Arkadaşlar bu tişörtün bide bordo olanı vardı aynı sezon çıkan fotosunu aradım aradım bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Milli takımın yeni formalarının sızdığı söyleniyor. Doğru olabilir çünkü 2018 Dünya Kupası için bazı ülkelerin milli takım forması duyurulmuştu.
Eleştirilen mevcut formalardan sonra tekrar bantlı formaya geçilmiş. Turkuaz rengin kullanılmamasına sevindim. İnşallah şortlarda da olmaz. Fakat bantın yeri noktasında emin değilim. Logo ve armanın altında olmuyor muydu? Omuz ve kollarda da bir desen var.
En son merdeme tarafından düzenlendi; 20.09.2017, 09:51.
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımın yeni formalarının sızdığı söyleniyor. Doğru olabilir çünkü 2018 Dünya Kupası için bazı ülkelerin milli takım forması duyurulmuştu.
Eleştirilen mevcut formalardan sonra tekrar bantlı formaya geçilmiş. Turkuaz rengin kullanılmamasına sevindim. İnşallah şortlarda da olmaz. Fakat bantın yeri noktasında emin değilim. Logo ve armanın altında olmuyor muydu? Omuz ve kollarda da bir desen var.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu tişörtün bide bordo olanı vardı aynı sezon çıkan fotosunu aradım aradım bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu tişörtün bide bordo olanı vardı aynı sezon çıkan fotosunu aradım aradım bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımın yeni formalarının sızdığı söyleniyor. Doğru olabilir çünkü 2018 Dünya Kupası için bazı ülkelerin milli takım forması duyurulmuştu.
O bantın orda olmasının sebebi ustune bayrak gelmesiydi boş bant ne işe yarar. Turkuaz rengi fransizca turquoise du yanlis hatirlamiyorsam ve Türk demekti bu yuzden bi alternatif olarak dusunulmus olabilir ama bizim kirmizi beyaz olmamiz lazim diye dusunuyorum
Yorum
-
-
Parçalı forma neden giyilmiyor takımın en güzel forması açık ara ama her iç saha maçında bu dandik çubuklu tercih ediliyor nedense.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum