çubuklu forma sadece benim mi sinirlerimi bozuyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Parçalı forma bordo ağırlıklı iken çubuklunun sırtını mavi bekliyordum ben de. Açık koyu dengesinin dışında omuzdaki kesimleri de ön plana çıkarmış olacaktı.
Hayırlı olsun, kupalarla şampiyonlukla süslensin.Burak Yılmaz ile tanıtımını yaptığımız yeni sezon çubuklu formamız 9 Ağustos Çarşamba günü TS Club'larda #ÇubukluEn son a f s tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 15:43.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu forma sadece benim mi sinirlerimi bozuyor
Beyaz forma tam bir rezalet Nike açısından bizim tasarımcılarımız elinden geleni yapmış o ayrı
Parçalı forma katalogtan seçilip uygulanabilecek en iyi tasarımlardan biri
Çubuklu ise sıradan bir Nike katalog forması
Ha Nike'ın ilk yılı bizim de klüp olarak 21. yılımız olsa ve Almanya üçüncü liginde oynasak formalar gayet başarılı
50. yıl Trabzonspor'u için ise tek kelime ile AŞAĞILAYICI
Yorum
-
burda yüzlerce kez yazdım usanmadan bıkmadan yine yazacağım formalar rezalet nıke ile 7-8 senedir çalışıyoruz hep rezalet ve bu gözle görünürken bu nıke deki ısrar nedir anlamıyorum bildiğim kadarıyla bize parada vermiyorlar sadece tedarikçiler formalar bı kadar kötüyken neden hala nıke.
Yorum
-
Biz önce gerçek anlamda kulüp olalım formamız peşimizden gelir zaten.
KaydetKaydet
Yorum
-
Çubuklu geçen senenin elit kategorisinden değil, normal katalogtan sanırım.
Elit kategoriden seçmek ve sırtı mavi yaptırmak çok mu zordu?
Bunun için villa modeli formamız bu senenin klası.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Parçalı sipariş verdim. Çubuklu her zaman ki gibiEn son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2017, 09:42.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Yakın zamanda bununla ilgili çalışma yapılır bence yönetime büyük istek var
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba burak in giydigi ters Turk bayrakli cubuklu forma satisa cikar mi bilginiz varmi
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Hasan Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 18:55.Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum