Formalar bir önceki sezon sipariş ediliyor bu kadar basit.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın seçtiyse çubukluyu unutunBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Nevzat Aydın seçti, adam ben seçtim diyor. Neyin ısrarı? Hacıosmanoğlu yönetimindeki yönetici krizleri zamanında verilmeyen siparişler, yapılmayan ödemeler, restleşmeler, Adidas ile yapılan gizli görüşmeler bilerek yazıyorum.En son a f s tarafından düzenlendi; 26.05.2017, 12:51.
Yorum
-
İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence süper.sari renkler beyaz denenebilir.
bu formanın twitter yorumlarında da sarı olmaz beyaz olsun diyen bir yoruma rastladım.
bence sarı ya da altın sarısı bizim renklerimizle çok güzel uyum sağlıyor.
bırakalım artık şu "istanbul sarısı" paranoyasını lütfen.
he belki buradaki arkadaş sadece beyazı merak ettiğinden söylemiş olabilir.
Ama böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle de var.
Yapmayın geçin bunları n'olur...
Yorum
-
Nevzat bey belki biraz zevksiz olabilir forma secimlerinde ama komple set olarak sectigi formalar bence dengeli tarzini da assagi yukari biliyoruz pazarlama stratejisi geregi genelde benzer formalari secmiyor bir sene ince cubukluysa diger sene kalin cubuklu vs bu yuzden bu seneki cubukluyu ya ince cubuklu 3.formayi da mavi bekliyorum
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtın sarısı ile olan problemimizi anlamıyorum.
bu formanın twitter yorumlarında da sarı olmaz beyaz olsun diyen bir yoruma rastladım.
bence sarı ya da altın sarısı bizim renklerimizle çok güzel uyum sağlıyor.
bırakalım artık şu "istanbul sarısı" paranoyasını lütfen.
he belki buradaki arkadaş sadece beyazı merak ettiğinden söylemiş olabilir.
Ama böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle de var.
Yapmayın geçin bunları n'olur...zaten süper olduğunu söyledim.beyaz dahamı güzel olur diye merak ettim.
Yorum
-
İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirişi güzel yapamadın ama sonunu iyi bağladınzaten süper olduğunu söyledim.beyaz dahamı güzel olur diye merak ettim.
yazarken bir yanda "acaba Resul'e haksızlık mı ediyorum" hissine kapıldım
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa evet
yazarken bir yanda "acaba Resul'e haksızlık mı ediyorum" hissine kapıldım
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizin avatardakini de aydın seçti yalnızHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Dua edin yine nevzat aydın seçiyo mesleği gereği modern çağa ayak uydurmuş aynı zamandada genel dünya futbol kültürü üst düzeyde biri ki bence yinede formayı seçme işnin bir yöneticiye bırakılması çok yanlış en azından Trabzonsporun tarihindeki bütün formaları yaparsın bir anket sorarsın taraftara hangisini daha çok sevmiştiniz bu anketin sonucu çıkan formalar ilerideki yıllarda çıkaracağın setlerde sana bir yol haritası olur çok zor bişey değil.
Yorum
-
Nevzat başkan New Balance ile anlaşır seneye inşallahİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2013-2014 Hacıosmanoğlu
2014-2015 Hacıosmanoğlu.Bu formaları Nevzat Aydın seçmedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tsclup projeleri vs...
bir cok sey planlamadaydi, büyük bir avrupa klübü gibi
sonra iho geldi bunlarin kaymagini yedi, projeleride iptal etti...
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat başkan New Balance ile anlaşır seneye inşallah
nike klüp bazinda Türkiye pazarina girmesini saglayan adam nike´dan vaz gecmez
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDua edin yine nevzat aydın seçiyo mesleği gereği modern çağa ayak uydurmuş aynı zamandada genel dünya futbol kültürü üst düzeyde biri ki bence yinede formayı seçme işnin bir yöneticiye bırakılması çok yanlış en azından Trabzonsporun tarihindeki bütün formaları yaparsın bir anket sorarsın taraftara hangisini daha çok sevmiştiniz bu anketin sonucu çıkan formalar ilerideki yıllarda çıkaracağın setlerde sana bir yol haritası olur çok zor bişey değil.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2017, 15:22."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum