İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegururluyuz, lüxemburg ile ayni formayi giyinecegiz
Her markanın kendine has kullandığı çizgiler vardır ve bu çizgileri baştan aşağı tüm takımlara uyguladığı görülebilir.
Mesela aşağıdaki forma Adidas’ın bu sezonki kataloğuna girdi.Almanya’nın neredeyse aynısı.Bu sezon bu formayı binlerce amatör takım kesin giyecek mesela.Almanya’ya özen vermedikleri anlamına mı geliyor bu durum?Hayır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım kameran güzeldir yoksa biliyorsun buraları"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize özel denilen şeyler ensede Trabzonspor yazısı, dikişli arma gibi şeylerdir. Tasarımda özel şey olmaz bence.
böyle bir sey isteyebilecek bir yöneticimiz yada profesyonelimiz yokki isteyelim
eline verilen katalogdan sunu sececek zevke sahip birri yok
ayrica sunuda belirtelim, burda her seyi usta yönetimi secti, agaoglu yönetimi sadece formalarda ufak tefek degisiklik yapti...
yani yarin bosuna yeni yönetimi suclamayin..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil olacakki
böyle bir sey isteyebilecek bir yöneticimiz yada profesyonelimiz yokki isteyelim
ayrica sunuda belirtelim, burda her seyi usta yönetimi secti, agaoglu yönetimi sadece formalarda ufak tefek degisiklik yapti...
yani yarin bosuna yeni yönetimi suclamayin...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun bizim renklerde mi diye düşünmeye başlayacağım. Bu işler bu kadar zor olmamalı.
sanirim bunu 100bin kez yazmaliyim
suc basiretsiz yöneticilerde
ne kappa, ne puma, ne nike, ne de macronda, taraftarda hic degil, bütün suc secimi yapacak profesyonel kiyafet designer takima katmayip 50 yasini basini boylamis yöneticilerde"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun bizim renklerde mi diye düşünmeye başlayacağım. Bu işler bu kadar zor olmamalı.
bu tarz ürünlerde fazla muhafazakar olmamak gerek bence
3792-1087.jpg3803-1082.jpg
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealttaki igrencEn son Murathan tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 01:12.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordoyu koyu, maviyi de lacivert olarak kullanmak daha mantıklı olacaktır antrenman setlerinde veya polar benzeri ürünlerde.
antrenman ve ts club ürünlerinde fazla muhafazakar olmamak gerek bence
[ATTACH]15708[/ATTACH][ATTACH]15709[/ATTACH]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil olacakki
yani yarin bosuna yeni yönetimi suclamayin...
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Şu paok'un sitesini, store'unu falan inceledim de adamların bu işlere özen gösterdiği her yerden belli oluyor zaten. Yakın zamanda da logolarında yenilemeye giderek yeni bir kimlik oluşturmuşlar http://www.beetroot.gr/435-paok-fc-logo.html Bizde bu işler genelde hep yarım oluyor. Mesela sosyal medya kullanımı, görseller, videolar falan avrupa çapında ama diğer yandan ts clubda hala yanlış logo kullanılıyor. Vizyoner dediğimiz yönetim geliyor internetten indirdiği hazır desenle 50. yıl forması çıkarıyor. Haliyle bazı şeyler de tesadüf olmuyor.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum