bu resim neyin nesi? yeni sezon formasimi yoksa sampiyonluk formasimi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu resim neyin nesi? yeni sezon formasimi yoksa sampiyonluk formasimi?
Renk biraz tadımı kaçırmadı değil fakat tasarımın niteliğiyle bu rengi tolere edebilirim
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAston Villa, 2022-23 seti
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Macron resmi sitesi sosyal medyası vs. sponsoru oldukları tüm takimlar basari kazandikca tebrik ediyor paylasiyor. Dikkat ettim bizimle alakalı bir tane paylasım yok. Şampiyon takıma verilen değer ortada.bordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
Macron'un sitesinde ve sosyal medya hesaplarında Trabzonspor'a ait bir şey görmemek üzücü.
Yorum
-
Sadece Trabzonspor'a değil herkese 'özel' forma yapıyorlar zaten.
Beklentim Aston Villa tarzı bir forma görmek artık.
Yorum
-
bizim sponsorumuz macron degilki, bilcee diye biliyorum.
zaten senelerdir onu elestiriyoruzya, bilcee macron adi altinda türkiyede ürün üretiyor. kalitesi gercek macrondan cok uzak.
zaten macronun uluslar arasi sayfasinda biz hic yokuz diger ülkelerin nekadar ufak bile olsa takimlari var.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Macron'un kendi hesabı paylaşım yapmadı ancak Macron'un Türkiye için açtığı site ve instagram hesabı var macrontr adında orada şampiyonluk ile ilgili paylaşım yaptılar bilcee ise paylaşım yapmadı. Seneye Macron giyeceğiz ancak yerel bir sitede İtalya'daki merkez ile anlaştığımız söylenmişti öyle bir haber hatırlıyorum umarım doğrudur o zaman daha kaliteli ürünler görebiliriz.
Yorum
-
Twitter'da anladığım kadarıyla Türk ve beşiktaş taraftarı olan @nsgraphicss kullanıcı adlı tasarımcı bizim için şöyle bir set yapmış (bir mesaja 10 adet görsel koyulabildiği için flood halinde atacağım)
Ayrıca twitter adresinde forma haricinde bir sürü antrenman ürünü, yan ürün (seremoni ceketi, hoodie, eşofman takımı vs) de tasarlamış formalar ile aynı konsept halinde... twitter adresi : twitter.com/nsgraphicss
En son BURGUNDYandBLUE tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 16:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum