Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceo'da geliyorsa malzeme tamamdir. En iyi yaptiklarinin reklamini yapacak.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen bunu colmana anlat

Bizim Colman'ın zevki kötüymüş. Baktığı yerde forma dışında güzel bir şey göremiyorum
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• bizim formaların çok da farklı olacağını düşünmüyorum

formaların göbekli kalıbı olması hoşuma gitti
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim formaların çok da farklı olacağını düşünmüyorum

formaların göbekli kalıbı olması hoşuma gitti
          Bedeni buyuk forma dedik ama

Yorum

• Bence böyle tanıtım yapmak yerine adam gibi çekilmiş fotoğraf yayınlamak daha etkili olur. Malatya'nın formalar gerçekten berbat görünüyor, arial font da tam anlamıyla formaların içine etmiş.

Yorum

• Yeni Malatyaspor'un yeni sezon Macron formaları
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni Malatyaspor'un yeni sezon Macron formaları
                vasat olmuş
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence böyle tanıtım yapmak yerine adam gibi çekilmiş fotoğraf yayınlamak daha etkili olur. Malatya'nın formalar gerçekten berbat görünüyor, arial font da tam anlamıyla formaların içine etmiş.
                  Ben tanıtımımız için altta koyduğum gibi bir foto,güzel bir video ve vücutlu mankenlerin kullanıldığı bir sunum bekliyorum.Doğru olan bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bizim formalar güzel olmuş Trabzonspor'un yeni sezon formaları hayırlı olsun umarım nice şampiyonluklar yaşarız...

Yorum

• Evet formalar süpee olmuş her sene böyle olur inşallah

Yorum

• Nerde formalar biz de görelim

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerde formalar biz de görelim
                          Forma morma yok, öyle lafı bırakıp gidiyorlar ben de kıl oluyorum...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fotoları mı atalım daha ne yapalım [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlar yeni sezon formaları değilmi haberde öyle yazıyor...

Yorum

• eymsnin-yeni-formalari-tanitildi.jpg ürün ortada bizim formalar da çok farklı olmayacaktır özel forma özel forma diye beklentiyi arşa çıkarmaya gerek yok yıllar içerisinde o kadar yaygara koparılmasına rağmen özel koleksıyonlardan fotoğraflar paylaşıp söyle olacak böyle olacak denmesine rağmen gördük ki katalogda ki ürün bordo mavi olunca özel forma oluyor nihayetinde superlıgde başka bordo mavi giyen yok bize özel olmuş oluyor çok da şeyapmamak lazım

sarı forma ile bizim mavi forma aynı olur kuvvetle muhtemel cubuklular da aynı olur ama umarım bizim cubukluda marka ismi ve yaka beyaz olur
                                bu arada ben formaları siyah hariç beğendim ablalarda biraz eğreti durmuş ama muhtemelen gerçekte burda görünenden daha iyi görünüyordur
                                En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 01:40.
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X