzemesi göndermişler ve bunun üzerine o sezon sonu başkan Özkan Sümer anlaşmayı tek taraflı olarak fesh etmiş ve 'kappa' ile anlaşmış ve gerçekten trabzonspor ciddi manada forma satışına o zaman başlamıştı. şimdi düşünüyorum da mevcut yönetim hangi ihtiyaca binaen puma ile anlaşmış bunu çözemedim ama mevcut yönetimin transfer fiyaskosuyla paralel bir anlaşma olduğu söylenebilir yani büyük trabzonsporumuzu her alanda küçültmek için yapılmış bir icraat olduğu konusunda hiçbir şüphem yok ....

Yorum

• nıke olur

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                            TsClub zaten mutlaka kalacaktir. Ts club Trabzonspor klübünün magazasidir. yani forma sponsoru degisti diye magaza kapanacak durumu yok. Orda herzaman Trabzonspor ürünlerini bulmaya devam edecegiz . Benim gönlümde formalarimizin NIke olmasindan yana.
                            nıke'a olumlu bakıyorum ve bu markanın yıllar önce puma gibi Trabzonspor'a adi kumaştan forma yapmayacağını düşünüyorum..

Yorum

• Adidas!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi
                                Valla Bursasporun Bu sezonki Puma formaları çok güzel olmuş. Ulan herkesin Puma forması güzel olacak bi bizimki kötü olacak.
                                OLURMU OLUR İLK BİZİM PUMA formaları hatırlıyorumda igrençlerdi renkleri nerenekti hatırlamak bile istemiyorum lacivertiti yok yok mora daha yakındı
                                "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X