Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar bir önceki sezon sipariş ediliyor bu kadar basit.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aydın seçtiyse çubukluyu unutun
      sizin avatardakini de aydın seçti yalnız
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 2013-2014 Hacıosmanoğlu

2014-2015 Hacıosmanoğlu.Bu formaları Nevzat Aydın seçmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nevzat Aydın seçti, adam ben seçtim diyor. Neyin ısrarı? Hacıosmanoğlu yönetimindeki yönetici krizleri zamanında verilmeyen siparişler, yapılmayan ödemeler, restleşmeler, Adidas ile yapılan gizli görüşmeler bilerek yazıyorum.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 26.05.2017, 12:51.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu seneki formalara söylemiyorum.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• şu forma işini bir tek ben umursamıyorum herhalde. tamam formanın tasarımı önemlidir ama biraz fazla abartılıyor sanki.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence süper.sari renkler beyaz denenebilir.
                altın sarısı ile olan problemimizi anlamıyorum.
                bu formanın twitter yorumlarında da sarı olmaz beyaz olsun diyen bir yoruma rastladım.
                bence sarı ya da altın sarısı bizim renklerimizle çok güzel uyum sağlıyor.
                bırakalım artık şu "istanbul sarısı" paranoyasını lütfen.
                he belki buradaki arkadaş sadece beyazı merak ettiğinden söylemiş olabilir.
                Ama böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle de var.
                Yapmayın geçin bunları n'olur...

Yorum

• Nevzat bey belki biraz zevksiz olabilir forma secimlerinde ama komple set olarak sectigi formalar bence dengeli tarzini da assagi yukari biliyoruz pazarlama stratejisi geregi genelde benzer formalari secmiyor bir sene ince cubukluysa diger sene kalin cubuklu vs bu yuzden bu seneki cubukluyu ya ince cubuklu 3.formayi da mavi bekliyorum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    altın sarısı ile olan problemimizi anlamıyorum.
                    bu formanın twitter yorumlarında da sarı olmaz beyaz olsun diyen bir yoruma rastladım.
                    bence sarı ya da altın sarısı bizim renklerimizle çok güzel uyum sağlıyor.
                    bırakalım artık şu "istanbul sarısı" paranoyasını lütfen.
                    he belki buradaki arkadaş sadece beyazı merak ettiğinden söylemiş olabilir.
                    Ama böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle de var.
                    Yapmayın geçin bunları n'olur...
                    Girişi güzel yapamadın ama sonunu iyi bağladın zaten süper olduğunu söyledim.beyaz dahamı güzel olur diye merak ettim.

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Girişi güzel yapamadın ama sonunu iyi bağladın zaten süper olduğunu söyledim.beyaz dahamı güzel olur diye merak ettim.
                      Ya evet
                      yazarken bir yanda "acaba Resul'e haksızlık mı ediyorum" hissine kapıldım

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya evet
                        yazarken bir yanda "acaba Resul'e haksızlık mı ediyorum" hissine kapıldım

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sizin avatardakini de aydın seçti yalnız
                          Aydının bu formayı seçmesi onun forma seçme konusunda mimli olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Dua edin yine nevzat aydın seçiyo mesleği gereği modern çağa ayak uydurmuş aynı zamandada genel dünya futbol kültürü üst düzeyde biri ki bence yinede formayı seçme işnin bir yöneticiye bırakılması çok yanlış en azından Trabzonsporun tarihindeki bütün formaları yaparsın bir anket sorarsın taraftara hangisini daha çok sevmiştiniz bu anketin sonucu çıkan formalar ilerideki yıllarda çıkaracağın setlerde sana bir yol haritası olur çok zor bişey değil.

Yorum

• Nevzat başkan New Balance ile anlaşır seneye inşallah
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2013-2014 Hacıosmanoğlu

2014-2015 Hacıosmanoğlu.Bu formaları Nevzat Aydın seçmedi.

ikisinide nevzat aydin yillar öncesinden siparis vermisti

tsclup projeleri vs...
                                bir cok sey planlamadaydi, büyük bir avrupa klübü gibi

sonra iho geldi bunlarin kaymagini yedi, projeleride iptal etti...

İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nevzat başkan New Balance ile anlaşır seneye inşallah
                                anlasmaz

nike klüp bazinda Türkiye pazarina girmesini saglayan adam nike´dan vaz gecmez

İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dua edin yine nevzat aydın seçiyo mesleği gereği modern çağa ayak uydurmuş aynı zamandada genel dünya futbol kültürü üst düzeyde biri ki bence yinede formayı seçme işnin bir yöneticiye bırakılması çok yanlış en azından Trabzonsporun tarihindeki bütün formaları yaparsın bir anket sorarsın taraftara hangisini daha çok sevmiştiniz bu anketin sonucu çıkan formalar ilerideki yıllarda çıkaracağın setlerde sana bir yol haritası olur çok zor bişey değil.
                                prof. destekde aliyor, sanirim egosundan demiyordur...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2017, 15:22.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X