Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalarımız çok güzel olmuş..Sade mavi hariç....

6 tane söz verdim,ekonomik durumum el verdiğince almaya çalışacağım...

Anlamadığım,ezeli eziklerin o berbat formalarını nasıl beğendiğiniz,Bir kurbağa derisi gibi,Diğeri çokonat ambalajı..

3 ezik formalarını beğenenler ve bu sene tepki olsun diye bizim formamızdan almayı düşünmeyenler fenerium ve gs storelara

Çünkü tepki verecek birşey yok,Bu belliyidi bu sene Nike bize özel forma hazırlamayacaktı..Hazır kreasyondan vereceği belliydi hala neyin tartışmasını yapıyoruz....1,5 ayda o formaların tasarımları bile bitmiyor...

Yeniden söylüyorum,Forma yapmak bilgisayarda çizmek kadar kolay bir iş değil...
    En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 10:02.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bİzİm Bu KulÜbe İhtİyacimiz Var Kulubun Bİze Dİİl
      Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.Güzel Sözler
      Bernard Shaw

Yorum

• inter forması gib olamaz mıydı yane
        artık sembolleşmiş çizgili forma

Yorum

• Saçmalıyorsunuz.Onların forumlarında da bizim formalar tartışılıyor.

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar formalırımız bence nike kalitesinde yalnız bizim yönetim birşeyi yanlış yaptı. Formayı pazarlamayı bilmiyorlar yada. Yahu kardeşim fenerbahçeye bakın yeni sezon formalarını nasıl tanıttı. Bizlerde bu şekilde tanıtabilirdik. Bir yattara olsun bir egemen olsun bu formaya çok iyi taşırdı. Ama biz ne yaptık takımdaki en kısa boylu adamı bulduk formayı ona giydirdik. Yani koskoca Trabzonspor formasında mankenlik yapabilecek fizige sahip futbolcu bulamadılar mı. Ben size hemen örnek vereyim Egemen çok iyi fiziği var. Colman güzel taşır Gökhan ünal ( göbeğini erittiyse ama eritti galiba idmanlarda öyle gördüm gibi) Bunların üzerine giydir formaları Gülben Ergenin meşhur fotoğrafçısını çağır çek kardeşim bize fotoğraf. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde çimin üzerinde çek formaların fotoğraflarını sonra bak bakalım taraftar nasıl tepki veriyor.

Hala anlamıyor Serkan dan başka kimseyi bulamadılar mı?
            Neyse şu forma çıksında birde ben giyineyim benim üzerimde tam olur . Geniş omuz 1,89 boy 88 kg boy kilo orantısı tam aynanın karşısına geçip formama bakayım nasıl olmuş
            serkanın nike ile anlaşması varmış önceden o yüzden onu kullandılar
            olayla kulübün bir ilgisi yok

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi
              dostum nerden yapıştırdıysan oranın linkini koy diyoruz sana isteyen baksın resimleri yapıştırma sadece
              Düzenledim.Sağol.

Yorum

• Baya gerilerden takip ediyorumda...

Nike'ın formalarının bazı arkadaşlar tarafından beğenilmediğini göremk bir kısım renkdaşımız sevindirmiş sanki

Şu an ben dediydim vaziyetindeler...

Ayrıca Firmaları şöyle bir ele alalım...

Adidas: 3 büyüklerden başka kimseye çalışmam dedi,Bizi istemedi,ki isteseydide eziklere yaptığı formaları gördük...Ama bizimle geç anlaşıldığı için büyük ihtimal Manisa ve Rizesporun giydiği formalardan giyecektik...O zaman burda daha büyük yaygaralar kopacaktı...

Kappa: Hakan abininde dediği gibi zamanında zorla anlaşıldı ve Kappada bize hazır kreasyondan ürünler gönderdi...Ama sonra bize özel güzel ürünler yapmayı başardı..Ayrıca Kappa artık bu işten yavaşca sıyrılıyorki yeni tasarımları eskilerden çok daha kötü...

Lescon: Anlaşıldığı haberi duyulduğu gibi yürüyüş haberi bile çıkardı diye düşünüyorum

Puma: Geçen seneki rezaletlerden sonramı,Asla...

Ve gelgelelim Nike...

Dünyanın en güzide tekstil firmalarından birisi...Bu pazara giriyor hemde Trabzonsporla...Anlaşmayı 2009-2010 üzerinden yapıyor ama yönetimin ve taraftarın isteği doğrultusunda bu senede başlıyor forma yapmaya ama söylüyorlar hazır kreasyondan formalar olucak diye...1,5 ay gibi kısa bir zamanda onlarıda gönderiyorlar bize...Ayrıca güzel formalar gönderiyorlar..

Şimdi biz ne yaptık bizi istemeyeni istemedik(adidas)...Peki ne yapacağız sabrettiğimiz kadar sabredeceğiz(kappa)...Ve ne yaptık dünyanın en büyük firmalarından biriyle anlaştık,Bu sektörde en iyilere forma yapan firmayla anlşatık..(nike)

He hatamız nerde...Formaları sünnet töreninde çocugun üzerindeki kaftan gibi göstermeyecektik...Sünnet fotocusuna çektirip yayınlamayacaktık...Ayrıca (eğer satılacaklarda öyleyse) amblemlerın sımetrısını dogru ayarlayacaktık..

He Nike ile anlaşmasaydık en olurdu...Ts club'ın eski formalarından bir sene daha giyerdik...Hatta Ts clubda yetiştiremezdi formaları diye düşünüyorum...

Ne yaptık formasız kalmadık,Hemde güzel formalar kazandık....

Afs abininde dediği gibi sırada Trabzonspor forması almak var...
                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 10:30.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Anlayana Sivrisinek Saz, Anlamayana Davul Zurna Az!

Zaman geçtikçe olayı daha doğru değerlendireceğimizi söylemiştim.
                  Bilgi eksikliğinden kaynaklanan yorum yanlışları da yok değil.

Son sayfalara bakıyorum, üslup, yaklaşım, eleştirmedeki nezaket, çözüm önerileri, gerçek BMN üyelerinin sesi diyorum.

Sırf muhalefet olsun diye yaygara çıkaranlar ise nedense hep aynı kaynaktan geliyor gibi sesleniyor.

Eleştirilerimizi, düşüncelerimizi doğru yöntemlerle ifade ettiğimizde çözümün bir parçası olabiliriz. Yoksa kuru gürültüyü kimse takmıyor görüyorsunuz.

Birbirimizi anlama derdinde olmazsak, kırıp dökeceksek ve kinden nefretten beslenen birileri tatmin olacaksa kapatalım bu sayfaları futbol her şey değil! Ama biz Trabzonspor sevdamızla burada durmaya devam edeceğiz, aile havasına ve huzura tahammül edemeyenler de çekip gidecek buralardan.

Bugünkü imza gününden bol fotoğraf ve yorum akacaktır buraya. Elinde büyüteç ve hizaları ölçmek için cetvelle giden bile olabilir. Eleştirilerimizi yine bize yakışır dille iletirsek, çözüm üretirken daha hassas davranırlar diye ümid ediyorum. Ümidim bu işi yıllardır eline yüzüne bulaştıran iş bilmezlerden değil, bu seneki yönetim anlayışından ve camiamızdaki olumlu havadan kaynaklanıyor.

Ön yargılarınızı yıkmaya hazır mısınız?

Ben, kendi adıma her şeye o kadar hazırlıklıyım ki, buradaki hiçbir şey beni şaşırtmıyor.
                  Şimdilik...
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 10:47. Sebep: sırada imza gününde formaları imzalatmak var!
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• az önce TS CLUB'a uğradım formalara bakmak için .

Beyaz ve Çubuklu forma haricindeki formalar satışa sunulmuş ve formaların hepsi aynı fiyatta değil.

45 iile 75 ytl arasında değişiyor formaların fiyatı.

Gurbetçi taraftarlarımızın çoğunluğunu oluşturduğu bir kalabalık vardı. Hatta sokaklarda artık yeni formalarını giymiş taraftarlarımızı görmek mümkün.

Bu arada turuncu forma deneyen de çoktu.

Bir de NİKE amblemi ile TS amblemi , fotoğraflardaki gibi uyumsuz değil , aksine hizalı bir şekilde dikilmiş.

Ancak TRABZONSPOR AMBLEMİnin etrafında eski formalarda olduğu gibi ALTIN SARISI ÇERÇEVE yerine turuncu bir çerçeve var.

Amblem ise o kadar orjinal durmuyor. en azından benim görüşüm bu.

Herşeye rağmen taraftarlarımızın yoğun ilgisi olduğunu söyleyebilirim.

Affetmezler grubu da Trabzonspor ve Türk bayrakları ile sokakları caddeleri süslemişler.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      az önce TS CLUB'a uğradım formalara bakmak için .

Beyaz ve Çubuklu forma haricindeki formalar satışa sunulmuş ve formaların hepsi aynı fiyatta değil.

45 iile 75 ytl arasında değişiyor formaların fiyatı.

Gurbetçi taraftarlarımızın çoğunluğunu oluşturduğu bir kalabalık vardı. Hatta sokaklarda artık yeni formalarını giymiş taraftarlarımızı görmek mümkün.

Bu arada turuncu forma deneyen de çoktu.

Bir de NİKE amblemi ile TS amblemi , fotoğraflardaki gibi uyumsuz değil , aksine hizalı bir şekilde dikilmiş.

Ancak TRABZONSPOR AMBLEMİnin etrafında eski formalarda olduğu gibi ALTIN SARISI ÇERÇEVE yerine turuncu bir çerçeve var.

Amblem ise o kadar orjinal durmuyor. en azından benim görüşüm bu.

Herşeye rağmen taraftarlarımızın yoğun ilgisi olduğunu söyleyebilirim.

Affetmezler grubu da Trabzonspor ve Türk bayrakları ile sokakları caddeleri süslemişler.
                      çubuklu formamız zaten yok..Diğer formaların fiyatları ne peki teker teker olarak..Ayrıca ayrı ayrı taraftar ve maç formaları var mı?

Yorum

• Arkadaşlar ben puma faciasını yaşayan birisi olarak bu formaları begendim sizlerinde begenecegini adım gibi biliyorum....

Sorunun sadece amatör kafaların lansman ve sunum hatasından kaynaklandıgı aşıkar...

Sevgilerimle..
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Güzel haberler

Biz büyük taraftarız ve formamızı alır giyeriz. Başka bahanemiz yoktur.

Ne diyor Ali Fuat Abi?

SIRADA TRABZONSPOR FORMASI ALMAK VAR..

Haydi arkadaşlar..
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• trabzonspor.com.tr de hala puma formaların satışı sürüyor.

Ankara'ya gelmedi daha,gelince arayacaklar beni sabırsızlıkla bekliyorum.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi
                              gs fb nın formalarını beğenenler gitsin onlardan alıp giysin ayrıca şu formaları buraya yapıştırmayın link olarak koyacaksanız koyun
                              kime güzel kime çirkin diyeceğimizi sana sormayacağız herhalde.

Ayrıca her güzel dediğimiz şeyi almak zorunda mıyız?

ben gideceğim TRABZONSPOR forması alacağım tabiki. Beyaz forma çok hoşuma gitti, onu alacağım. Ama dünyada sadece biz yokuz başkaları da var v sadece bizimki güzel olacak diye birşey yok, bizim dışımızda da güzel olabilir.
                              En son Selman tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 14:40.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Nike bu sezon çıkardığı formaları beğenmeyenler geçen seneki formalar azcık kıyaslayın gözünüze çok hoş gelecektir

Eminim ki Lig Tv de maçlarımızı izlerken ne kadar güzel formalarımız olduğunu anlayacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X