İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Nike sponsorluk imzalarken temsilcisini yollar ve bunu basın huzurunda yapar tüm Avrupa kulüplerinde öyle hatırlarsanız milli takımla sözleşme imzalarken de öyleydi.Ayrıca forma tanıtımını da kendisi yapar şu an girin bakın nike 2008-2009 kullanan kulüplere hepsinin tanıtımında aynı tip fon kullanılmıştır.Daha önce dediğim gibi biz Nike'ın Türkiye bloğuyla sözleşme yapmışız aynı Ankaraspor ve Eskişehirspor gibi sadece beyaz formalarımız a kalite bunu en baştan düşünecektik şimdi eleştirmek karalamak boşuna yani.Ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz forma almayan T-shirt alsın beğendiği ürünü alsın.√ OKAN™ 1987
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah gözünü sevdıgım puma bizi nike ile aldattılar marka dedıler öyle dediler böyle dediler kandırdılar. dünya devi kullanıyo dediler kalitesi ortada dediler bizi affet puma. değerini bilemedik. bize bu pjamaları layık gördüler arkasınada pembe fon u.. gerçekten affet bizi puma.İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar bence berbat renkler hic iyi degil
formalarin kollalri cok genis
bi TÜRK BAJRAGI BILE YOK
Sen nasıl bir renk bekliyordun?
Yorum
-
Yahu ben delirecem burda
Benden Fanatik olmasin ama olmaz ya, hakikaten berbat...
No.1 Arkadasimiz'in dedigi de aklimda: Formalar fevkalade gibilerinden, renkler cok sahane...
Düsündükce ben mi hastayimd abu Formalarin kiymetini anlamiom, yoksa gercekten dandik mi bunlar..
Üzüldüm, niye yalan söylim...
Neyse bare Trabzonsporumuz bu sene Sampion olsun
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSKara61 amacın neydi bilmiyorum ama çok güldümççç
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk bayrağının takılış şartları var
Sen nasıl bir renk bekliyordun?
neymis Türk bayraginin takilis sartlari?
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben delirecem burda
Benden Fanatik olmasin ama olmaz ya, hakikaten berbat...
No.1 Arkadasimiz'in dedigi de aklimda: Formalar fevkalade gibilerinden, renkler cok sahane...
Düsündükce ben mi hastayimd abu Formalarin kiymetini anlamiom, yoksa gercekten dandik mi bunlar..
Üzüldüm, niye yalan söylim...
Neyse bare Trabzonsporumuz bu sene Sampion olsun√ OKAN™ 1987
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum