Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O resimdeki bordo formalar lisanlı ürün mü ya?
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Umarım fiyatıda uygun olur.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nasıl Türkiyede mümkün değil nakış...
        İlginç yani, şimdi bu TsClup ürünleri üzerindeki nakışlı logolarımız yurt dışında mı yapıldı...
        80 çeşit forma çıkarttılar ama satışını adam akıllı yapmadılar.

Nike ın Türkiye kulupleri arasında ciddi bir vitrini olacağımızı biliyorduk da bu "Bu deneyelim bakalım, tutarsa" işi sıkmaya başladı...

Yorum

• Yeni forma yukardaki yarı bordo yarı mavi olan mı şimdi?

Yorum

• Bildiğim kadarı ile nakış yapılması için formanın düz kumaş şeklinde olması gerekiyor. Bitmiş formaya nakış yapmak daha zahmetli ve masraflı olduğundan zaman alıyordur büyük ihtimalle.
            Keşke nakış işlemini ve sponsorların baskısı Nike yapsaydı da bu kadar beklemeseydik.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mail geldi:

" Merhabalar,

Parçalı formalar geldi ön çalışmaları yapılıyor. Sağ tarafı bordo, sol ise
              mavi Kollar da maviden sonra bordo şeklinde. Gelecek hafta satışa sunulacak.
              Nakış teknik olarak Türkiye de mümkün şimdilik değil.
              Bu konuda çalışma yaptırıyorum. İyi çalışmalar

Ziya Yılmaz
              Genel Koordinatör "

Formalara sponsor ve nakış işlemi formalar üzerine yapıldığı için uygulanmıyor sanırım.
              Tüm bu işlemler direk fabrikada üretim sırasında yapılsa seneye keşke, hem ekonomik hem de daha hızlı olacaktır eminim.

biri bana geçen seneki pumadan + 1 yönünü söyleyebilir mi...
              Nike Türkiye reklam yapamamıştır. Bizi de zor durumda bırakmıştır.
              [ille d' 7]

Yorum

• Sırf nakış işi yapan firmalar var İstanbul'da... Şirket olarak bende nakış için bir şeyler yaptırma ihtiyacı olduğunda bazı firmalarla görüşmüştüm.Bu sayede böyle bir sektörün varlığından haberimiz oldu.

Nakış yaptırmak için önce nakış firmasına veriyorsunuz logonuzu, bilgisayara yüklüyorlar, ondan sonra renk iplikleri belirlieyorsunuz, makineler bilgisayar komutu ile otomatikmen aynı anda yüzlerce sana nakış yapıyor.Mümkün olmayan nedir?
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Şimdi Nike'ın ilk senesi olduğu için, gerekli prosedürden de az çok bilgi sahibi olduğum için, ilk sene katalog formalarının bize tahsis edilmesi beni çok rencide etmedi. Seneye Nike formalarını görene kadar da sesimi çıkarmayacaktım. Nike'ın yaptığına aklım erdi, sene sonu yeni formalar ile klübe hakettiği değeri verirdi. Buraya kadar anormal bir şey yok kanımca. Ancak şimdi devre arası işler karıştı. Şu noktada yeni bir forma vermesi yanlış bir davranış. Ancak eğer verecek diyip de gene katalogtan formaları bize gönderecekse ve sponsoru olmadığı Ankaraspor gibi klüplerle aynı tasarımı gönderecekse durun bir dakika. O zaman açarız ağzımızı yumarız gözümüzü. Merakla bekliyorum, görmeden konuşmayalım, her ne kadar sonuç belli gibi duruyorsa da önceden sinirlenmeyelim.

Yorum

• afs abi
                    resim göndersin sana

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biri bana geçen seneki pumadan + 1 yönünü söyleyebilir mi...
                      Nike Türkiye reklam yapamamıştır. Bizi de zor durumda bırakmıştır.
                      Puma'nın uzun kollusunda kolların dirsek kısmından itibaren renk istte bordo ise aşağıda mavi oluyordu.

Kısa kollusunda bir yarı tamamen bordo, diğer yarı tamamen mavi idi, kollar dahil. Ayrıca mavi koyu bir tonda idi, gerçek rengimiz değildi sanırım.

Bunlar çok da büyük farklar değil, katılıyorum.

Yorum

• aston villa takliti hic güzel degil
                        tipki bursanin bremen takliti gibi
                        ankaraspor h.berlin
                        [T][S]

Yorum

• achhhhh benim parcali formam

En son onur-61 tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 15:02.

Yorum

• Yorum

• buda çok güzel cidden ellerinize sağlık favori formam bu.. çubuklu olmasa alıcağım formaların başında gelir parçalı formalar
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ankaraspor, Antalyaspor, Eskişehirspor gibi rengi dünyada birçok kulübün kullandığı renklerde forma bulmak kolay. Adamların bizim gibi taraftara bu kadar forma satma gibi bir dertleri beklentileri de yok.

Duyduklarımdan biri Nike'a verilen 5.000 forma siparişini yönetimin verdiği. Adamlar biz ne istersek onu gönderiyorlar. Taraftar kadar bu işin olabileceğine ve gerçeklerine bir inansalar hiç sorun kalmayacak ortada.

Ortadan müthiş bir potansiyel var fakat bir türlü doğru dürüst değerlendirilemiyor. Sponsorumuzun Nike olmasına sevinmemin sebebi kulübümüzün bu anlamda yeterince profesyonel olmamasını kendi birikimiyle kapatabilir düşüncemdi. Ve hala sabırla bize yapacakları özel formaları bekliyorum.

Yönetim gelecek sezonun planlamasını hala yapmadı, armaların nakış olmasından ürünlerin bulunmasına kadar birçok problemi çözmek için adım atamadıysa yazık.

Gri forma konusunda da acele ettiklerini düşünüyorum. Karşımıza kumaş kalitesi, deseni, tasarımı çok güzel bir forma çıkabilir fakat bunun duyurusunu aylar önce neden yapıyorsun? Taraftarın beklentisi önce çubuklu forma unce normal formalarımızı bir halledelim işin fantezisi kolay. Onun da reklamını profesyonel çekimini, lansmanını yap bu acele niye?

Sezon ortasında yeni bir modelimiz daha olacak hayırlı olsun. Şu arma işinin çözülememesini anlamıyorum. Neden Nike'a armalı forma siparişi veremiyoruz?

Bizim kullandığımız renklerde dünya üzerinde çubuklu veya bahsi geçen parçalı formayı giyen başka bir takım yok. Bu kumaşlar ve model bize özel mi üretildi? Üzerinde bize özgü ekstra ne gibi uygulamalar var bunu bilmiyoruz. Trabzonspor yazısı, sırt numaralırının fontları, armalar ne olacak bilmiyoruz.

İşin yönetim tarafı, yapılan sözleşmenin şartları, Nike'ın olaya bakışı nedir tam bilemiyorum. Bildiğim bizim renklerimizle çok güzel işlerin yapılabileceği.

Bekliyorum.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X