Şuan itibariyle yeni formam elimde.Teşekkür ederim TSELİF.Uğraşıp bana yolladığın için.
Kumaştan hiç anlamam ama sanki bana biraz kalın gibi geldi. Dikkatimi çeken sadece armamız oldu.Yapıştrıma yapılmış iki yıkamada yerinden çıkarsa ne olacak. Pumada bunu yaşadım.Buda puma armasının aynısı çünkü.Diğer yanda ben beğendim nede olsa bu yılki ilk formamGened herşeyiyle güzel
bence ters cevırıp yıkayınnnelde yıkamanız tavsıye edılır
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
BMN'yi dikkatli takip edenler bilgi ve belge konusunda ne büyük bir hazine olduğumuzu fark eder, sırf yazmış olmak için yazanlar hariç tabii.
Aşağıdaki haberi yazan sayın Ali Batur da dahil, birçok kişi, zamanla BMN'deki havanın ve Trabzonspor taraftalarındaki havanın ilk günkü gibi olmadığını görebilir.
Çok takdığımı zannebilirsiniz fakat, 'Aston Villa modeli olarak bilinen, gövdesi bordo kolları mavi forma' demekle 'Aston Villa takımının forması' demek farklı şeyler bence. Örneklerini defalarca burada paylaştım, -merak edenler eski mesajlarıma bakabilir- Trabzonspor'un yeni formalarının Aston Villa'nın ne geçen seneki ne de bu seneki forma modelleri ile aynı olmadığını biliyoruz.
Nezaket sınırlarını aşan ve şimdi cezalı olan biri de, yeni sezon Aston Villa formasını gösterince de 'hah işte gelecek sezonki modelimiz' gibi bence saçma ve mantıksız bir yorum yapmıştı, o bilgilerin üzerine. Seneye Nike bize 2009 / 2010 sezonu çizgilerini taşıyan ve sadece bize özgü yeni tasarımlar sunacak. Bu sene sözleşme imzalama tarihi ve ürün yetiştirme ile ilgili zaman sorunundan dolayı böyle çözüm ürettiler o kadar.
Ali Batur, Trabzonspor ile ilgili düşüncelerini kaleme aldı.
Uzun süredir yerel medyayı takip etme fırsatım olmamıştı. Son birkaç haftadır bu fırsatı yakalamış biri olarak yapılan yayınları görünce çok da şey kaybetmediğimi gördüm.
Mesela Trabzonspor yönetimi Nike firması ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası yeni sezon formaları için firmanın Trabzonspor'a, İngiliz Aston Villa takımına yapılan tasarımları sunacağı, özellikle bu yıl yapılan Dünya Kupası sebebiyle yeni tasarımların sunulamayacağı hatta taraftarların dört gözle beklediği çubuklu formaların sezon ortasına yetişeceğini belirtmişti.
Anlaşma haberini duyan her konuda becerikli Trabzonspor taraftarı www.bordomavi.net adresinde kendi yeni sezon forma tasarımlarını ürettiler. Bunlar üzerinde onlarca gün yorum yaptılar. Hepsi de çok güzel olan tasarımlar bizim yerel medyamız tarafından, daha resmi tanıtım yapılmadan yeni sezon formaları olarak 3 gün boyunca yayınladı.
Şimdi ne oldu, hayal ettikleri belki de sadece hayallerde kalacak forma tasarımları yerine resmi formaları gören taraftarlar ile yönetim karşı karşıya geldi.
Kimi yeni sezon formalarını rezalet olarak nitelendirdi, kimi ise ılımlı yaklaştı. Ama öyle ya da böyle taraftarın hayalleri yıkıldı.
Bilerek ya da bilmeyerek yönetim ile taraftar yerel medya sebebiyle ufak çaplı olarak karşı karşıya geldi. Aslında hiç de hoş olmadı. Hiç yakışmadı. Taraftarların hayallerini isteklerini paylaştıkları forumlardan haber yapan medya bu sefer çuvalladı.
Komik olan ise forma tasarımını yapan BMN üyesi arkadaşın bu konuda ne düşündüğünü tahmin edemiyor olmak?
şimdi istanbul daki tsclub aradım.
ellerinde büyük bedenlerden sadece düz bordo ve düz mavi kalmış. diğerleri bitmiş. çocuk bedenleri varmış. 1 hafta içinde gelecekmiş.
merak edenler için tlf: 0212 502 80 45
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Hangisi güzel görünüyor sizce?
Benim cevabımı biliyorsunuz zaten
Uzun kollu formalarla ilgili özel mesajlar alıyorum. O konuyu da aydınlatayım:
Taraftardan gelen talepler doğrultusunda uzun kollu formalar diğer formalarla birlikte geldi. Fakat sponsorların ve armaların, TS Club hologramlarının yapıştırma ve transfer işlemlerinden dolayı bekliyorlar. Taraftarın aşırı ilgisi tüm Türkiye'deki Nike mağazalarına canlılık getirdi.
Bu arada taraftarın ilk günkü tepkisini baz alarak haber yapan basın ve haber siteleri de haberlerini güncellemeleri gerekecek sanırım. Beğenilmeyen (!) formalar bu kadar ilgi görüyorsa, çubuklu formalarımız ve bize özel ürün ve tasarımlar gelince ne olacak merak ediyorum. Üstelik daha sırada sezonluk ve kışlık ürünlerde var.
Her şeye sabretmemiz gerektiği gibi sponsorumuza da işini yapması için zaman ve fırsat vermeliyiz. Bırakalım adamlar uzmanı oldukları şeyi yapsınlar. Bilgi eksikliği ile yorum yapmanın zihin bulandırmanın alemi yok. Bakın bilgimiz artıkça olaylara olan bakış açımızda değişiyor netleşiyor.
Güzel günler bizi bekliyor, yeter ki birbirimizle uğraşmaktan vazgeçip, felaket tellalığı yapmayıp, yapmamız gerekenleri yapalım. Tam da bu noktada BMN kendine düşeni fazlasıyla yaptığına inanıyorum. Eski başlıkta ve bu başlıkta paylaştıklarımız ve daha formalar çıkmadan, formaları görmeden forma alma taahhüdünde bulunanlar bunun en canlı örneği.
Sırada sabretmek var!
En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 13:10.
sorma egemen. formaların tükenmesine sevineyim mi üzüleyimmi alamadım diye karar veremiyorum. olimpiyattaki maça kısmetse yeni forma ile gideceğim. ama bu gidişle oradan ancak alacaz. tabi ordaki rıd dolusu formalarda tükenmezse
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
benim yıllardır anlayamadığım ve de anlayamayacağım TURUNCU rengi.yahu nedir bu turuncu merakı?nereden geldi.Bizi temsil ETMİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.NEDEN MOR DEĞİL YADA KIRMIZI YADA NE BİLİM EFLATUN.TURUNCUNUN HİÇBİR ANLAMI YOK.
benim yıllardır anlayamadığım ve de anlayamayacağım TURUNCU rengi.yahu nedir bu turuncu merakı?nereden geldi.Bizi temsil ETMİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.NEDEN MOR DEĞİL YADA KIRMIZI YADA NE BİLİM EFLATUN.TURUNCUNUN HİÇBİR ANLAMI YOK.
nasıl yok.. Trabzonsporun 2 kulübün birleşmesiyle bugünlere geldiğini biliyorsunuz sanırım.. o iki kulübün renkleri biri sarı kırmızı, biri yeşil beyazdı yanlış hatırlamıyorsam.. su yeşili ve turuncu formalar ilk çıktığında bu kulüplerin renklerinin karışımı olduğu için yapıldı diye bir açıklama okudugumu hatırlıyorum.. yani anlamı yok değil.. saygılar..
nasıl yok.. Trabzonsporun 2 kulübün birleşmesiyle bugünlere geldiğini biliyorsunuz sanırım.. o iki kulübün renkleri biri sarı kırmızı, biri yeşil beyazdı yanlış hatırlamıyorsam.. su yeşili ve turuncu formalar ilk çıktığında bu kulüplerin renklerinin karışımı olduğu için yapıldı diye bir açıklama okudugumu hatırlıyorum.. yani anlamı yok değil.. saygılar..
İYİ GÜZELDE BİRDE BEYAZ VAR.._)))))))))
Benim anlatmak istediğim bordo ve mavi konseptinde bir sürü değişiklik yapılabilir formalar üzerinde.Bu nedenle başka renklere gerek yok.bakınız yabancı takımlara futbolcular değişsede formalar aynı ekol olmuşlar.Biz öylemi hersene değişik dizayn eğer takımı tanımasam sahaDaki TRABZONSPOR hangisi diye DÜŞÜNECEM NEREDEYSE.
Turuncu renginin ne İdmanocağı ne de İdmangücü ile alakası yok.
Kappa ile çalıştığımız yıllarda Kappa bize yedek renk olarak turuncu rengi önerdi o kadar.
Dünya üzerinde birçok kulübün ve markanın, forma satışlarını artırmak için yaptığı bir uygulama sadece.
Ve yedek renkler genelde takımın kullanmadığı renklerden seçiliyor. O seneki moda trendleri ile sürekli güncelleniyor üstelik. Werder Bremen'in renklerinde de turuncu yok fakat Kappa turuncuyu onlara da sevdirdi ve kıyamet falan kopmadı bu yüzden.
Kappalı dönemde bir sonraki yedek rengimiz su yeşili idi hatırlarsanız. Hatta sponsorluğumuz sürseydi sonraki senede Roma'da olduğu gibi siyah renk olacağı söylendi.
Trabzonspor taraftarının belli kesimi tarafından tepki gören turuncu renkli formalar, o yıllarda satış rekoru kırmıştı. Yeni sezonda da, yine turuncu formanın epey ilgi gördüğü ve büyük satış rakamlarına ulaşacağı aşikar.
Barcelona hiçbir ürününde ve formasında kraliyet rengi diye beyaz kullanmıyor. Fener hiçbir ürününde sarı ile kırmızının yanyana gelmesine izin vermiyor.
Tamam bizim de belli temel disiplinlerimiz ve yasaklarımız olsun, fakat bu turuncu olayını da büyütmeyelim daha fazla.
Her sene farklı formamızın olmasının ve belli çizgilerin oturmamasının nedeni de her şeyde olduğu gibi sponsor konusunda istikrarı yakalamamış olmamız ve olaya profesyonelce yaklaşmamızdan kaynaklanıyor. Bu sorunun da Nike ile uzun yıllar çalışırsak, kendiliğinden çözüme kavuştuğunu göreceğiz.
Tabii yine sabırsızlıkla yönetimi ve sponsoru sıkboğaz etmezsek. Bırakalım herkes yaptığı işin hakkını versin.
Şayet böyle bir şey mümkünse...
En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 13:30.
Turuncu renginin ne İdmanocağı ne de İdmangücü ile alakası yok.
Kappa ile çalıştığımız yıllarda Kappa bize yedek renk olarak turuncu rengi önerdi o kadar.
Dünya üzerinde birçok kulübün ve markanın, forma satışlarını artırmak için yaptığı bir uygulama sadece.
Ve yedek renkler genelde takımın kullanmadığı renklerden seçiliyor. O seneki moda trendleri ile sürekli güncelleniyor üstelik. Werder Bremen'in renklerinde de turuncu yok fakat Kappa turuncuyu onlara da sevdirdi ve kıyamet falan kopmadı bu yüzden.
Kappalı dönemde bir sonraki yedek rengimiz su yeşili idi hatırlarsanız. Hatta sponsorluğumuz sürseydi sonraki senede Roma'da olduğu gibi siyah renk olacağı söylendi.
Trabzonspor taraftarının belli kesimi tarafından tepki gören turuncu renkli formalar, o yıllarda satış rekoru kırmıştı. Yeni sözonda da, yine turuncu formanın epey ilgi gördüğü ve büyük satış rakamlarına ulaşacağı gerçek.
Barcelona hiçbir ürününde ve formasında kraliyet rengi diye beyaz kullanmıyor. Fener hiçbir ürününde sarı ile kırmızının yanyana gelmesine izin vermiyor.
Tamam bizim de belli temel disiplinlerimiz ve yasaklarımız olsun, fakat bu turuncu olayını da büyütmeyelim daha fazla.
Her sene farklı formamızın olmasının ve belli çizgilerin oturmamasının nedeni de her şeyde olduğu gibi sponsor konusunda istikrarı yakalamamış olmamız ve olaya profesyonelce yaklaşmamızdan kaynaklanıyor. Bu sorununda Nike ile uzun yıllar çalışırsak kendiliğinden çözüme kavuştuğunu göreceğiz. Tabii yine sabırsızlıkla yönetimi ve sponsoru sıkboğaz etmezsek.
benim aklımdakı forma kombınasyonu şöyle
songla colmanınkilerde şort forma uyumu güzel
hüseyinin şortuyla yattaranın şortunu değişirsek daha güzel olur
turuncu forma sadece taraftar forması olarak kalsın bence o yuzden şortu ne olmalıydı demeye gerek yok
kendi sahamızda hüseyinin forması
deplasmanda colmanın forması
türkiye kupasındada song ve yattara formalarını giysek
Yorum