İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlasma gec yapildigindan dolayi bize özel tasarimi yetistiremedi Nike. Bu yüzden bize özel tasarim seneye yapilacak. Bu sene de standart koleksiyondan formalar üretilecek. Umarim aciklayici olmustur.
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorunun cevabına daha önceki sayfalarda yer vermiştim"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
evt evt evt evt evt evt
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma alınmasının önemli nedenlerinden biri de takıma destek olmaktır.
Yok armasıymış, yok formasıymış, yok amblemiymiş. Artı en çok ta merak ettiğim konu acaba bunu tartışan arkadaşlar bir sezonda kaç tane forma alırlar.
Her sene düzenli olarak formasını alanlarda ses yok, ama almayanlar kalite kontrolü yapıyor!!. Kombinede de böyle değilmiydi? Kombine alanlarda çıt yoktu, almayanlar sabaha kadar Trabzonsporun ne kadar kazandığını hesaplardı!!
Öpmeye niyetiniz yok, bırakın yanağımızın ne tarafta olduğunu.
Bilsem ki o formayı Nıke çadır bezinden üretecek, ben alacağım. Sizde almayacağınıza göre fazla düşünmeyin bizi!
cafer abi doğru söylüyor formanı kalitesinin ne önemi var anlamıyorum arkadaşlar bizim bir amaçımız var oda trabzonsporumuzu en üstlerde görmek başka birşey yok onun için forma la kombine ne bulursan al bırakma hiç birşey ulannnnZirve bizim işimizdir...
Yorum
-
Başlığı çok gerilerden bu yana bi gözden geçirdim ve gördüm ki epey bi mevzu tartışılmış.
Bana göre bu tartışmalar bile NIKE'ın büyüklüğünden ve Trabzonsporumuza sponsor olarak bizlerde yarattığı heyecandan kaynaklanıyor.Açıkcası ben yıllardır o büyük kulüplerin ve ünlü futbolcuların üzerinde görüp gıpta ile bakatığım formaları bizim renklerimizde ve bizim oyuncularımızın üzerinde göreceğim için oldukça heyecanlıyım ama bu heyecanı yaşarken şunu atlamıyorum; NIKE ile yapılan anlaşmanın imzası kurumadı neredeyse ve adamlar yaptıkları açıklamada bu sezon için varolan tasarımları kullanacaklarını ancak daha sonraki yıllarda bize özel tasarımlarda yapılacağını söylediler.Israrla bunu görmezden gelerek burada teşhir edilen formaların geçen yılın modelleri olduğunu söyleyip sponsor firmaya yüklenmek çok anlamsız bir davranış.Tabii ki yapılan her formayı beğenmek zorunda değiliz.Mesela bende bisiklet yaka mavi formayı pek beğenmedim ama bu benim bisiklet yaka formayı sevmememden kaynaklanan bi durum.Yani kalkıpta bu model geçen yılın,ikinci kalite,kolunda şu işaret,şurasında bu var falan gibi şeyler yazıp tabir-i caizse küstüm oynamıyorum havasına girmek yanlış diye düşünüyorum.
Antrenman malzemeleri içinde bu geçerli.İlk gördüğümüz malzemeler için öyle yorumlar var ki şaşırmamak elde değil gerçekten.Herşey ortadayken,gözün gördüğünü aklın inkarı neden diye düşünmeden edemiyorum.Anterenman tişörtündeki mavi bizim mavi değilmiş.E zaten bu antrenman malzemesi.Çok anormal bi durum değil.Logomuz ve reklamlarında NIKE tarafından değil burada yapıştırıldığı açıkken bu mevzularda kıyamet koparmanında gereği yok.Bazı arkadaşların stres atmak,deşarj olmak adına forumun kullandığını düşünüyorum bazen ama dedimya bunlar NIKE gibi bir dünya markasının Trabzonsporumuza sponsor olmasından duyduğumuz heyecandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Son olarak afs abimizin dediği gibi birkaç gün daha sabredip fomalar çıktığında TS-Club'a giderek formaların nasıl göründüğünü kendi gözlerimiz ve ellerimizle kontrol edelim ve eleştirilecek bir yanları varsa o zaman eleştirelim.En azından varolan bişeyi eleştirmiş oluruz...
Yorum
-
İlk olarak telkombe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığı çok gerilerden bu yana bi gözden geçirdim ve gördüm ki epey bi mevzu tartışılmış.
Bana göre bu tartışmalar bile NIKE'ın büyüklüğünden ve Trabzonsporumuza sponsor olarak bizlerde yarattığı heyecandan kaynaklanıyor.Açıkcası ben yıllardır o büyük kulüplerin ve ünlü futbolcuların üzerinde görüp gıpta ile bakatığım formaları bizim renklerimizde ve bizim oyuncularımızın üzerinde göreceğim için oldukça heyecanlıyım ama bu heyecanı yaşarken şunu atlamıyorum; NIKE ile yapılan anlaşmanın imzası kurumadı neredeyse ve adamlar yaptıkları açıklamada bu sezon için varolan tasarımları kullanacaklarını ancak daha sonraki yıllarda bize özel tasarımlarda yapılacağını söylediler.Israrla bunu görmezden gelerek burada teşhir edilen formaların geçen yılın modelleri olduğunu söyleyip sponsor firmaya yüklenmek çok anlamsız bir davranış.Tabii ki yapılan her formayı beğenmek zorunda değiliz.Mesela bende bisiklet yaka mavi formayı pek beğenmedim ama bu benim bisiklet yaka formayı sevmememden kaynaklanan bi durum.Yani kalkıpta bu model geçen yılın,ikinci kalite,kolunda şu işaret,şurasında bu var falan gibi şeyler yazıp tabir-i caizse küstüm oynamıyorum havasına girmek yanlış diye düşünüyorum.
Antrenman malzemeleri içinde bu geçerli.İlk gördüğümüz malzemeler için öyle yorumlar var ki şaşırmamak elde değil gerçekten.Herşey ortadayken,gözün gördüğünü aklın inkarı neden diye düşünmeden edemiyorum.Anterenman tişörtündeki mavi bizim mavi değilmiş.E zaten bu antrenman malzemesi.Çok anormal bi durum değil.Logomuz ve reklamlarında NIKE tarafından değil burada yapıştırıldığı açıkken bu mevzularda kıyamet koparmanında gereği yok.Bazı arkadaşların stres atmak,deşarj olmak adına forumun kullandığını düşünüyorum bazen ama dedimya bunlar NIKE gibi bir dünya markasının Trabzonsporumuza sponsor olmasından duyduğumuz heyecandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Son olarak afs abimizin dediği gibi birkaç gün daha sabredip fomalar çıktığında TS-Club'a giderek formaların nasıl göründüğünü kendi gözlerimiz ve ellerimizle kontrol edelim ve eleştirilecek bir yanları varsa o zaman eleştirelim.En azından varolan bişeyi eleştirmiş oluruz..."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
olimpiyat stadında yapılacak açılış maçında yeni ürünlerin olduğu bir stand açılırsa epey bir forma gider...
nike mağazalarıda pazarlama açısından önemli bi yere sahip...onlarında kullanılması lazım...........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolimpiyat stadında yapılacak açılış maçında yeni ürünlerin olduğu bir stand açılırsa epey bir forma gider...
nike mağazalarıda pazarlama açısından önemli bi yere sahip...onlarında kullanılması lazım..
Ben Formalarimizin bütün Nike Shop'larda olacagini okumustumYani kullanilacak
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Bu başlık çok garip kalmış uğramayınca. Yazmasam daha iyi belki de baksanıza ortalık nasıl sakin.
Şşş! sessiz olun, ben çıkıyorum.
Brezilya takımlarından Corinthias'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:
Yorum
-
Selçuk İnan ve yeğenim Oğuzkan Nihat. Oğuzkan Trabzon Türk Telekomda sol açık oynuyor, milli takım seçmelerine katıldı, önümüzdeki yıllarda onu da Trabzonspor'da görürseniz şaşırmayın.
Bu fotoğrafın burada ne işi mi var? Görmüyor musunuz yeni ürünümüz.
Gerede'de yönetimden duyduklarımdan: " Hocamız ve futbolcular, yeni formalarımızı ve malzemeleri gördü, denedi. Hepsi ürünlerin ve formaların çok kaliteli ve çok şık olduklarında hemfikir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum