Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalıplar bana çok kötü geldi
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• size başka takımların katalog şeklini atabilirim .. 3 sıska kadına böyle formalar ile tanıtım mı yapılır resmen marka karalama

Yorum

• malatyanın formaları rezil ötesi bir forma ancak bu kadar kötü olur

Yorum

• Formaların hepsinde naylonumsu bir parlama var. Daha önce atılan görsellerde de dikkatimi çekmişti bu durum. İnşallah kalite farkıyla alakalıdır ve bizde böyle olmaz. Kesimler de gözüme çok bol göründü.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sarı olan bizim maviye benziyor bu arada ama bizimkinde detaylar var

Bizim mavi formanın şortuyla alakalı bilgin var mıydı? Mavi mi giyeceğiz yoksa bordo mu?

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim mavi formanın şortuyla alakalı bilgin var mıydı? Mavi mi giyeceğiz yoksa bordo mu?
              [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] bilir ben bilmiyorum şortu

Yorum

• Malatya’nın formaları kötü gözüküyor ama biraz sunumla da alakalı diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] bilir ben bilmiyorum şortu
                  Mavi forma mavi şort ile kombinledi Macron ama tabiki de kulüp bordoyuda kullanabilir.

Ayrıca Malatyaspor’a göre iyi formalar.
                  Kadınların üzerinde forma tanıtmakta saçmalık.

Birde şu var Macron’un kalıpları dar falan değil.Son yıllarda giydiğimiz Nike formalar kadar kadar bol değil ama darda değil söylendiği gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Malatya formalarını yakından görenler çubuklu ve siyahı sevmişler

Yorum

• en iyi tanıtım vs özen bizde olacak belli macron ceo su bile geliyor

Yorum

• Macron'dan beklentim yok bakalım şaşırtacak mı bizi.. Ha bu yönetim anlayışına ve başarıya çok bile orası ayrı..

Yorum

• Bedenler yanlış seçilmiş bence.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bedenler yanlış seçilmiş bence.
                            Ve formalar sadece futbolculara yakışıyor bu gerçeği de es geçmemek lazım

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle bi durum da var ama yukarıda Bensu Sorel demiş arkadaş o yüzden yakışmayacağından şüpheliyim
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen bunu colmana anlat

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X