Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neymis Türk bayraginin takilis sartlari?

benim bildigim avrupa maclarında takılıyor.ama kappa formalarda vardı bayrak.her macta oluyordu.gerci avea yazısı formayı kaplamıs turk bayragı nereye sıgacak
    √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak Ork Hun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aga bu ne olursa olsun
      begenmezseniz begenmeyin
      ben gidip alacagim anlayisi nedir ya
      alirsaniz alin ben de begenmedim iste
      almayacagim da
      sanki forma almayinca vatan haini oluyoruz
      kulup sandik acsin ts club a sadaka vereyim
      ama ben bu ciddyetsizlige ragmen gidip de nayk a para vermem
      yarisi klube gidecegine paranin gomlek alirim bere alirim kaskol alirim hepsi klube gider

Al benden de o kadar. Vallahi çok güzel söyledin.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• klübün mail adresi neydi arkadaslar mail bombardımanı yapcam gercekten kafam cok bozuldu ve üzüldüm nikedan hic bu kadar kötü forma beklemiyordum...

Yorum

Turkcell super lig sampiyonu ve türkiye kupasını alan takım takabiliyor türk bayragını

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Turkcell super lig sampiyonu ve türkiye kupasını alan takım takabiliyor türk bayragını
            trabzon o dediklerini yapamadımı
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi
              Gecenin bir yarısı yardın beni yaaa
              gülermisin aglarmısın
              √ OKAN™ 1987

Yorum

Ya sampiyon olcaksin yada Fortis Turkiye Kupasini alacaksin

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya sampiyon olcaksin yada Fortis Turkiye Kupasini alacaksin
                    yanlıs biliyosunuz arkadaslar avrupa kupalarında mücadele eden takımlar türk bayragı koyuyor.ben öyle biliyorum
                    √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yanlıs biliyosunuz arkadaslar avrupa kupalarında mücadele eden takımlar türk bayragı koyuyor.ben öyle biliyorum
                      Bilmediğiniz halde arkadaşın yazdığına yanlış deyip yanlış şey yazıyorsunuz. Şampiyon takım ve Türkiye Kupasını kazanan takım bir sonraki sezon taşıyabiliyor bayrağı.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen bu sakatlik bize agir darbe vurdu

Yorum

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence 10 numara gerçekten güzel beğenmeyen arkadaşlara hakkaten inanamıyorum siz ne beğenirsiniz ya altın kaplama mı olucaktı
                          valla seni bilmem ama Trabzonspor tarihinde bu kadar kötü forma ve forma tanıtımı olmadı.Bir de tüm basına fotoğraflar verilmiş pembe fonda her site de var.Yönetim bu konuyla kim ilgilndiyse derhal kovmalı.Amatör takım mı bu kardeşim ya.Biz ihtiyaclarımızdan ödün veriyoruz,eşimizden dostumuzdan topluyoruz forma alacağız diye adamlar bize rahat 2 kişinin sığacağı bir forma veriyo arma bi yerde logobir yerde.Hiç kimse Trabzonsporumun formasıyla alay edemez.Bir vatan için bayrak neyse bir kulüp için de forma o'dur!!!
                          Rock is life...

Yorum

• yahu millet, bazi arkadaslari kiniyorum vallah.....
                            formalar diyelimki cok süper degil.... ne olmus, biz bunu takima katki olsun diye yapmiyormuyuz, sanki herkez formayi giyip gece gündüz onlan gezecek, saten evin bir kösesinde hatira olarak kalmicakmi???
                            yoksa yane bende formalara asik olmadim ama elden ne gelir? cubuklu sart bize, belki daha gelir, bekliyelim görelim yönetim ne dicek bu konuya....

ama lütfen herkez formasini alsin, ayrica fiyat kesinlikle 60€ olucakdir, yane hemen hemen 110 ytl gibi birsey...

istanbuldaki maca gidelim ve orda forma ve baska ürünler alalim.....
                            En büyük TS

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 doğru bir yanlışı götürür sende

Takımın Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğu ya da Türkcell Süper Lig şampiyonluğu kazanması lazım. Ki kazanınca Avrupa Kupalarında oynuyorlar oradan senin aklında kalmış

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 doğru bir yanlışı götürür sende

Takımın Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğu ya da Türkcell Süper Lig şampiyonluğu kazanması lazım. Ki kazanınca Avrupa Kupalarında oynuyorlar oradan senin aklında kalmış
                                en doğru bu olmuş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X