Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunu da unutmayalım

"Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek. Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak. "
    kaynak: resmi site

Yorum

• ula formalarda bir değişiklik var :P çok güzel görünüyorlar
      TRABZONSPOR
      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• bu formalaların geri dönme şansı var mı yada yerine yenilerini gönderme şansları var mı? eğer yoksa boşuna ah vah etmenin anlamı yok ama forma satışında patlama beklentisi de hayal olur...illaha yardım edecem kulube diyosanız başka yollarlada yardım edebilirsiniz...sevmiyosak tepkimiz belli olmalı ki zaten satışlardan bu belli olacak...
        bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• işte bu yaa çok da zor değilmiş yani sanırım amblemleri yapıştıran elemanları değiştirdiler

bu formadan kesin bir adet alırım ve çubukluyu beklemeye başlarım
          Bordomavi.net

Yorum

• iki forma arasindaki fark

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardesm o zaman aynı eylerden bahsetmıyoruz bız. cunku bu bordodur. nereye bakarsan bak bordo renk olarak bunu gorursun. yoksa senın bordo renkten kastın gecen sene pumanın formalarındakı bordo mu? yoksa bordo yerıne baska bır renk mı demelıyım. cunku alakası yoktu.

bende bu renkdasa katılıyorum renklerde sorun yok cunku amblrmr bakınca bordo aynı renk sanki formadaki bordonun üstüne amblem cizilmiş gibi

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bu formayı alırım arkadaş. Paşalar gibide giyerim

bu formayı bende beğendim fiyatlar hakkında bi bilgi yokmu arkadaşlar?

Yorum

• İlk olarak maxell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunu da unutmayalım

"Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek. Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak. "
                  kaynak: resmi site
                  babacım cok guzel konusuyorsun da bız taraftar olarak cıkıp bu formalar ıle 90 dakıka top oynamayacagız. onlar stılı guel yapsınlar yıne aynı ozellıktekı kumasları kullansınlar. ama gorselluk da onemlıdır. hele kı taraftar ıcın. sonucta stılı guzel olan formlarda bu ozellık kullanılmaz dıye bır kayıt yok degılmı?

Yorum

• bordo mavi renkler bu kadar berbat edilebilirdi.. helal olsun nike a helal olsun bu kadar basit bir tanıtım yapan yönetime..
                    bu kadar zaman bekledik yazılar yazdık bumu olacaktı ???
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Avea'nın boyutunu düzeltip , doğru düzgün bir Trabzonspor amblemide koyarlarsa tamamdır...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ya arkadaslar madem ole niye bu formaları serkana giydirmemişler amatörlük yapmıs sitemiz her zaman ki gibi

Yorum

• herkes den ön yargılı davrandığım için özür dilerim bu forma harika

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• antreman formasının yanında bunlar sıfır...
                            bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende bu renkdasa katılıyorum renklerde sorun yok cunku amblrmr bakınca bordo aynı renk sanki formadaki bordonun üstüne amblem cizilmiş gibi
                              hele beeeeeee

Yorum

• formalarin kumas kalitesine birsey diyemem ama gördügüm renk tasarimlari cok siradan olmus.
                                nike dan daha ic acici formalar bekliyordum.hayal kirikligina ugradim.
                                yine de kulübe katki olsun diye 1-2 tane almayi düsünüyorum.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X