Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ona bakacaksak çocukların giydekleri formadaki maviyle logodaki mavi uyuşmuyor .Hüseyin'inkiyle o kadar fark yok
    zaten logodaki renklerde de sorun var.

Yorum

• beyaz forma acayip güzel olmuş....bir tane kesin alacam

Yorum

• taka gazetesi bu formaişine bayaaa taktı...bizim asıl renklerimizin aston villadan geldiğini söylüyor...doğrudur...nizamettin alganda aynı şeyi söylemişti...ancak ben o renkleri hiçbirzamn giydiğimizi hatırlamıyorum....

Yorum

• yahu her sene rengimiz değişiyor nasıl iştir yalnız bu seneki pumanın beyazı güzel geçen seneki beyaz çok sadeydi

Yorum

• Allahtan beyazı değiştirme şansları yok
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allahtan beyazı değiştirme şansları yok
              niye deterjan reklamlarında oluyo

Yorum

• bu yönetimden herşey beklenir

Yorum

• beyaz Formayi siparis ettim bile herkes yeni formasini alsin..
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Aslında logomuza bakarsak bu mavi renk koyu olması lazım mesela bannerdaki yattara formasının mavisine bi de logonun üstündeki maviye bakın...

Basel ve Barcelonanın mavisi gibi.

Ama nizamettin alkan asıl renklerin Aston villa dakiler olduğunu söylemişti. O halde logodaki renkler de değişmeli...

Nese sürer gider bu.

İdman malzemeleri sonunda tam takım oldu yarısı eski yarısı yeniydi

Eşofman malzemeleri konusunda takımımızın üstüne tanımıyorum:

Şekil a:

Yorum

• pumalar cok süper oldu hele bu senın mavi formasi ile cok uyumlu olacaklar
                      kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

• Shot at 2007-07-13

bUNLAR DA BURSANINKILER.

BIZIMKI GECICI MADEM BUNLAR DA MI GECISI.

AMA SANKI NAYLONUMSU DEGIL GIBI GELDI GERCI HAVA YAGMURLUYDU BAYA.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beyaz forma acayip güzel olmuş....bir tane kesin alacam
                          bende beyaz formayı beğendim bir tek ve ondan almayı düşünüyorum bu sene .

Yorum

• taka da bugun haber vardı puma acıklama yapmıs formalar gecıcı felan dememıs sorumlu tamamen ts club yetkılılerıdır demıs bız onlara formaları gosterdık beyendıler demıs yonetımde bızı kandırıyo formalar gecıcı dıye

Yorum

• busene beyaz forma saticak sadece
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• antreman malzemelrın dekı renk duselmıs sankı(modelde guzelmıs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X