Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarımız tercih yapacağı formayı cidden iyi biliyor.

parçalı formayı çıkınca almıştım, çubukluyu da alacaktım ancak arma işinin düzelmesini bekliyorum.

Eğer Çubuklu formada üst kalite olsa idi 5-10 bin daha belki farkederdi satış sayısı.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şu fontu ve logoyu gördükten sonra;

bana NIKE demeyin

bana FORMA SATIŞ RAKAMI demeyin

bana BÜYÜK TAKIM OLMAK demeyin

bana NIKE İLE ARTIK ÇALIŞMIYORUZ DEYİN YETER!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu fontu ve logoyu gördükten sonra;

bana NIKE demeyin

Anlattıkça daha da celalleniyorsunuz. Burada suç Trabzonspor ' da. Adam standart olarak nike logosunu siyah ve beyaz olarak formalara entegre ediyor sen farklı bir renk talep edersen sana formanın maaliyeti artıyor, kulüp losunu da nike ın basmasını istersen daha da artıyor nike ' a forma başına vereceğin para. Bizimkiler bir formadan en fazla ne kadar gelir elde edilecekse formaları ona göre sipariş ediyor. Hala bunu anlamayanlar var. Zihniyet bu olduktan sonra nike,adidas,puma,new balance falan değişmez. Trabzonspor, taraftarını güdülecek koyun olarak gördüğü için bütün bu sorunlar suçu hiç başkasında aramayın.
        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 15.09.2017, 08:03.

Yorum

• Bu arada basaksehirin bu formasi psg ninkine ne kadar benzemis o kaliptan degil kuskusuz ama bizim parcalidan da degil yakadaki ucgen yok

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Logoyu turuncu yaptırmak için tonla para ödemiştir kerizler. Mis gibi beyaz olsa sudan ucuz olurdu.

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu fontu ve logoyu gördükten sonra;

bana NIKE demeyin

En son merdeme tarafından düzenlendi; 15.09.2017, 10:09.

Yorum

• mont-cift-tarafli-polar-maksimus-lacivert-266-15-B.jpg

ts club ta böyle bi ürün varken formaların guzel olmasını kımse beklemesın..ayıptır ve cıddı bır ayıptır...bunu tasarlayanı merak edıyorum gercekten.acilen akıl hastanesıne yatması lazım

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Başakşehir her sene montpellier ile aynı formaları giyiyor.Montpellier'de bizim gibi renklendirilmiş katalog formaları giyiyor.Nike'da hazır elinde varken bunlarada 3-5 montpelier forması yollamış.Zaten kullanacakları forma sayısı 1000 i geçmez.Satışta yok.Ayrıca katalogda iki çeşit bu forma bir bizim ü gibi yakasında üçgen detay olan bir de bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 15.09.2017, 11:20. Sebep: görsel
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yorum

• Bu ürünlerr bu paralar verilmez

Yorum

• Yorum

• bizim formanin biraz daha detayli modeli nasil olur diye merak ettim.

Yorum

• Asagi yukari ayni Nike Modeli. Sadece biraz daha kaliteli ve ozenilmis hali.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Asagi yukari ayni Nike Modeli. Sadece biraz daha kaliteli ve ozenilmis hali.

San Lorenzo mu bu hangi takım?

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              San Lorenzo mu bu hangi takım?
                              Evet. San Lorenzo.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet. San Lorenzo.
                                San Lorenzo'yu çok önceden gündeme getirmiştik.Ama Güney Amerika'da hiçbir takım katalogdan giymiyor.Herhalde Nike'ın o kıtaya uyguladığı bir katalog kalıbı yok.Europe Teamwear ve USA Teamwear var ama orada yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X