İlk olarak akcaabatli6183 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
valla formalar guzel ben begendim.. t-shirt gibi al disardada giy. sade olmasi en guzeli janjanli olacakda ne olacak.. 5 secenek var 5 indende 1 tane begenemiyorsaniz e ne edebilir sana trabzonspor kulubu. yeni sponsor olmus bir firmanin sana dizayn edip yollamasi en az 6 ay surer. sanki merdiven alti tekstil atelyesinde penye baski yapiyorsun. hem kalite ariyorsun hemde kisa zamanda olmasini istiyorsun. suan piyasaya cikmis sifir kasa bir arabanin lasmani 5 sene evvel uretilmis. oyle kolay seyler degil bu isler. sabir ister. o sabir sizde de yok. trabzonsporun paraya ihtiyaci var bu kadar transfer yapilmis bi 50 60 70 milyon veremiyormusunuz.yuh o zaman. bi levis kot pantolona 120-180 arasi para veriyorsunuzda bi formayami para yok..begen begenme al al ki kulube yardim et.. trabzonspor sevgisini klavye ile ekran arasinda sıkıstırma...!!!Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bizim de bole bi kale arkamız olur di mi arkadaslar?
yeni formalarımız ve barkalarımızla. turkiyede deil dunyada bile pek yok bole kale arkası.
ilk olacaz. ne var bunu yapmakta. herkes formalı ve byraklı olacak.
bu kadar basit.
Gelbe Wand "Sari Duvar" adini tasiyor.....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Yattaradan Kolbastı Şov
Fotoğrafı Çeken Yunus Emre Sel Arkadaşa Teşekkürler
En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 02:32.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[URL=http://imageshack.us][/
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla formalar guzel ben begendim.. t-shirt gibi al disardada giy. sade olmasi en guzeli janjanli olacakda ne olacak.. 5 secenek var 5 indende 1 tane begenemiyorsaniz e ne edebilir sana trabzonspor kulubu. yeni sponsor olmus bir firmanin sana dizayn edip yollamasi en az 6 ay surer. sanki merdiven alti tekstil atelyesinde penye baski yapiyorsun. hem kalite ariyorsun hemde kisa zamanda olmasini istiyorsun. suan piyasaya cikmis sifir kasa bir arabanin lasmani 5 sene evvel uretilmis. oyle kolay seyler degil bu isler. sabir ister. o sabir sizde de yok. trabzonsporun paraya ihtiyaci var bu kadar transfer yapilmis bi 50 60 70 milyon veremiyormusunuz.yuh o zaman. bi levis kot pantolona 120-180 arasi para veriyorsunuzda bi formayami para yok..begen begenme al al ki kulube yardim et.. trabzonspor sevgisini klavye ile ekran arasinda sıkıstırma...!!!
valla daha bırsey yazmyorum. bu yazı formun bas yazısı olsun. hıcbırsey lafta kalmasın. bır pantolon parası bıle degıller ya. helal olsun kardesım.
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla formalar guzel ben begendim.. t-shirt gibi al disardada giy. sade olmasi en guzeli janjanli olacakda ne olacak.. 5 secenek var 5 indende 1 tane begenemiyorsaniz e ne edebilir sana trabzonspor kulubu. yeni sponsor olmus bir firmanin sana dizayn edip yollamasi en az 6 ay surer. sanki merdiven alti tekstil atelyesinde penye baski yapiyorsun. hem kalite ariyorsun hemde kisa zamanda olmasini istiyorsun. suan piyasaya cikmis sifir kasa bir arabanin lasmani 5 sene evvel uretilmis. oyle kolay seyler degil bu isler. sabir ister. o sabir sizde de yok. trabzonsporun paraya ihtiyaci var bu kadar transfer yapilmis bi 50 60 70 milyon veremiyormusunuz.yuh o zaman. bi levis kot pantolona 120-180 arasi para veriyorsunuzda bi formayami para yok..begen begenme al al ki kulube yardim et.. trabzonspor sevgisini klavye ile ekran arasinda sıkıstırma...!!!
Yani katilmamak elde degil .. Insan sevdigi kulube destek vermek istese forma cok kötü olsa bile(hicbir zaman olmaz bence) kulube destek olsun diye alir .. Ama görüyorumki böyle düsünmeyen cok kisi var ve forma igrenc olmus deyip maddi durumlari iyi oldugu halde almayacagim diyorlar ..
Ama tabi onlarada saygi duymak lazim onlarda öyle düsünüyor ..
Yorum
-
a yattaranın antrenman t-shirt ü de hizalı değil sanki! Ayrıca Ersun hocanın üstündeki mavi bizim mavimiz değil! Kolbastı da bizim oyunumuz değil! Ayrıca Serkanın üzerindeki ne öle sarı mı yeşil mi belli değil! Nike bize ikinci kalite mal yapma artık! HADİ ELEŞTİRELİM !!!İ-NA-NI-YO-RUZ!
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla formalar guzel ben begendim.. t-shirt gibi al disardada giy. sade olmasi en guzeli janjanli olacakda ne olacak.. 5 secenek var 5 indende 1 tane begenemiyorsaniz e ne edebilir sana trabzonspor kulubu. yeni sponsor olmus bir firmanin sana dizayn edip yollamasi en az 6 ay surer. sanki merdiven alti tekstil atelyesinde penye baski yapiyorsun. hem kalite ariyorsun hemde kisa zamanda olmasini istiyorsun. suan piyasaya cikmis sifir kasa bir arabanin lasmani 5 sene evvel uretilmis. oyle kolay seyler degil bu isler. sabir ister. o sabir sizde de yok. trabzonsporun paraya ihtiyaci var bu kadar transfer yapilmis bi 50 60 70 milyon veremiyormusunuz.yuh o zaman. bi levis kot pantolona 120-180 arasi para veriyorsunuzda bi formayami para yok..begen begenme al al ki kulube yardim et.. trabzonspor sevgisini klavye ile ekran arasinda sıkıstırma...!!!İ-NA-NI-YO-RUZ!
Yorum
-
Hmm.. Bordo, kolları mavi olandan alacaktım ama şöyle bi baktımda mavi forma çok iyi duruyor, karar değiştim.Gönül isterki hepsinden almak ama öğrenciyiz malum..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Renk uyumunu burda çok iyi yakalamışlar. Beyazın altına Beyaz - Turuncu altına Beyaz - Bordo altına beyaz- Mavi altına Bordo(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Renk uyumunu burda çok iyi yakalamışlar. Beyazın altına Beyaz - Turuncu altına Beyaz - Bordo altına beyaz- Mavi altına BordoÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum