Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu tişörtün bide bordo olanı vardı aynı sezon çıkan fotosunu aradım aradım bulamadım yardımcı olabilir misiniz
    Ekli dosyalar

Yorum

• Milli takımın yeni formalarının sızdığı söyleniyor. Doğru olabilir çünkü 2018 Dünya Kupası için bazı ülkelerin milli takım forması duyurulmuştu.

Eleştirilen mevcut formalardan sonra tekrar bantlı formaya geçilmiş. Turkuaz rengin kullanılmamasına sevindim. İnşallah şortlarda da olmaz. Fakat bantın yeri noktasında emin değilim. Logo ve armanın altında olmuyor muydu? Omuz ve kollarda da bir desen var.

En son merdeme tarafından düzenlendi; 20.09.2017, 09:51.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milli takımın yeni formalarının sızdığı söyleniyor. Doğru olabilir çünkü 2018 Dünya Kupası için bazı ülkelerin milli takım forması duyurulmuştu.

Eleştirilen mevcut formalardan sonra tekrar bantlı formaya geçilmiş. Turkuaz rengin kullanılmamasına sevindim. İnşallah şortlarda da olmaz. Fakat bantın yeri noktasında emin değilim. Logo ve armanın altında olmuyor muydu? Omuz ve kollarda da bir desen var.

Turkuaz kullanılsa güzel olurdu. Kırmızı formada ise kesinlikle siyah detay olmamalı. Al bayrağa kara leke düşmemeli
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• yav su banti dogru yerde yapmak okadar zormu?
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• AY YILDIZ bandın üzerinde olmalı

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bu tişörtün bide bordo olanı vardı aynı sezon çıkan fotosunu aradım aradım bulamadım yardımcı olabilir misiniz
              Genç , o çok öncesinin ürünüydü.En çok satılan bordo olanıydı.Çabuk tükendi.Daha sonra 1-2 yıl sonra tekrar piyasa sürüldü bende o zaman aldım.3 yıldır giyiyorum.Hala yeni gibi.Resmen ateş ediyor

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İstanbulda parçalı forma kalmamış hiç bir mağazada.

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bu tişörtün bide bordo olanı vardı aynı sezon çıkan fotosunu aradım aradım bulamadım yardımcı olabilir misiniz
                    bordo.jpg

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Milli takımın yeni formalarının sızdığı söyleniyor. Doğru olabilir çünkü 2018 Dünya Kupası için bazı ülkelerin milli takım forması duyurulmuştu.

pixlr.jpg
                      O bantın orda olmasının sebebi ustune bayrak gelmesiydi boş bant ne işe yarar. Turkuaz rengi fransizca turquoise du yanlis hatirlamiyorsam ve Türk demekti bu yuzden bi alternatif olarak dusunulmus olabilir ama bizim kirmizi beyaz olmamiz lazim diye dusunuyorum

Yorum

• Milli takımın birinci forması Beyaz üzerine şerit bayrak olan formadır.Kırmızı 2000 lerde birinci forma yapıldı.Ayrıca bence Turkuaz ikinci forma olarak kullanılmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• KaydetKaydet
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Parçalı forma neden giyilmiyor takımın en güzel forması açık ara ama her iç saha maçında bu dandik çubuklu tercih ediliyor nedense.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Çubuklu altına beyaz şort giyin be 1 kez.
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Adamların rengi Turuncu-Yeşil beyaz forma giymelerine de gerek yok.Gerçekten bu forma konusunda çok kötü yönetiliyoruz.Bari mavi şortla çıkın bordo çok kötü duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X