Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• o forma zaten fb foröasii gibi ne o oleee.

zaten v yakali forma guzel degil yakindan bakinca

içine atlet giymis v yakali kirolar gibi oluyo.

Yorum

• bu aksamki formalar bence rezaletti.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• of of of sakin bu kumastan forma yapmasinlar [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• bende internetten izledim macin ilk 10 dk sini.formalari öyle görünce italyanin dizaynina yakin bi görüntüsü vardi ama görüntü kalitesi çok iyi olmadigindan kumasin özelliklerine degil dizaynina güzel dedim.

parlak kumastan yaptiklari formanin dizayni güzel ama hem kumas hemde arkadaki sari numaralar yakismamis insallah daha çok göze hitap eden kaliteli formalar yaparlar...
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
            bu aksamki formalar bence rezaletti.

Korkuyorum onlara forma demekten.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Forma parlak kumastan ötürü rezaletti baska dicek yok!!!
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]hani ütü yaparken kumas pantolon yanaryaa biraz parlar bizim formalarimizda aynen öyle olmus [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• formalardaki parlaklik benimde hic hosuma gitmedi

dizayn güzel, ama parlamaz insallah gercek formalar

Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Bu aksamki formalar gercekten rezaletti..
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• inşallah lig maçlarındada bu formalarla oynamazlar
                      abiciğim renk uyumu ve dizayn hiç güzel değil
                      italya nın forması ile karşılaştırın kiminki daha güzel
                      ben hiç beğenmedim

Yorum

• o formalarin benzeri 15 sene önce vardi..bence de hiç iyi degiller..bu takimin formalari daha estetik olmali..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Formalar Cem Yilmaz'in tabiriyle Jan janliydi.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Beyaz formayida hiç begenmemistim:MAVI'si eksik oldugu için.Bazi arkadaslar Italya formalari gibi rakamlar sari oldugu için begenmis ama bence hos durmuyor.Rakamlar bordo formada mavi olabilir.Mavi'de de bordo.Edited by: halil ibo
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• formalarin kumasi çok parlakdi ben kumasi begenmedim hiç . insallah asil formalar da bu kumasdan olmaz . tasarim normaldi ama tasarimalr daha iyi olcak . sirt numaralari altin sarisi bence iyi degildi .

Yorum

• Bu formalar iyi degildi...Musamba gibi fosfoslu pardon Renkdasin dedigi gibi janjanli...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Galiba bu bordo formanin mavisi de bu sekilde fosforludur...Pumadan daha iyi formalar bekliyordum...Bakalim çizgili forma nasil olucak...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                                <T>
                                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                                <T>
                                <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">igrenç ötesi formalar insallah ligde bu formalarla oynamayiz berbat bu ne ya </TD></TR></T></TABLE>
                                </TD></TR>
                                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                                <BLOCKQUOTE id=b43b3b24>
                                <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                                <T>
                                <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                                <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE></BLOCKQUOTE>Edited by: naimbektas61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X