Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gövde bordo, kollar mavi formamız gerçekten güzel, yani renklerimiz o dizayna çok yakışıyor. Ama ben şahsen nike firmasından seneye de bir şey beklemiyorum. Zaten nike firmasını oldum olası sevmemişimdir. Her zaman en bayat tasarımlar bu firmadan çıkıyor bence.

Spor ürünlerinde tarzı var, evet. Fakat artık Amerikan markası olmasından mıdır nedir çok düz ve itici bir marka. Büyüklüğü de sadece karlarından kaynaklanıyor. Batıda, nike firması uzakdoğuda çalıştırılan çocuk işçilere dikkat çekmek için yapılan kampanyaların esas yüzlerinden birisi.

Ayrıca özel bir detay daha, bisiklet sporuyla ilgilenen biri olarak bu spora ait özel markalardan sonra sonra en estetik ürünler Adidas firmasından geliyor. Gerçekten her spor dalına özeniyorlar. Ama nike her zamanki gibi yapmış olmak için yaptığı iki düz bisiklet formasıyla o sektöre de girmiş. Komik bence..

Son olarak nike firmasının bütçesinin 2/3 oranını reklam için kullandığını, AR-GE için düşük oranlı bütçeler ayırdığını, rakip spor firmalarıyla yarışanın kalite değil sadece reklamın arttırdığı marka değeri olduğuna dair bir yazı okumuştum (link veya kaynak veremiyorum maalesef, eski bir yazıydı çünkü). Doğrudur, değildir bilemem. Elimde nike firmasının şirket bilançoları da yok. Ama bence gerçekten yenilikçi olamıyorlar, hep dümdüz formalar. Yani bana kalırsa sezon tasarımlarını tartışmak boşuna, nike ın bu anlayışıyla değil 2008/2009, 2018/2019 sezonu formaları bile üç aşağı beş yukarı hep aynı çizgilerde olur.

Şunu da belirteyim bendeki nike antipatisi elbette ki takım aşkına galip gelemeyecek. Formalar ve ürünler sırayla alınıyor, alınacak.
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• konuyla alakası yok biliyorum ama son ibb maçında neden futbolcularımızın yarısı kısa kollu yarısıda uzun kollu forma giymişti merak ettim, futbolcuların tercihimi acaba? maçlarda hepsinin standart giymesi gerekmiyormu?
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konuyla alakası yok biliyorum ama son ibb maçında neden futbolcularımızın yarısı kısa kollu yarısıda uzun kollu forma giymişti merak ettim, futbolcuların tercihimi acaba? maçlarda hepsinin standart giymesi gerekmiyormu?
        standart giyme zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla. tamamen sporcunun kişisel tercihine kalmış.
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Bence bu kombinasyon super ya. Keske bu formayida giysek arada bir...

Yorum

• herkesin görüşüne saygı duyarım ama nedense şu turuncu ve beyaz formaları sevemiyorum
            bizi temsil eden renkler bordo-mavi illa olcaksa bi tane ile sınırlı kalmalıdır
            Bordo Mavi...

Yorum

• Nike'dan gelecek sene bekledigiklerim:

1. Ozel formalar. Hic bir takimin sirf kendine ozel tasarimi yok. Nike'in cikardigi yillik modeller var ve bu modeller takimin rengine gore ayarlaniyor. Burda bir gariplik yok cunku her sirket bunu uyguluyor zaten yillardir bu is boyle gelmis boyle gider. Her takimi icin ozel tasarim beklemek sacmalik olur zaten. Ama bi gercek varki forma'ya fabrikadan cikmis havasi vermeyen bazi isler var. Burda gordugumuz gibi formaya verilen bazi detaylar ornegin ozle dikislenmis logolar ve forma uzerinde farkli dokular. Maalesef bu yilki formalarimiz sadece Nike'in siradan modellerine Trabzonspor logosu yapistirilmis hali. Taraftar'in sikayet ettigi durumda bu. Onumuzdeki sezon fromaya karakter veren detaylarin, (forma uzerindeki yazilar/sloganlar, logolar, armalar, numara fontlari, vs) ve kullanilan modellerin de 2 3 yildan kalma degilde 2009-10 sezonunda uretilen modellerin olmasini bekliyorum.

2. Forma sayisi. Avrupa'nin hic bir kulubu 5-6 tane forma (Bordo-Mavi, Bordo, Mavi, Beyaz, Turuncu, birde cubuklu) cikartmiyor. En fazla 4. Bu is sadece Turkiye'de boyle. Onumuzdeki sezon en fazla 3 forma istiyorum ben. Hem duz mavi, hem duz bordo, hem turuncu, hem parcali, hem cubuklu, hem govde bordo-kollar mavi bu is gider. Ciddi bi klubsen bir ev forman, bi deplasman forman, birde 3. forman olmali. Hem bu konuda Turkiye'deki diger kuluplere de ornek olmus oluruz. Internette bakiyordum da diger ulkelerdeki insanlara espiri malzemesi oluyorduk. Adamlar Galatasary'in 5-6 tane forma cikarmasinlan dalga geciyordu. Benim sahsi beklentim bir ana forma ( ya bordo agirlikli cubuklu forma, ya su an kulladigimiz govde bordo kollar mavi, ya da parcali bir forma) ve iki alternatif olarak iki tane duz forma (bordo, mavi, turuncu, beyaz, siyah, bu da tasarimcilarin insiyatifine kalmis).

3. Pazarlayis ve Satilim. Bu sezon bu konuda ciddi hayal kirklgina ugradim. Zaten formalarin tasarimlarindan sikayetciyken ilk bunlari takimin en kisa, en gobekli futbolcusun uzerinde pembe fon onunda sonra da bu haberin kaldirip bir kartboard'un onunde dandik bir heykelin uzerinde gorunce iyice dellenmistim. Ilk ay zaten hem formalar olsun hem antreman malzemeleri olsun logolarin yamuklugunu hepimiz hatirliyoruzdur umarim. Formalarimiz profesyonelce ve vaktinde tanitilmalarini istiyorum. Sezon baslamadan 2-3 gun once alel acele yapilmis bir tanim degil. Illa Arsenal'e, Barcelona'ya, Juventus'a, Inter'e, Valencia'ya yapildigi gibi studyo da efektlerlen cekilmis bir foto gosterisi olmasi lazim degil, ama 3 sene once TS Clup formalarimiz ciktiginda yapildigi gibi bir gosteri olmasini bekliyorum. Bu sezon sonradan isi toparladi kulup forumda satilis yapti, iyi bir gosteris yapti ama benim icin is isten gecmisti zaten. Ikinci bir konu da formalara ulasim. Ben bu yaz Turkiye'deydim ve Amerika'ya formalarimlan donmeyi hayal ediyordum. Ama maalesef formalar cok gec cikartildi ve cikartildiginda da nerde ulasilacagini bilmiyordum. Sonra zaten formalar acilen tukendi ve hala bu sorun suruyor. Herkez formaya ulasamidklarindan sikayetci. Takimimizin Avrupa'da bir basarisi olmadigindan illa tum Nike mazalarinda formalarimiz bulanacak diye bir beklentim yok. Ama en azindan her TS Clup'ta formalarimizin bulunmasi bence sart.

4. Degisik Urunler. Bir sirketlen anlasmak sadece forma icin anlasmak demek degildir. Ben Trabzonspor polarlari, esofmanlari, tisortleri, cantalari, bornozlari, atkilari, bereleri, vs vs hepsini istiyorum kardesim. Fanatigim ben ve afedersin donuma kadar herseyimin Trabzonspor olmasini istiyorum belki? Bu durumdan kulubum karli cikacaksa neden bana bu imkani tanimiyor. Bu urunlerin hepsinin Nike tarafindan tasarim olmasi lazim degil. Kendi TS Clup markamiz var. Nike'in uretmedigi mallari TS Clup kendisi uretmeli. Bu yaz 5-6 defa Trabzon'daki hem TS Clup'a ugradim hemde tirimiza ugradim. Parami harcamak istiyordum ama dogrusunu soylemek gerekirse harcanilacak dogru duzgun hic birsey yoktu. Tisortlerin tasarimlari hic guzel degildi, diger mallarin kalitesi hos degildi vs vs.

5. Fiyat Mallarin fiyatlari oldukca uygun olmali. Demiyorumki hersey sudan ucuz olsun takim zarar etsin, ama polar polardir. Trabzonspor'un polari diye normal bir polardan 2-3 kat daha pahali olmasinin fazla bir mantigi yok. Ve ozellikle forma konusunda taraftara yardimci olmak gerektigini dusunuyorum. Oyuncu formalari pahali olsun ama alternatif olarak ucuza taraftar formalari cikarilmali diye dusunuyorum. Tam rakamlari hatirlamiyorum ama ornegin yazin milli takimin formasi 80-90 ytl civarindaydi ama taraftar formasini 50 ytl'ye alabiliyordun.

Bu yil Nike'in ilk yili dedik kontrat gec imzalandi dedik bu yuzden bu yil sabrediyoruz ama bu demek degildirki beklentilerimiz yuksek olmayacak. Bir Trabzonspor taraftari olarak Trabzonspor'un herseyin en iyisine layik oldugunu dusunmek bir suc degil, hedefler yuksek konulmaliki hedeflerin hepsine komple ulasilmasa bile cikan sonuc yine basarili olsun. Mesela bu yil beklentim takimdan Sampiyon olmamiz, ama bu gidisatlen sampiyon olamazsak bile kesinlikle Uefa veya Sampiyonlar ligi'ne katilabilecegiz. Ve ayrica bu dediklerimin hic biri abuk subuk ucuk seyler degil. Inanmayan gitsin bi baksin Fener ve Galatasaray bu isleri nasil yapiyor.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi yine klasını konuşturmuşsun....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süper ya bu...
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bu forma süper böyle bir forma yapsınlar eşime dostuma herkese alırım
                      Teşekkürler AFS
                      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

formanın ıcındekıyle bırlıkte seneye getırsınler superrrr
                        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Gördükleriniz Trabzonspor'un güzellikleri.

İnşallah bu potansiyeli ortaya çıkarabilirler. Bunun olabileceğini taraftar olarak en güzel örnekleri ile gösterdik.

Yeni sezon çizgileri bize versinler, yine bize özgü, özel ve birbirinden güzel tasarımlar yaparız. En azından ben, herkesin hoşuna gidecek tasarımlar ortaya kolabileceğimi düşünüyorum.

Yeni kolleksiyondaki çizgiler eğer bizim renklerimizle doğru şekilde değerlendirilebilirse çok güzel formalarımız olur.

Un var, şeker var, helva yapmak yönetime kalmış.

Sabırla bekliyoruz.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• son forma mükemmel gorunuyo... koları özelliklede..) şampiyonlar lig ilogosu da süper yakıso renklerimize)
                            TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• artık başka sponsor değiştirmeyelim. nike de istikrar !!
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Renkler yer değişse iyi olabilir. Bu halini pek beğenmedim; fakat bu bile fazla...
                                Gereksiz çıtayı yükseltmenin anlamı yok. Çubuklu formadan da ümitli değilim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X