Ceo'da geliyorsa malzeme tamamdir. En iyi yaptiklarinin reklamini yapacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bunu colmana anlat
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim formaların çok da farklı olacağını düşünmüyorum
formaların göbekli kalıbı olması hoşuma gitti
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yeni Malatyaspor'un yeni sezon Macron formalarıTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence böyle tanıtım yapmak yerine adam gibi çekilmiş fotoğraf yayınlamak daha etkili olur. Malatya'nın formalar gerçekten berbat görünüyor, arial font da tam anlamıyla formaların içine etmiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde formalar biz de görelim
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma morma yok, öyle lafı bırakıp gidiyorlar ben de kıl oluyorum...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma morma yok, öyle lafı bırakıp gidiyorlar ben de kıl oluyorum...
Bunlar yeni sezon formaları değilmi haberde öyle yazıyor...
Yorum
-
eymsnin-yeni-formalari-tanitildi.jpg ürün ortada bizim formalar da çok farklı olmayacaktır özel forma özel forma diye beklentiyi arşa çıkarmaya gerek yok yıllar içerisinde o kadar yaygara koparılmasına rağmen özel koleksıyonlardan fotoğraflar paylaşıp söyle olacak böyle olacak denmesine rağmen gördük ki katalogda ki ürün bordo mavi olunca özel forma oluyor nihayetinde superlıgde başka bordo mavi giyen yok bize özel olmuş oluyor çok da şeyapmamak lazım
sarı forma ile bizim mavi forma aynı olur kuvvetle muhtemel cubuklular da aynı olur ama umarım bizim cubukluda marka ismi ve yaka beyaz olur
bu arada ben formaları siyah hariç beğendim ablalarda biraz eğreti durmuş ama muhtemelen gerçekte burda görünenden daha iyi görünüyordurEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 01:40....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum