Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daha önce de siyah forma giymişiz neden garipsendi ki
Siyah formayı giydiğimiz sezon Özkan Sümer başkan Ahmet Ağaoğlu başkan yadımcısı
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yılların sonunda beyaz forma garabetinden kurtulduk. Beyaz rengini bordo-mavi veya bordo formaları tamamlaması haricinde kullanmayız bir daha inşallah.
En son Arda' tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 18:37.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Forma siyah direk yahu. Ne kadar koyu çıkabilir ki çevrede de mavi tonları varken
[ATTACH]15615[/ATTACH]
Şu o forma değil heralde.
Bu o forma evet laciverte benziyor arkadaşın dediği gibi. O forma çünkü Sergen 1 sezon oynadı bizde benim attığım fotoda da Sergen var
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum