Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelin burada forma tartışalım, maç sonuçlarını boşverelim. Daha az stres oluruz.

Gelecek sezon için bize özel forma tasarlanmış galiba. Başka hiçbir takım giymeyecekmiş. Bu özel formanın rengi beyaz. Bildiğin beyaz yani. Düz beyaz. Bembeyaz. Tertemiz mazimize atfen böyle düşünülmüş. Ama büyük bir değişim var. Bisiklet yaka yerine V yaka tercih edilmiş. Bu inanılmaz. V yaka tarihimizdeki zaferleri simgeliyor.

Ama asıl sürpriz nike logosu. Nike gelecek sezon nike logosunu siyah yapmayacak. Kulüp, taraftardan gelen eleştiriler iletmiş ve bu sefer siyah logo yok. Beyaz formaya özel nike logosu da beyaz olacak. Hatta forma üzerinde denenmiş. Herkesin çok hoşuna gitmiş. Fakat 1 metreden sonra beyaz formadaki beyaz logo görünmediği için Muharrem Usta logodan vazgeçmiş. "1 metreden bile görünmeyen bir logoya dünya kadar para ödemek doğru değil, kulübün mali yapısını düşünmek zorundayız" demiş. Bu nedenle logodan vazgeçilmiş.

Nike logosuz forma veremeyiz deyince semt pazarından esnaf Celal abiyle görüşülmüş. Bu bilgi çok gizli. Celal abiden S, M, L beden kollu beyaz atlet istemişiz. Hallederiz demiş ama bedenlerde sıkıntı olmuş. Ondaki atletler 1 ve 2 bedenmiş. "S, M, L yok bizde. İsterseniz 2 numara bedenden getirteyim Merter'den" demiş. Büyük ölçüde anlaşma sağlamışız. Önümüzdeki sezon bize özgü formamız olacak. O sezon bu sezon.
    En son merdeme tarafından düzenlendi; 16.10.2017, 11:13.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gelin burada forma tartışalım, maç sonuçlarını boşverelim. Daha az stres oluruz.

Gelecek sezon için bize özel forma tasarlanmış galiba. Başka hiçbir takım giymeyecekmiş. Bu özel formanın rengi beyaz. Bildiğin beyaz yani. Düz beyaz. Bembeyaz. Tertemiz mazimize atfen böyle düşünülmüş. Ama büyük bir değişim var. Bisiklet yaka yerine V yaka tercih edilmiş. Bu inanılmaz. V yaka tarihimizdeki zaferleri simgeliyor.

Ama asıl sürpriz nike logosu. Nike gelecek sezon nike logosunu siyah yapmayacak. Kulüp, taraftardan gelen eleştiriler iletmiş ve bu sefer siyah logo yok. Beyaz formaya özel nike logosu da beyaz olacak. Hatta forma üzerinde denenmiş. Herkesin çok hoşuna gitmiş. Fakat 1 metreden sonra beyaz formadaki beyaz logo görünmediği için Muharrem Usta logodan vazgeçmiş. "1 metreden bile görünmeyen bir logoya dünya kadar para ödemek doğru değil, kulübün mali yapısını düşünmek zorundayız" demiş. Bu nedenle logodan vazgeçilmiş.

Nike logosuz forma veremeyiz deyince semt pazarından esnaf Celal abiyle görüşülmüş. Bu bilgi çok gizli. Celal abiden S, M, L beden kollu beyaz atlet istemişiz. Hallederiz demiş ama bedenlerde sıkıntı olmuş. Ondaki atletler 1 ve 2 bedenmiş. "S, M, L yok bizde. İsterseniz 2 numara bedenden getirteyim Merter'den" demiş. Büyük ölçüde anlaşma sağlamışız. Önümüzdeki sezon bize özgü formamız olacak. O sezon bu sezon.
      Hahahahah.Bir ara ciddi ciddi okuyordum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bugün Yeni Sahra Ts Club’a parçalı forma forma almaya gittim(Linç yemeyelim,benim var başkasına)Ama parçalı formanın ne zaman geleceği belli değilmiş KULÜP BİLE BİLMİYORMUŞ.Ts Club’ın aşağısında Kappa,Lotto satan bir mağazaya girdim ve 2004-2005 yılından kalma bu şortumuzu gördüm.10 tl ye aldım yakın olan varsa gidip alabilir.Sadece XLarge var ama bildiğin medium kalıbında M-L giyenede olur.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• 1967-1968

1968-1969

1969-1970

1970-1971

1971-1972

1972-1973

1973-1974

1974-1975

1975-1976

1976-1977

*Görsel kotası nedeniyle 10'ar adet eklenebiliyor.

Yorum

• 1977-1978

1978-1979

1979-1980

1980-1981

1981-1982

1982-1983

1983-1984

1984-1985

1985-1986

1986-1987

Yorum

• 1988-1989

1989-1990

1990-1991

1991-1992

1992-1993

1993-1994

1994-1995

1995-1996

1996-1997

1997-1998

Yorum

• 1998-1999

1999-2000

2000-2001

2001-2002

2002-2003

2003-2004

2004-2005

2005-2006

2006-2007

2007-2008

En son merdeme tarafından düzenlendi; 19.10.2017, 15:34.

Yorum

• 2008-2009

2009-2010

2010-2011

2011-2012

2012-2013

2013-2014

2014-2015

2015-2016

Yorum

• 2016-2017

2017-2018

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün Yeni Sahra Ts Club’a parçalı forma forma almaya gittim(Linç yemeyelim,benim var başkasına)Ama parçalı formanın ne zaman geleceği belli değilmiş KULÜP BİLE BİLMİYORMUŞ.Ts Club’ın aşağısında Kappa,Lotto satan bir mağazaya girdim ve 2004-2005 yılından kalma bu şortumuzu gördüm.10 tl ye aldım yakın olan varsa gidip alabilir.Sadece XLarge var ama bildiğin medium kalıbında M-L giyenede olur.

Bende de aynı sezonun Bordo maç forması var Kappa candır yalnız senin aldığın şort 12 senedir nasıl bişeyki satılmadan mağaza da kalmış üstelik kondüsyonu da harika.Bu şort harici mağaza da başka Trabzonspor ürünlerine de rastlamadınmı renktaşım
                      Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

siyah olnanı çok güzel gözüküyor ellerine sağlık

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende de aynı sezonun Bordo maç forması var Kappa candır yalnız senin aldığın şort 12 senedir nasıl bişeyki satılmadan mağaza da kalmış üstelik kondüsyonu da harika.Bu şort harici mağaza da başka Trabzonspor ürünlerine de rastlamadınmı renktaşım
                          Valla çalışanlara sordum,ürünleri tek tek aradım yoktu.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak muszen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            siyah olnanı çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
                            Nasıl ki beyaz formayı kendimiz işleme sokuyorsak Nike dan katalog çubuklusunu siyah ve açık siyah yapmasını isteyip bordo-mavi detaylarıda kendimiz işleye biliriz.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• 2015 yılında çıkarılan KHK ile ön sırada poz veren futbolcular için çömelmek yasaklanmış.
                              İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2016-2017

2017-2018

sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Başlık çok az katılım almaya başladı.Yönetimdeki olaylar formalarıda etkileyecek.Son iki senenin formalarını seçen Nevzat Aydın ve Ts Club dan sorumlu Mehmer Yiğit Alp istifa etti.Nevzat Aydın Adidas ile olan anlaşmayı iptal etmesi ile kulübe zarar verdi diyebiliriz.Seneye formaları ben seçmeyeceğim demişti.Madem sorumluluğu üstlenmeyeceksin neden bu antlaşmayı tek başına iptal ettin?Adidas 2016-17 sezonu için formaların tasarımını tamamlamış logo üretmeye bile başlamıştı.Mavi üzerine bir çubuklu ve görseldeki formaya benzer nostaljik üç çizgili forma + beyaz forma yapacaktı.Söylenene göre Nevzat Aydın sadece 10.000 dolar fazla veren Nike ile anlaşıp Adidas ile olan anlaşmayı bozdu.Madem yönetimde kalıcı olmayacaktı neden bu antlaşmayı bozdu?Bugün Trabzon dışında hiç bir yerde Parçalı forma yok!İsteyip de forma alamıyoruz!Adidas ile anlaşma bozulmasaydı her Adidas mağazasında formamız olacaktı.Geniş bir ürün yelpazemiz olacaktı.Yapılması gereken en yakın tarihte seçim kararı alıp gelen yönetiminde ya Nike ile Sparta Prag,Zenit gibi bir anlaşma yapması ya da Adidas,Umbro,Under Armour,Puma,Kappa,Macron gibi firmalara yönelmesi olacaktır.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X