Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formaların tükenmesi ne güzel birşey

bursa ne yapmış öyle yaa turuncu yeşil şeftaliyiz mi demeye çalışıyorlar

Ahahahha valla yarıldım burda üstadım.

Bu arada cidden istanbulda Nike mağazaları şuan Trabzonspor fırtınasına tutulmuş durumdalar. Adamlar resmen şaşırmış durumdalar : D

Bu ilgiyi görmelerinden sonra , Nike gelecek sezon için ,böylesine tabiri caizse " altın yumurtlayan bir tavuğu" kaçırmak istemeyecek ve çok daha kaliteli tasarımlar sunacaktır inancım sonsuz.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar,

Fotoğrafa bakarsanız Adnan'ın idman formasındaki Trabzonspor amblemi diğerlerinden farklı gibi duruyor. Nike yeni bir amblem tasarımına mı gidecek?

Bir bilgisi olan var mı?
      Yok mu bir bilgisi veya cevabı olan?
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yok mu bir bilgisi veya cevabı olan?
        armanın altı kopmuş işte ilhan mavilik kalmış al tarafta sadece

bu yapıştırma amblem işi problem olacak makineye attığımız gibi dağılacak amblemler.. elde yıkamaya özen gösterelim
        Hadi eyvallah..

Yorum

• Trabzonspor arması kurumsal bir armadır , kurallarla şekli ve renkleri belirlidir. Yani kafasına göre bir değişiklik yapması söz konusu olamaz bana göre.
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

bu yapıştırma amblem işi problem olacak makineye attığımız gibi dağılacak amblemler.. elde yıkamaya özen gösterelim
            Ciddi mi yahu?

Ben formamı yıkatmam o zaman.

Elde yıkamaya, çamaşır suyunda tutmaya dikkat edeceğiz o zaman.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bursa tam seftali kurduna dönmüş....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ya kerdeşim şu ıstanbul cıngelenelrının(gs) turuncu forması bence hıcte guzel degıl bızımkı ona 100 basar..

Yorum

Ciddi mi yahu?

Ben formamı yıkatmam o zaman.

Elde yıkamaya, çamaşır suyunda tutmaya dikkat edeceğiz o zaman.
                  mumkunse elde yıkayın

Yorum

• arkadaslar bugun 3 forma aldık

75 ytl olanlardaN tamamen Bordo Olan bence en guzeLi o dier formaları begenmedım ...(turuncuda ıyı sayılır )

Bordo mavi olan bnce Uyumlu olmamış
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

formaların tükenmesi ne güzel birşey

bursa ne yapmış öyle yaa turuncu yeşil şeftaliyiz mi demeye çalışıyorlar
                      hiç sorma egemen yaa
                      harbiden şeftali olmuşlar, güya çaktırmıyolar
                      çok da fena değil yanii

bizim forma, gs ye bin basar..

Yorum

• hem gs nin hem de bursanın turuncu tonları gördüğüm kadarı berbat. gsnin nasıl bir turuncu anlamadım renk kendi kendini boğmuş,

Yorum

• NIKE bizim için sadece bizim için formamı üretecek yoksa günlük hayatta kullanabileceğimiz t-shirtler, atkılar ve benzeri şeyler de üretecek. bu konu hakkında bilginiz varmı?

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            NIKE bizim için sadece bizim için formamı üretecek yoksa günlük hayatta kullanabileceğimiz t-shirtler, atkılar ve benzeri şeyler de üretecek. bu konu hakkında bilginiz varmı?
                            zaten üretecek demişsin kardeş

Yorum

geçen yıl sivas maçı öncesi bende çubuklu formayı aldım.... yaklaşık 1 yıldır her hafta maçlarda giyiyorum... yani her hafta makinede yıkanıyo ama armamızda herhangi bi değişim yok.... acaba benim formamdaki arma mı dayanıklıydı acaba diye sormaya başladım kendime... herşeyiyle sapsağlam duruyo... :s
                              Soroynali29....

Yorum

• Az önce Ankara'da ki Taraftar mağazasını aradım.. FormaLarımız Çarşamba yada Perşembe günü geLiyormuş biLginize Başkent'iLer..
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X