Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu forma sadece benim mi sinirlerimi bozuyor
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Parçalı forma bordo ağırlıklı iken çubuklunun sırtını mavi bekliyordum ben de. Açık koyu dengesinin dışında omuzdaki kesimleri de ön plana çıkarmış olacaktı.
      Hayırlı olsun, kupalarla şampiyonlukla süslensin.
      Burak Yılmaz ile tanıtımını yaptığımız yeni sezon çubuklu formamız 9 Ağustos Çarşamba günü TS Club'larda #Çubuklu
      En son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 15:43.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çubuklu forma sadece benim mi sinirlerimi bozuyor
        Merak etme Nike üçüncü sınıf muamelesinin can sıktığı azımsanmyacak bir taraftar kitlesi var

Beyaz forma tam bir rezalet Nike açısından bizim tasarımcılarımız elinden geleni yapmış o ayrı

Parçalı forma katalogtan seçilip uygulanabilecek en iyi tasarımlardan biri

Çubuklu ise sıradan bir Nike katalog forması

Ha Nike'ın ilk yılı bizim de klüp olarak 21. yılımız olsa ve Almanya üçüncü liginde oynasak formalar gayet başarılı

50. yıl Trabzonspor'u için ise tek kelime ile AŞAĞILAYICI

Yorum

• asimetrik olması tam çıldırmalık uzaktan fena durmuyor

Yorum

• Şöyle bir çubuklu giyemedik.Neyse seneye bize özel formalarımız olacak (!)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• burda yüzlerce kez yazdım usanmadan bıkmadan yine yazacağım formalar rezalet nıke ile 7-8 senedir çalışıyoruz hep rezalet ve bu gözle görünürken bu nıke deki ısrar nedir anlamıyorum bildiğim kadarıyla bize parada vermiyorlar sadece tedarikçiler formalar bı kadar kötüyken neden hala nıke.

Yorum

• Çubuklunun kesimi biraz daha dar olsa futbolcular üzerinde daha güzel duracak. Burak'ta bol duruyor.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Çubuklu formanın arkası en azından Hertha Berlin'in forması gibi olmasıydı. Arkası düz olduğu için forma boğulmuş, çok sıradan kalmış.

Yorum

• Bence tek sıkıntı çubukluyla parçalının bordo ağırlıklı olması. Birisi mavi birisi vbordo olsaymış daha iyi olurmuş.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Biz önce gerçek anlamda kulüp olalım formamız peşimizden gelir zaten.

KaydetKaydet
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şunları görememek çok üzücü .

Yorum

• Çubuklu geçen senenin elit kategorisinden değil, normal katalogtan sanırım.

Elit kategoriden seçmek ve sırtı mavi yaptırmak çok mu zordu?

Bunun için villa modeli formamız bu senenin klası.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Parçalı sipariş verdim. Çubuklu her zaman ki gibi
                            En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2017, 09:42.
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Acaba burak in giydigi ters Turk bayrakli cubuklu forma satisa cikar mi bilginiz varmi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yakın zamanda bununla ilgili çalışma yapılır bence yönetime büyük istek var

İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Acaba burak in giydigi ters Turk bayrakli cubuklu forma satisa cikar mi bilginiz varmi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Hasan Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 18:55.
                                Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X