Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar sabırsızlıkla beklediğim çubuklu formama (internetten sipariş vermiştim) ulaştım, ama dağ fare doğurdu, tam bir hayal kırıklığı . niye mi?
    1. forma ölçüleri kappadan da beter, bedenim medium olmasına rağmen formanın içine giremedim, tamam göbekli olamam da bunda etkili oldu ama omuz kısmı da acaip sıktı. tavsiyem, olur da formayı alırsanız mutlaka bir beden büyük alın. bugün formayı bir beden büyüğüyle değiştirmek için geri yollayağım.
    2. yaka kısmı çok çirkin, önde boğazı sıkıyor, arkada ense açıkta kalıyor. sanki formayı ters giymişsin gibi oluyor.
    3. bazı arkadaşların söylediği gibi forma reklamdan görünmüyor gerçekten, hele o kollar yok mu ? koskoca cola turka amblemleri formanın içine etmiş.
    4. kumaşı ve işçiliği de beğenmedim. kumaş 69 milyon liraya alınan formanın kumaşı değil kesinlikle,işçilik de çok özensiz ve sallama.
    5. almak isteyen arkadaşlara tavsiyem odur ki kulübe katkı amacıyla alınabilir...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      .......
      5. almak isteyen arkadaşlara tavsiyem odur ki kulübe katkı amacıyla alınabilir...

zaten alanların çoğuda o sebepten alıyo.ve yönetim ile puma bunu çok iyi biliyo.

düşünceleride Trabzonspor taraftarı kötü de olsa nasılsa takımına yardım için alır.

Yorum

• puma ya yazı yazalım

diyelim ki

eyyyyy puma

ürettiğin forma
        etmez beş para
        ama trabzonsporluyuz
        bağlamışız mecbura

Puma,
        ne seni ne formanı sevemedik
        yok yakınken git

GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Yorum

• ts club doğan ertuğrulun şikayetlerime cevabı...

----- Original Message -----
          From: DOĞAN ERTUĞRUL
          To: Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş.
          Sent: Monday, November 13, 2006 3:44 PM
          Subject: Re: forma şikayeti hak.

Sn.Çubukçu,

Şikayetlerinizde haklısınız. Puma tarafından,belirttiğiniz problemlerin 2. partide düzeltileceği sözü verildi.
          Satın aldığınız formayı, aldığınız mağazamıza iade edebilirsiniz.
          Yeni parti geldiğinde size yeni ürün verilecektir.

Saygılarımla,
          Doğan ERTUĞRUL
          Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş.
          From: Trabzonspor Ticari Ürünler Ticaret A.Ş.
          To: Doğan Ertuğrul ; Ali Türkkan ; Selim Yavuz ; i.varli@trabzonspor.org.tr
          Sent: Monday, November 13, 2006 2:01 PM
          Subject: Fw: forma şikayeti hak.

From: Cengiz Çubukçu
          To: shop@trabzonspor.com.tr
          Sent: Monday, November 13, 2006 1:47 PM
          Subject: forma şikayeti hak.

merhabalar;
          15173 numaralı kulüp üyesiyim. en son sipariş vermiş olduğum çubuklu (puma) forma ile ilgili olarak aşağıdaki şikayetlerimi dile getirmek istiyorum.
          5 aydır özlemle beklediğim formama kavuştum ama ne yazık ki beklediğime değmedi.
          medium beden olarak aldığım forma üzerime olmadı, sadece karın kısmı değil omuz kısımları da çok dar. o nedenle formayı değişim için geri gönderdim. lütfen ölçülerle ilgili açıklayıcı bilgileri web sitesine ekleyiniz.
          formanın kumaşı hiç bu fiyatı hakedecek nitelikte değil
          işçilik de aceleye getirilmiş ve özensiz çalışılmış, kalite kötü.
          tasarım hiç güzel değil, bütün dünyada bir sürü takımda olması güzel olduğunu göstermez.
          forma üzerindeki reklamlardan nerdeyse görünmüyor, lütfen biraz daha özenilsin.
          saygılarımla
          cengiz ÇUBUKCU
          C&T KONFEKSİYON
          KIRKLARELİ

Yorum

• "2. partide düzeltileceği"
            bu ikinci parti allah bilir ne zaman gelir . insallah bi 5 ay daha beklemessin.
            ÖLÜMÜNETRABZONSPOR

Yorum

• Gelecek Sene Nike

Evete arkadaslar gelecek sene nike sirketiyle anlasmaya gidiyoruz duyurulur.
              nike hedirekman cizgili forma uretecekmis.

Yorum

• reklamsız mı?
                reklamsız mı?

Yorum

• İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  henüz nike ile anlaşma falan yok..

sadece ön görüşmeler yapıldı ki aynı görüşmeler adidas firmasıyla da sürüyor..

nike ile yapılan görüşmelerde tasarımda barca formalarının baz alınabileceği söylenilenler arasında

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike ile yapılan görüşmelerde tasarımda barca formalarının baz alınabileceği söylenilenler arasında
                    siz nerden öğrendiniz bunları?
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      inşallah süper olur o zaman

Yorum

• bugün cevahire forma almaya gittim aldımda ama kumaşını hiç beğenmedim geçen seneki özel çizgili forma daha güzeldi
                        eldiven bide çorap aldım formayla birlikte

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaynak??? nedir acaba doğrululk payı var mı?
                          Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir formayı yapmayı bile beceremedik
                            ligde en pahalı ve dandik formayı biz giyiyoruz.blj nin uzun kollu formasıyla bizim kısa kollu çubuklular aynı fiyatta.böyle saçmalık olurmu.üstelik umbro nun kalitesi puma dan iyi
                            Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

• tam da baslık acma sırası.

nike mı adidas mı.hemde anketli olursa dadından yenmez.hadi fikir benden,

hakkımı savdım.

fazla beklemeyin biri acarsa

Yorum

• @rmzts ve sarıalibey

kaynak göstermeme gerek yok..daha doğrusu kaynağımı açıklamam yanlış olur..ha içiniz rahat değilse ''sallıyor'' diyin geçin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X