Formanın arkası katalog formalarındaki gibi aykırı renk değilmiş. Düz bordoymuş. Bence arkanın tamamen bordo olması formayı iyice sıradanlaştırmış. Katalogdaki formalar aşağıdaki gibiydi.
Altına bordo giyilince Çubuklu olduğu bile anlaşılmaz, çok kötü oldu bence
Klip efsane sahane olmus tabiki cubukluyu da alicam ama benim hosuma gtmedi renktaslar cubuklarin yaka ile asimrtrikligi arma ile asimetrikligi direk gozume carpiyor belki bnde hafften asimetri hastaligi var ondanmidir bilmiyorum ama[emoji4] bence 2005 2014 2012 hatta 2011 cubuklusundan daha geride
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Formanın arkası katalog formalarındaki gibi aykırı renk değilmiş. Düz bordoymuş. Bence arkanın tamamen bordo olması formayı iyice sıradanlaştırmış. Katalogdaki formalar aşağıdaki gibiydi.
Kesinlikle haklısın.Arkası mavi olsa forma boğuculuktan çıkardı, ayrı bir hava katabilirdi.
Burakın tanıtım videosundaki efsane forma tam aklimdaki Trabzonspor renklerini ifade ediyor. Koyuca bir bordo ve mora çalarmışçasına bir koyu mavi.
Standart bir çubuklu formamiz olsa ne olurdu yani? Kulüp nike-sponsor tekelinden kurtulsa, standart hep ayni forma giyilse ne degisir? Her sene birbirinden farkli renkte bordo ve mavi forma giyiyoruz. Kendi üretse kulüp 2005 deki gibi...
Burakın tanıtım videosundaki efsane forma tam aklimdaki Trabzonspor renklerini ifade ediyor. Koyuca bir bordo ve mora çalarmışçasına bir koyu mavi.
Standart bir çubuklu formamiz olsa ne olurdu yani? Kulüp nike-sponsor tekelinden kurtulsa, standart hep ayni forma giyilse ne degisir? Her sene birbirinden farkli renkte bordo ve mavi forma giyiyoruz. Kendi üretse kulüp 2005 deki gibi...
Çok mu şey istiyorum yahu?
Her sene aynı forma olsa heralde zaten az olan forma satış sayısı dipleri görürdü.
Çok mu şey istiyorum yahu?
ULTRAS bildirgesi.Formalar değişmemeli.
Yalnız çubuklu forma alana Efsane çubuklu 30 tl gibi bir kampanya yapsınlar satışlar patlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TS yavaş yavaş beşiktaş ile birlikte dünya takımı olma yolunda ilerliyor. sosyal medya, tanıtım vs bu gibi uygulamalar global dünyada çok önemli. Ts markası şuan hem sosyal medya hem de reklam gibi konularda çok iyi bir kalite yakaladı. Sadece bizim nazarımızda değil, global piyasada da bu yapılanlar ilgi görüyor ve daha da görecek.
Özetle tüm bu gelişmeler Ts marka değerini üst seviyelere çıkarmaktadır. Böyle devam ederse kazanılan kupalar ile birlikte o hepimizin yıllardır istediği özel forma hayaline kavuşabiliriz.
Bu sebeple bu köhne zihniyetin tekrardan bu kulübe yerleşmemesi için Usta ve ekibini destekleyin. Şampiyonluk bu sene belki gelmeyebilir ama önümüzdeki 5 sene hem türkiyede hem de globalde TS markası çok konuşulacak.
Yalancı usta, beceremediler vs yorumlarını yapan cehalet kesime karşı takıma tam destek.
Çubuklu'nun arkası mavi olsaydı hem özlenen 2004-05 formasına benzeyecekti hemde setteki bordo fazlalığı azalacaktı.Ben çubukluyuda alacağım ama geçen seneki çubuklu daha iyiydi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum