İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
hani futbolculara kizinca o formanin icinde ben olsam tazi gibi kosarim deriz hep o formayi giydigimizi ruyalarimizda goruruz hayal kuraririz her trabzonsporlu gibi ama formayi hayal ederken nike adidas puma kappa diye akla gelmez trabzonspor formasi kutsaldir cunku. onun icin marka asiklarina burdan prostesto.. forma trabzonspor formasi ha cuval olmus ha pestamal ha kesan ne farkeder. hadiyin yuruyun taş arabalari forma sevdalilari. nasil takim seviyorsunuz belli.. bide havalandiniz ki sormayin afedersiniz bir yerleriniz sisti bu ne tamahkarlikdir acgozlulukdur boyle.. tabiki allahin gazabina ugraririz. mutevazilik ruhumuzda yok. 20 bin kisilik stadi dolduramayiz 50 bin kisilik stad isteriz. daha dune kadar yamali pantolonla gezerdin simdi nike begenmiyor ustadlarim.. herseyin bilen futboldan anlayan ama hicbir seyden anlamayan taraftar gurubcuklari ne kadarda komik oluyorsunuz.. (istisnalar haricdir..)En son hakanhan tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:36.Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike-fit işareti var diyen bir arkadaş vardı bu basbaya bizim bildiğimiz ts-club işareti
Sol alt köşe..
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ alt köşeye iyi bak orda yazıyor nike fit√ OKAN™ 1987
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ alt köşeye iyi bak orda yazıyor nike fitTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Kappa'nın bize ilk sene yaptığı formalar da hala akıllarda...
Bu da Nike'ın ilk senesi... Bence fena değil... Bence bordo-mavi forma ve turuncu forma güzel...
Ben şahsen turuncu formayı alacam... Özellikle yakası çok hoşuma gitti...
MARMARA UNI-TS
Yorum
-
aga bu ne olursa olsun
begenmezseniz begenmeyin
ben gidip alacagim anlayisi nedir ya
alirsaniz alin ben de begenmedim iste
almayacagim da
sanki forma almayinca vatan haini oluyoruz
kulup sandik acsin ts club a sadaka vereyim
ama ben bu ciddyetsizlige ragmen gidip de nayk a para vermem
yarisi klube gidecegine paranin gomlek alirim bere alirim kaskol alirim hepsi klube giderŞampiyonluk süreci bitmemiştir...
Yorum
-
Herkes sakin olsun.
Forumda ileti yazarak kimse kimsenin zevkini ve beğenisini değiştiremez.
Birbirimize cevap yetiştirme telaşı sona ermezse bir süreliğine istemeyerekte olsa başlıkları kapatacağız arkadaşlar.
Kusura bakmayın.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani futbolculara kizinca o formanin icinde ben olsam tazi gibi kosarim deriz hep o formayi giydigimizi ruyalarimizda goruruz hayal kuraririz her trabzonsporlu gibi ama formayi hayal ederken nike adidas puma kappa diye akla gelmez trabzonspor formasi kutsaldir cunku. onun icin marka asiklarina burdan prostesto.. forma trabzonspor formasi ha cuval olmus ha pestamal ha kesan ne farkeder. hadiyin yuruyun taş arabalari forma sevdalilari. nasil takim seviyorsunuz belli.. bide havalandiniz ki sormayin afedersiniz bir yerleriniz sisti bu ne tamahkarlikdir acgozlulukdur tabiki allahin gazabina ugrarsiniz herseyin bilen futboldan anlayan ama hicbiseyden anlamayan taraftar gurubcuklari (istisnalar harticdir..)En son Kaya tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 01:36.√ OKAN™ 1987
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar formaların tasarımdaki umarsızlığı hepimiz görüyorsak ve hemfikirsek birşeyler yapmalıyız√ OKAN™ 1987
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar formaların tasarımdaki umarsızlığı hepimiz görüyorsak ve hemfikirsek birşeyler yapmalıyız
Bu yönde herkes resmi sitemizde belirtilen e-posta adresine düşüncelerini hoş bir dille yansıtsın.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum